🤍 KIITOS!🤍

0

Ostoskorisi on tyhjä

22.10.2020 2 min lukuaika

Mitä ovat mineraalimeikit?

Mineraalimeikit ovat luonnollisesta mineraaleista jauhettua tai puristettua (pressed) puuterimaisia meikkituotteita. Täysin luonnolliset mineraalimeikit on valmistettu vain pelkkiä puhtaita mineraaleja käyttäen. 

Mineraalimeikit koostuvat sinkkioksidista, titaanidioksidista, mica-mineraalista ja rautaoksideista, joiden avulla saadaan meikkeihin erilaisia sävyjä. Sinkkioksidin ja titaanidioksidin vuoksi mineraalimeikit levittyvät iholle pehmeästi ja tasaisesti. 

Lily Lolo mineraalimeikit 

Biodellyn suosituin mineraalimeikkisarja on Lily Lolo mineraalimeikit.

Mineraalimeikkisarja koostuu laajasta sävyvalikoimasta ja laajasta tuotevalikoimasta ja laadukkaista meikkisiveltimistä. 

Lily Lolo tuotemerkin inspiraatio on syntynyt kauneuden monimuotoisuudesta, "kauneuden monet kasvot", jonka vuoksi Lily Lolo sopii kaiken tyylisille ja ikäisille ihmisille ihotyypistä riippumatta.

5 syytä käyttää mineraalimeikkejä

1. Mineraalimeikit sopivat kaikille ihotyypeille, koska niissä ei ole käytetty ihoa tukkivia tai kuivattavia ainesosia ja täyteaineita. 

Mineraalimeikit hoitavat ihoa ja antavat ihon "hengittää". Ihon kiiltely ja muu epätasapaino minimoituu ja monet ovat kokeneet ihon kunnon paranevan mineraalimeikkeihin siirtymisen jälkeen. 

2. Lyhyen ainesosaluettelon ansiosta mineraalimeikit ovat erittäin siedettyjä herkkiihoisilla ja allergisilla henkilöillä. 

Kosmetiikkaminimalistit suorastaan rakastavat mineraalimeikkejä niiden simppelin INCI-ainesosaluettelon vuoksi, ja koska mineraalimeikit eivät sisällä ollenkaan vettä. 

3. Mineraalimeikeillä saat luontaisen SPF-aurinkosuojan yhdessä meikkipohjan kanssa. 

Luontainen suoja syntyy titaanidioksidin ansiosta. Kyllä, myös talvella iho kaipaa kevyttä suojaa auringolta. 

4. Riittoisilla mineraalimeikeilläsaat kevyttä ja hentoa, mutta myös peittävän ja pigmenttisen lopputuloksen. 

Erityisesti Lily Lolo mineraalimeikkisarjan puhtaan kaunis meikkien sävykavalkadi on ihastuttava! 

Tietysti ihonhoidolla on merkitystä, mutta mineraalimeikit vaikuttavat ihon hyvinvointiin positiivisesti, jolloin iholle lisättävää meikkimäärää tarvitaan vähemmän. 

5. Mineraalimeikki huomataan, saatat kuulla kehuja ihosi terveestä hehkusta.