🤍 KIITOS!🤍

0

Ostoskorisi on tyhjä

25.02.2020 2 min lukuaika

9 tapaa säväyttää arkimeikissä. Näillä meikeillä kerrot millainen tyyppi olet ja mitä haluat olla. Pienet yksityiskohdat meikissä ovat kuin aatteita, joissa on asennetta. Ole rohkea, aidosti sinä!

Iho tai ei mitään

Kaunis hehkuva iho on kaiken a ja o!  Luo ihosta kuulas ja kostean näköinen valituilla tuotteilla, jotka saavat kasvot näyttämään kuin olisit juuri herännyt aamun aurinkoon lempeiden yöunien jälkeen.  

NUI Cosmetics meikkivoide, 48€ - luonnonkosmetiikan paras meikkivoide. Pehmeän tasaisen meikkipohjan saat levittämällä meikkivoiteen iholle sormin, so easy ✨

ZUII Organic peitekynä  sävyssä Fair, 20€ - on niin vaalea, että se paitsi peittää se myös toimii valotuotteena. Kokeile silmien sisänurkkaan ja valaistu!

RMS Beauty Luminizer X Quad, 56€ - neliväripaletilla saat loihdittua iholle hehkua ja kauniin nudemeikin.

Beibi, mutrista sun punattuja huulia!

Mukavuus on meikkien mutkaton sankari! Kosteuttavat ja pigmenttipitoiset huulipunat tukevat silloin tarvitset varmuutta.

Avril huulipuna, 8,50€ - pätevä arjen kanssamatkustaja. Kokeile herukkaista sävyä, Groseille 599.

Havu Cosmetics Red, 32,90€ - biohajoavassa hylsyssä ja supisuomalaisessa puukuoressa. Huulipunan koko olemus viestii, että tämän punan kantaja on asioiden kuin asioiden tasalla.

ZUII Organic LUX huulipunia on 9 erilaista sävyä, 31,90€ - sävy Pout puhuttelee biodellymuidua, joka yhä kaipaa kadottamaansa ysärifarkkutakkia!

 

Se pieni lisä

Valitse luomiväri, joka korostaa silmien luonnollista sävyä.  Kokeile sopivaa sävyä alarajauksena ja lisää vain ripsiväri. Mystisyys on vau, ja katse kertoo sen mikä ehkä muuten jäisi sanomatta.

NUI Cosmetics hehkuva laventeli nro 17 Omaka, 21,50€ – tuo silmien vedenvihreyden esiin. 

ZUII Organic syvä metsänvihreä Moss, 24€ – aistikasta syvyyttä ruskeille silmille.

Lily Lolo mineraaliluomiväri Sticky Toffee, 7,90€ – voit käyttää myös nestemäisenä, joka tuo rajaukseen intensiivisyyttä ja kiiltoa. Sinisille silmille.

 

 

Teksti: Miila Louhikkola

Kuvat: Riikka Lilja-Niemi ja valmistajat