🤍 KIITOS!🤍

0

Ostoskorisi on tyhjä

14.10.2020 4 min lukuaika

Jotain erilaista syksyyn

Biodelly on luonnollisen kauneuden verkkokauppa. Meillä on missio tarjota kauneuden kokemus sinulle arjen ihan jokaiseen päivään. Luonnonkosmetiikka on väline, joka mahdollistaa ja vahvistaa kauneuden kokemusta ja kestävää kauneutta.On etuoikeus saada käyttää aidosti ihon hyvinvointia tukevaa laadukasta kosmetiikkaa, jonka arvot kunnioittavat luontoa ja tätä planeettaa jolla elämme. 

Maailma on onneksi täynnä asioita, joista tulee hyvä mieli. Niiden lisäksi tarvitaan sellaisia asioita, joista tulee hyvä olo ja mieli itsensä kanssa. Siihen ei tarvita erityisiä koti spa-hetkiä, pelkkä kasvojen puhdistus voi olla se arjen kauneuden kokemus. Toivottavasti tästä pelistä jää iloinen fiilis, jota voi arjen kauneuspuuhissa mietiskellä.

Tässä kirjoituksessa esitellään arjen helpot ja nopeat kauneusvinkit ja muutamia ajatuksia kauneuden kokemisesta. 

Katse horisonttiin - löytöjä näkyvissä! 

Tarkkaavaisuus vaatii katseen kohdentamista, siristä silmiä ja keskitä ajatus aarteen löytämiseen. Se löytyy kyllä, ja silloin on läsnä riemu ja onni! 

Kokonaiskuva näyttäytyy selkeämmin levänneellä mielellä, joten muista pitää mikrotaukoja. Pieni paussi antaa etäisyyttä ja vastaukset avautuvat kuin itsestään. Kuivat silmät saattavat hankaloittaa tarkkavaisuutta. Vaivaan auttaa kasvojoogasta tuttu deep blink blink- tekniikkaa eli syvät silmänräpäytykset.

Tee näin: sulje ja avaa tietoisesti silmät syvään kiinni ja auki. Toista niin monta kertaa, että silmät kostuvat. 

JOIK Organic luonnonkosmetiikkasarjalta löytyy kaksi roll-on tuotetta. Ne on käteviä! 

Silmänympärysseerumi 

Nopea ja helppokäyttöinen roll on-silmänympärysseerumi rullaa iholla häivyttäen väsymyksen merkkejä ja juonteita. Virkistävä kofeiini ja antioksidanttiset vihreä tee ja italianomenauute auttavat tehostamaan silmänympärysihon mikroverenkiertoa, ja näin vähentämään turvotusta ja tummia silmänalusia. 

Silmänympäryseerumi on koostumukseltaan kevyt ja sopii sen vuoksi ihan kaikille. 

JOIK Organic Hydrating & Smoothing Roll-on Eye Serum - silmänympärysseerumi

Huuliöljy 

Huuliöljy (kuvassa) on kevyempi ja juoksevampi kuin huulikiilto, ja mikä ihaninta: ei tahmaa yhtään! Huuliöljy antaa kauniisti kiiltoa huulille ja hoitaa huulia aidosti. 

JOIK Organic Gloss & Care Lip Oil - hoitoöljy huulille

Kätevä roll-on huuliöljy tuoksuu kevyesti appelsiinin eteeriselle öljylle, sen aromaterapeuttinen vaikutus pitää yllä pirteää mieltä - sitä löytöretkeilijä tarvitsee! 

Huulten hoitoöljy sisältää jojoba-, kaktusviikuna- ja tyrniöljyä, jotka yhdessä pehmentävät ja suojaavat huulten ohutta ja herkkää ihoa. 

Sienestäjän rajaukset

Alennuskoodin etsijälle on tärkeää tietynlainen löytöretkeilijän asenne ja tarkka havainnointikyky.

Nestemäinen rajaus eli eyeliner

Nestemäisellä rajauksella saat tarkan ja huolitellun katseen. Nestemäisen rajauksen tekeminen vaatii harjoitusta, mutta mahdoton tehtävä se ei ole. 

Näin onnistut: 

1. Pingota luomea hieman vinoon

2. Aloita rajauksen tekeminen luomen keskeltä

3. Etene silmän ulkonurkkaan, ja kun lähestyt loppua päästä pingotus vapaaksi, jotta rajaus kulkee silmän omaa muotoa mukaillen. Lopeta rajaus siihen kohtaan mihin luomi luonnollisesti loppuu. 

TAI 

3. Pidä pieni pingotus, jos haluat nostaa rajausta luomen ulkonurkkaa kohden ja vetää rajausviivan vähän pidemmälle. Näin rajauksiin syntyy enemmän asennetta. 

Mahdollistettu sattuma - onko se hömppää vai totta?

Elokuvassa Forrest Gump elämä on kuin suklaarasia, koskaan ei tiedä mitä saa.

Biodellyssä elämä on yhtä sienimetsää, ei yhtä ilman toista. Kun löydät yhden suppilovahveron, tiedät niitä olevan kymmenittäin aivan lähellä. 

Sienestäjä kokee löytämisen riemua ja yllätyksiä. Sattumalta on mahdollista havaita ensin yksi suppis ja sitä tutkimalla huomata niiden pilkistävän pisin poikin metsän mättäitä. 

Kysymys on valinnasta ja asenteesta kuinka elämään, asiaan, tilanteeseen suhtautuu, etenkin niihin mihin eii voi vaikuttaa. Joskus se liköörikarkki purskahtaa suuhun, silloin irvistellään ja sekin on ihan ok. 

On myös ok tykätä liköörikarkeista. 

Biodelly Peli 24h on täynnä mahdollistettua sattumaa alennuskoodien muodossa. 

Löytäjä saa pitää! 

Huulimeikki kolmella tuotteella 

Luonnollinen ja kestävä huulimeikki hoitaa huulia ja pysyy kauniina pitkään. Mikä parasta, huulimeikin tekee minuutissa ja tarvitset vain muutaman tuotteen. 

Näin onnistut: 

1. Korosta huulten amorinkaarta tai pohjusta huulet kokonaan käyttämällä ZUII Organic peitekynää sävyssä Fair. Tämä sävy Fair on peitekynistä vaalein ja toimii myös luonnonkosmetiikan valokynänä, joten korostukseen tosi hyvä! 

2. Rajaa ja väritä huulet huultenrajauskynällä. Lily Lolon huultenrajauskynä Nude on kaunis sävy ja huultenrajauskynät ovat täydellisen pehmeitä koko huulten värittämiseen.

3. Pyörittele huuliöljyä huulille tuomaan kevyesti kiiltoa. 

Hymy korviin ja olet valmis löytöretkeilyyn! 

Kappas, sieltä se tipahti

Kaipaatko oheneville hiuksille boostia vai lättätukalle ryhtiä?

Varisevisten hiusten pika-apu on Madaran hiuspohjan boosteri, joka tuuheuttaa hiuksia hiusjuuresta lähtien. Hiukset reagoivat usein muutoksiin ja vuodenaikojen vaihtelukin saattaa heilauttaa hiuksen tasapainoa, siksi joskus etenkin syksyisin ja keväisin saattaa tuntua, että hiuksia lähtee kuin sieniä sateella

Hiuspohjaa tehokkaasti stimuloiva hoito tehdään ennen pesua ja sen energisoivat aktiiviaineet tuuheuttavat ja vahvistavat hiuksia. Vaikuttavina ainesosina toimivat hiuspohjaa elvyttävä kofeiini, sinkki, hiustenkasvua edistävä niasiini (B3), tuuheuttava pantoteenihappo (B5) sekä aminohapot.

Hiuspohjan boostin teho raaka-aineena on kanttarellista hyödynnetty uute, kuinka nerokasta! 

Madara Grow Boost Hiuspohjan puuteri toimii hiustenkasvattajille ja hiuksille, jotka kaipaavat vahvistusta.

Voit käyttää boosteria myös ennen kampauksia, kun kaipaat ryhtiä ja kuohkeutta tukkaan.

Kaikki ihotyypit rakastavat kosteutta

Suihkutettava kasvovesi

Suihkutettavat kasvovedet ovat käytössä näppäriä. Iho saattaa kuivua päivän mittaan ja pikainen suihkaus kasvovettä piristää mieltä nopeasti. kevyt suihkaus sopii myös meikin päälle. 

Mikäli et halua tulevana talvena kutisevan kuivia sääriä, niin ota tästä vinkistä kiinni: suihkauta kosteuttavaa kasvovettä myös vartalolle. Rauhoittava kasvovesi heti sheivaamisen jälkeen pitää poissa pienent punaiset näpyt. 

Biodelly peli 24h 

Voit löytää alennuskoodeja vihjeiden avulla. Koodit on piilotettu verkkokauppaan ja ne voivat löytyä kuvista, tuotteista tai teksteistä. 
Etsi alennuskoodit tänään 15.10.2020
Käytä alennuskoodi viimeistään 18.10.2020
Vihjeet löydät tästä
Onnea etsintään! 🍀

 

_________________

Teksti: Miila Louhikkola

Kuvat: Riikka Lilja-Niemi