🤍 KIITOS!🤍

0

Ostoskorisi on tyhjä

02.06.2021 4 min lukuaika


3.6.2021

3 kesän meikkilookia by Laura Loukola

Kesä on virallisesti täällä! Lämmittävä aurinko, kirkkaansininen taivas ja leikatun nurmen tuoksu inspiroivat päivittämään meikkipussia, sekä ehostamaan hyvällä mielellä. Minusta kesän paras meikkilook on aina kevyt pohja, kuultava iho, ja joku ihastuttava yksityiskohta – tässä postauksessa näytän kolme raikasta ja kesäistä vaihtoehtoa. Toivottavasti tämä inspiroi sinuakin kokeilemaan jotain uutta tuotetta, sävyä tai tekniikkaa! Mukana menossa myös pieni assistentti Haku.

Kirjoittaja | Laura Loukola.Kuvat | Laura Loukola

Lauran meikkipohja (kaikissa lookeissa sama):


Persikkaa ja hehkuvat huulet

Tämä look sopii myös kuivista huulista kärsivälle, mutta lopputulos (ja ennen kaikkia olo) on mukavampi jos huulet kevyesti kuorii ennen meikkiä. Jos kuorintatuote uupuu, voit sekoittaa pöytäsokeria paksuun huulivoiteeseen tai kasvobalmiin, ja pyöritellä seosta huulille sormea käyttäen. Kosteutan aina huulet ennen pohjameikin aloittamista. Tykkään monista huulirasvoista, mutta makeahko kahvipavuilta tuoksuva Hurraw! -huulivoide on vakiovalintani.

Tehtyäni pohjameikin pyörittelen amorinkaarelle kuultopuuteria: tämä saa ylähuulen näyttämään vähän isommalta ja ulkonevalta, joka sopii mehukkaaseen kesälookkiin. Korostan huulia lisää levittämällä Lily Lolon Sculpt & Glow Contour Duo:n varjostussävyä alahuulen alle, leuan “kuoppaan”. Voit tällä tekniikalla leikitellä jopa huulten muodolla ilman huultenrajauskynää, muistat vain säännön: ihoa vaaleampi korostussävy tuo kasvojen kohtaa eteenpäin, tumma työntää taaksepäin. Huom! Käytä varjostukseen kylmää sävyä, älä kiiltävää ja lämmintä aurinkopuuteria. Häivyttämiseen sopii hyvin tuuhea luomivärisivellin tai kapea viuhkasivellin.

Huulissa on nyt hyvin muotoa niin skippaan rajauskynän, ja levitän Und Gretelin TAGAROT huulipunaa sävyssä 2 Apricot suoraan tuubista. Und Gretelin punat tuntuvat mukavan pehmeiltä ja kosteuttavilta, mutta eivät liu’u ympäri naamaa. Viimeistelen lookin taputtelemalla huulikiiltoa 5 Apricot Shimmer koko huulille antamaan vähän lisää hehkua. Yhdistettynä yksinkertaiseen silmämeikkiin ja persikkaiseen poskipunaan tämä look on ihastuttava mutta helppo toteuttaa!Tähtituotteet:


Kasvoilla myös:Aurinkoa kasvoille pisamilla

Aloita levittämällä sormin voidemmaista poskipunaa. Sivellinkin on OK, mutta sormien lämpö pehmentää voidemmaisen punan koostumusta, tehden siitä helposti levittyvän ja kauniisti saumattoman iholla. Löydä sopiva kohta poskipunalle katsomalla suoraan eteenpäin kohti peiliä: aloita levitys poskelta pupillin (tai iriksen ulkonurkan) alapuolelta ja häivytä poskipäille. Jos haluat nuorekkaat “omenaposket”, voit viedä poskipunaa lähemmäs nenää tai korostaa poskien keskiosaa (silmien alapuolella). Halutessasi “kohottaa” kasvoja tai saada dramaattisemman meikin, painota korosta väriä kasvojen ulkoreunalla: poskipäillä, häivyttäen kohti ohimoja.

Voidemmainen puna on sekä luonnollinen, että antaa hyvän tarttumapinnan tekopisamille, jotka seuraavaksi piirrän Und Gretelin kulmakynällä. Itselleni ei yleensä tule tai ainakaan huomattavasti näy oikeat pisamat, joten yhdistän lämpimän vaaleanruskean kulmakynän persikkaiseen poskipunaan. Yhdessä nämä kaksi tuotetta luovat hyvän illuusion vähän päivettyneestä ihosta. Valitse omalle ihonsävyllesi sopiva “pisamasävy”, minulla se on tuo mainitsemani lämmin vaaleanruskea (sävy 2). Painele terävähköllä kulmakynällä pieniä pisteitä kasvoille, ja taputtele päältä sormella. Voit käyttää sormea myös “leimasimena” painelemalla pisteitä ensin sormelle ja sitä kautta kasvoille. Pääasia on, että et tee pisamista symmetrisiä! Piirrä erikokoisia ja -tummuuksia, sekä keskitä joihinkin kohtiin enemmän pisteitä, painellen aina sormella lopuksi päältä. Vältä virpomaan lähtevä pääsiäisnoita-efektiä lisäämällä pisamia sikinsokin. Muista poskipäät, nenänvarsi, silmäluomet sekä otsa.

Kruunaa look unikonpunaisella huulipunalla ja pronssisella luomivärillä, kuten Und Gretel TAGAROT 8 Red Poppy ja Und Gretel IMBE luomiväri sävyssä 3 Bronze. 3 Bronze on ihana kimeltava pronssi-kulta, jonka pigmentti suorastaan liukuu luomille. Halutessasi voit myös sipaista kasvoille punertavaa aurinkopuuteria, kuten Zuii Organic Flora Powder Contour Bronzer sävyssä Jupiter. Itse käytin Jupiteria silmämeikissä varjostamaan ihanaa pronssista luomiväriä.Tähtituotteet:


Kasvoilla myös:Pronssinen kissarajaus

Piirrä silmänrajauskynällä rajaus yläripsien tyveen, aloittaen silmän ulkonurkasta. Jätän silmän sisänurkan rajaamatta, saat efektin avoinaisemmasta katseesta. Voit myös sipaista hiukan kuultopuuteria silmän sisänurkkaan tuomaan lisää valoa ilmeeseen. Jos rajauksen tekeminen on hankalaa, kokeile pitää kynää mahdollisimman suorassa silmää kohti, ja ajattele oikein hierovasi väriä ripsirajaan ja ripsien väliin. Piirrä silmän ulkonurkkaan lyhyt kissarajaus. Ajattele, että alaluomeltasi jatkuisi viiva kohti kulmakarvan häntää, ja käytä sitä apulinjana. Jos tämä vinkki ei sovi silmiesi mallille (kuten ei minulle): kokeile piirtäessä katsoa silmät auki suoraan peiliin. Voi tuntua ensimmäistä kertaa kömpelölle, mutta näin rajauksista saa helposti symmetriset.

Tee seuraava vaihe ennen kuin silmänrajauskynä jämähtää paikalleen: jatka tai ns. venytä rajauksen pituutta käyttäen viistoa rajaussivellintä tai kynäsivellintä. Rajauksesta tulee hyvin ohut, skarppi ja häivyttyy nätisti mitä pidemmälle jatkuu. Voit käyttää jälleen kulmakarvan ulkonurkkan/hännän suuntaa apuviivana, jos se sinulle sopii. Zuiin vaalean lila Grape luomiväri on ollut trendikäs jo jonkin aikaa, ja saat silmämeikkiin kauniin kontrastin yhdistämällä sen lämpimän pronssiin rajaukseen. Lopuksi taivuta ripset ja harjaa runsaasti Und Gretelin mustaa maskaraa ylä- ja alaripsiin. Jos rajaukseen tuli ripsiä taivuttaessa koloja, korjaa ne silmänrajauskynällä. Voit myös kokeilla laittaa ohuen kerroksen väritöntä irtopuuteria ripsientaivuttimiin, jotta rajaus ei kuluisi.Tähtituotteet:


Kasvoilla myös:Mikä kolmesta meikkilookista oli suosikkisi?

Kirjoittaja

Laura Loukola

Laura Loukola on helsinkiläinen graafista suunnittelua opiskellut valokuvaaja, kuvittaja ja kauneusbloggaaja, jota kiinnostaa kahvi, kissat ja vastuulliset valinnat. Laura innostuu kosmetiikka- ja raaka-ainenörttäilystä, värien käytöstä ja japanilaisista artesaanisiveltimistä. Lauran paras kauneusvinkki on löytää luottokampaaja, käyttää aurinkosuojaa, ja tehdä arkirutiineista mukavia rituaaleja.
 
Lauralle voi suoraan lähettää sähköpostia  laura.loukola@gmail.com
Seuraa Lauraa Instagramissa @lauraloukola