🤍 KIITOS!🤍

0

Ostoskorisi on tyhjä

09.10.2020 3 min lukuaika

UUTTA LUONNONKOSMETIIKKAA BIODELLYSSÄ! 

BeOnMe on modernia ja leikkisää luonnonkosmetiikkaa. Me Biodellyssä ihastuimme BeOnMe luonnonkosmetiikkasarjan yksinkertaisiin, mutta kivasti värikkäisiin pakkauksiin. Kurkkaus purkin sisältöön sinetöi päätöksen: BeOnMe on saatavilla Biodellystä

Luonnonkosmetiikan ei aina tarvitse olla kallista. Onkin mahtavaa, että tällaista edullista ja kuitenkin kestävää elämäntapaa tukevaa luonnonkosmetiikkaa on tarjolla. BeOnMe luonnonkosmetiikka on 100% vegaanista ja tuotepakkaukset on valmistettu kokonaan kierrätettävistä materiaaleista.

Pienet arjen valinnat vaikuttavat meidän kaikkien tulevaisuuteen, mutta valintojen ei tarvitse olla vaikeita. BeOnMe luonnonkosmetiikkasarjan tuotteisiin on valittu huolellisesti raaka-aineet tukemaan ihon hyvinvointia. BeOnMe luonnonkosmetiikka on sertifioitua kosmetiikkaa, joka sisältää luomulaatuisia raaka-aineita - puhtaudesta ja tehokkuudesta tinkimättä! 

BeOnMe Hydrating Face Mask - Kosteuttava kasvonaamio

Kosteuttava kasvonaamio erityisesti kuivalle, pintakuivalle ja herkälle iholle. Käytä aina kun tunnet, että ihoa kiristää! Kostea iho on pehmeä ja kauniin heleä. 

Kasvonaamio ravitsee ja uudistaa ihoa. Kasvonaamio sisältää orgaanista oliiviöljyä ja E-vitamiinia. Kamomilla tasapainottaa ihoa, rauhoittaa punoitusta ja supistaa laajentuneita ihohuokosia. 

Kosteuttava kasvonaamio sisältää ihoa pitkäkestoisesti kosteuttavia kasviperäisiä ja fermentoituja ainesosia, kuten ihon hyvää mikroflooraa ylläpitävää ja tehokasta ihon kosteuttajaa ksylitolia.

Sinkkioksidi suojaa, rauhoittaa ja pehmentää ihoa sekä edistää ihon lipidikerroksen uudistumista. 

Miksi käyttäisin BeOnMe kosteuttavaa kasvonaamiota

Kasvonaamio kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja pitkään. 

Kosteus iholla hälventää ennenaikaista vanhenemista ja tekee ihosta kauniin hehkuvan ja hyvinvoivan. 

Kasvonaamio sisältää runsaasti antioksidanttista E-vitamiinia. 

Kaikki ihotyypit rakastavat kosteutta - anna sitä ihollesi! 

BeOnMe kasvoseerumi on yhdistelmä ihoa suojaavia ja kosteuttavia ainesosia. Kasvoseerumin kevyt koostumus imeytyy hyvin ihoon ja vaikuttaa nopeasti. 

BeOnMe kasvoseerumi sisältää orgaanista timjamiuutetta, ruiskukkaa ja laventelin hydrosolia eli tislattua "kukkavettä". Luonnonkosmetiikan ainesosat supistavat ihohuokosia, kosteuttaa ihoa, vähentää turvotusta ja punaisuutta iholla. Iho on ja tuntuu puhtaalta ja iho hehkuu. 

Aloegeeli ja hyaluronihappo yhdessä ovat killeri kuivalle iholle. Kasvoseerumi tuo iholle paljon kosteutta, pehmeyttä ja elastisuutta. 

BeOnMe kasvoseerumi on myös aikamoinen antioksidanttipommi, koska kasvoseerumi sisältää orgaanista gojimarja-uutetta, makadamianöljyä ja E-vitamiinia ja oliiviöljyä. Tehokas koostumus ihon epätasaisuuden, arpien ja venymien häivyttämiseen ja ensimmäiseksi kasvoseerumiksi, jos ikääntymisen merkit ovat alkaneet jo viipyilemään iholla. 

Kasvoseerumi kaikille ihotyypeille ja ensimmäiseksi luonnonkosmetiikan seerumiksi omaan ihonhoitorituaaliin. 

Näin käytät BeOnMe kosteuttavaa ja suojaavaa kasvoseerumia

Käytä aamuin illoin puhtaalle iholle

Imeytä kasvoseerumia kauttaltaan iholla ja anna vaikuttaa hetki ennen kasvovoiteen levittämistä. 

Täydellinen kasvoseerumi meikin alle. Sopii myös mineraalimeikkien alle. 

Ihoa aidosti hoitava ja kosteuttava misellivesi on tehokas puhdistustuote. BeOnMe misellivedellä pyyhit näppärästi meikin kasvoilta ja viimeistelet ihonpuhdistuksen.

BeOnMe misellivesi on hellävarainen puhdistustuote. Tämä misellivesi ei sisällä ollenkaan öljyjä, jonka vuoksi voit puhdistaa myös ripsien pidennykset. 

Misellivesisisältää runsaasti pektiinejä ja flavonoideja, jotka takaavat että misellivesi on tehokkaasti kosteuttava ja ihoa tasapainottava ja uudistava. Glyseriini ja betaiini jättävät ihon pehmeäksi ja joustavaksi. 

Sopii kaikille ihotyypeille. Ihanteellinen kuivalle ja herkälle iholle. 

Miksi käyttää BeOnMe misellivettä?

Misellivesi on puhdistustuote. Misellivesi poistaa iholta tehokkaasti lian, rasvan ja meikin. Misellivesi on helppo ottaa mukaan ja käyttää myös silloin kun vettä ei ole saatavana. Tarvitset kaveriksi vain luomuvanulapun tai kestovanulapun. 

BeOnMe misellivesi on kosteuttava ja sopii herkälle iholle sekä ensimmäiseksi ihonpuhdistustuotteeksi. 

Lue lisää: Mitä eroa on misellivedellä ja kasvovedellä? 

Suihkugeeli päivittäiseen käyttöön koko perheelle! Kosteuttaa ja puhdistaa ihon hellävaraisesti mutta tehokkaasti. 

BeOnMe suihkugeelissä on kevyt koostumus ja siitä muodostuu miellyttävä vaahto, joka pesee iholta lian, rasvan ja kuolleet ihosolut lempeällä teholla. 

Suihkugeeli säilyttää ihon luontaisen pH-arvon ja sopii usein toistuvaan käyttöön. Luomulaatuinen kamomillahydrosoli rauhoittaa ja tasapainottaa ihoa. Riisiproteiini ravitsee ja rauhoittaa ihoa. 

 

BeOnMe luonnonkosmetiikka on sertifioitua kosmetiikkaa, joka sisältää luomulaatuisia raaka-aineita - puhtaudesta ja tehokkuudesta tinkimättä! 

Saatavana nyt -15% edulla 14.10.2020 asti. 

Tuotteet on valmiiksi alennettu.