🤍 KIITOS!🤍

0

Ostoskorisi on tyhjä

28.01.2020 2 min lukuaika

Tammikuun parhaat. Nämä tuotteet saavat sydämet läikkymään.

Tuulahdus keväästä

Yhdistele luomivärisävyjä tai käytä yksittäin. Teet niin tai näin, on luomiväri tyylikokonaisuutesi kaunein asuste.

 

Nämä Nui Cosmetics luomivärien sävyt puhuttelevat juuri nyt! 21,50€

2 Tohunga – Oh! hohtava aprikoosi

11 Hana – turkoosi, kuin mitä upein jalokivi 💎

3 Heeni – kahvidiggareille latte macchiato semi-mattaisena tietty!

Vaikuta katseella

Ripsari se naisen tiellä pitää! Lisää extrakerros tuuheuttavaa ripsiväriä, kun haluat hetkeltä enemmän.

 

SÄÄSTÄ

Avril Volume, 9,90e – perusvarma kaveri menoon kuin menoon. Mielenkiintoinen harja lisää tuuheutta ja harjan suippokärki mahdollistaa luomaan eroteltavuutta kauniisti kaareutuviin ripsiin.  Très chic!

VAIKUTA

Lily Lolo Big Lash, 17,50e – tule nähdyksi ja vaikuta tämän tuuheuttavan ja pidentävän ripsivärin kanssa. Tiimalasin muotoinen ripsiharja taivuttaa ripsesi ja syvä musta väri tuo katseeseen toivottua intensitiivisyyttä. Pysyy, ei valu eikä varise.

VILLITSE

Dr.Hauschka Volume, 25,50€ – tumman luumun sävyinen tuuheuttava ripsiväri tuo ripsiisi runsautta sekä saa silmien luonnollisen värin leiskumaan villisti. Valitse tämä ripsari, kun haluat leikkiä katseella. Saatavilla myös mustana ja kahvipavun ruskeana, kokeile erityisesti korostamaan sinisten silmien säihkyä esiin. 

Kerro se tuntein!

Kauneinta on pehmeä kosketus. Olkoon se poski poskea vasten, halaus tai kädestä kiinni pitäminen. Varmista näitä hetkiä varten ihosi kosteustasapaino suihkimalla iholle kasvovettä.

 

RAUHALLISUUS

Naturativ rauhoittava kasvovesi, 20,90€ - suihki pois ihon pintakuivuus. Ihoa rauhoittava kasvovesi sopii suihkittavaksi kasvoille, milloin vain, aamuin illoin ja myös meikin päälle.

ILO

BYBI Beauty Mega Mist kasvosuihke, 29,90€ - värikkäät Bybin putelit saavat aina hymyn huulille. Valloittavasti tuoksuva Mega Mist sisältää paljon hyaluronihappoa ja tuo iholle aimo määrän kosteutta. Suihki iholle, sopii myös säärille heti sheivauksen jälkeen. Säkenöi ja ihon ilolla leikittele.

SUOJELEN SINUA KAIKELTA

Antipodes Ananda antioksidantti kasvovesi, 33,90€ - kauneusvitamiinit E- ja A sekä vadelman siemenöljystä saatavat laadukkaat rasvahapot pitävät ihosi siloisena, kimmoisana ja hehkuvan nuorekkaana. Superantioksidanttipitoinen kasvovesi on erityisesti urbaani ihmisen valinta! 

 

Teksti: Miila Louhikkola

Kuvat: Riikka Lilja-Niemi ja valmistajat