🤍 KIITOS!🤍

0

Ostoskorisi on tyhjä

12.09.2020 3 min lukuaika

Kampaamolaatuinen BRUNS Products hiustenhoitosarja on täällä, ja se on puhdasta luonnonkosmetiikkaa.

BRUNS Products hiustuotteet ovat kuin valikoima pienpanimotuotteita. Tämä luonnonkosmetiikan hiustenhoitosarja on aivan omassa luokassaan, koska tuotteet ovat suoraan hiusalan ammattilaiselta Sinun hiuksillesi. BRUNS Products tuotesarjan takana on kaksi tyylikästä naista, joilla on rautainen ammattitaito kosmetiikasta ja hiuksista. Tapasimme heidät viime vuonna I love me-messuilla.

Hiustenhoitosarjan kohdalla on tarpeen korostaa, että tuotteet on luotu hiuspohjan hyvinvoinnin lähtökohdista ja tuotesarjan olemassa olo perustuu laajaan tietämykseen hiuksista. Terve hius kasvaa terveestä päänahasta - ajatus käy järkeen, eikö totta? 

Alan ammattilaiset Cecilia C Nilsson ja Johanna Lindskoug eivät ole jättäneet mitään sattuman varaan, kun he ovat miettineet tuotteiden koostumusta, raaka-aineita, käyttöä ja erityisesti tuotteiden erilaisia käyttömahdollisuuksia.

Hajusteettomat hiustenhoitotuotteet

BRUNS Products hiustuotteissa on huomioitu hajusteettomilla tuotteilla tuoksuherkät, herkkäihoiset, ja heidät, jotka eivät halua sekoittaa omaa tuoksumaailmaa tuoksuvalla kosmetiikalla tai jotka haluavat keskittää vain yhteen tuoksutuotteeseen kerrallaan – esimerkiksi raikkaan tuoksuisella muotoiluvoiteella tai hiusseerumilla tai luottoparfyymilla.

Hiustuotteiden käyttö

BRUNS Products tuotteet perustuvat mix & match-ajattelulle eli kerrostamalla tuotteita saat parempaa pitoa kampaukseen ja tuotteita voi innovatiivisesti käyttää moneen eri tarpeeseen. Sekoittamalla tuotteita keskenään vastaat monipuolisesti tämän hetken hiustarpeeseen.

Haluatko päästä eroon sähköisistä hiuksista vai hankkia nopeasti tyveen ryhtiä ja raikkautta?

BRUNS Products tuotteet nimittäin taipuvat moneen ja niillä on mahdollista saavuttaa vaikka millaisia tuloksia.

Tuotteiden moninaiset käyttömahdollisuudet ovat kiinnostavia, tässä muutama mahdollisuus: 

1. Kestävät kampaukset. Loihdi nutturoita ja kieputa kiharoita! 

2. Hiustenhoidolliset lopputulokset. Nauti unelmahiuksistasi nyt ja aina - myös pipokaudella! 

3. Raikasta ja kohota tyvi. Nuupahtanut fiilis voi myös johtua latteasta tukasta. 

Näillä tuotteilla onnistut: 

1. Muotoiluvoide + suolasuihke = kestävät kiharat 

2. Balsamspray + hiusnaamio = kuivien hiusten pelastus

3. Suolasuihke toimii myös tyvikohottajana, kokeile mandariinin tuoksuista! 

Kauniit pullot, riittoisa koko ja koostumus tuotteissa kertovat laadusta!  

BRUNS Products Nr01 Harmonius Coconut Balsam Kookos Hoitoaine

Täyteläinen luomu avokadoöljyä sisiältävä hoitoaine tekee hiuksista pehmeät, tuuheat ja kauniisti laskeutuvat. Luomu aloe vera ja E-vitamiini suojaavat hiuksia ja antavat hiuksillesi upean kiillon. Hoitoaine kosteuttaa ja tekee hiuksista helposti käsiteltävät ja ravitut.

Kaikki hiustyypit nauttivat tästä hoitoaineesta

Tämä kuvassa oleva hoitoaine tuoksuu lämpimältä kardemummalta ja raikkaalta kookokselta. Hoitoainetta on saatavana myös eri tuoksulla. Nr02 Spicy Jasmine-hoitoaine tuoksuu viettelevästi mausteilta, jasmiinin kukalta ja ripaukselta kosteaa ruohoa. BRUNS Products Balsam hoitoaine on olemassa myös hajusteettomana

Kosmetiikkaminimalistit huomio! BRUNS Products tuotteiden kehittäjät kertoivat, että balsamia (erityisesti hajusteetonta) voit käyttää myös ihon puhdistamiseen puhdistusvoiteen tavoin. 

BRUNS Products Nr23 Unscented Hårmask Hajusteeton Hiusnaamio

Hajusteeton hiusnaamio, joka on kehitetty herkälle hiuspohjalle huomioiden myös eteerisille öljyille herkistyneet sekä hajusteettomia tuotteita suosivat henkilöt. Syväkorjaava naamio sisältää luomu jojobaöljyä, joka hoitaa ja kosteuttaa hiuksia. Luomu sheavoi stimuloi hiuspohjaa, antaa hiuksille kiiltoa ja auttaa hoitamaan haaroittuvia hiuksia. Kampaamolaatuinen hiusnaamio kosteuttaa, ravitsee ja rauhoittaa hiuspohjaa. Naamio sopii kaikille hiustyypeille. Hiusnaamio tasapainottaa kuivaa ja helposti rasvoittuvaa päänahkaa. Suositellaan käyettäväksi kerran viikossa. 

Voit sekoittaa hajusteetonta hiustenhoitoainetta tuomaan lisätehoa balsam-hoitoaineeseen. Kokeile vaikka tuoksulliseen versioon. Tai valitse balsam hajusteettomana ja yhdistä se Nr22 hiusnaamioon joka tuoksuu ihanasti bergamottille. 

Tavoitteletko kimmoisaa kiharaa vai kaipaatko luonnonkiharaan tukkaan kosteutta ja kaunista kiharaa? Sekoita tätä hiusnaamiota yhdessä BRUNS Products muotoiluvoiteen kanssa, jota on saatavana kahdessa eri koossa ja hajusteettomana ja tuoksullisena, kuten kaikkia muitakin BRUNS tuotteita

Jätä sähköisyys ihmissuhteisiin, panosta hiusnaamioon! 

                                                 - Onnellinen Nr22 hiusnaamio-fani

BRUNS Products Nr14 Hair Souffle Tangy Mint Styling Cream Minttu Muotoilutuote

Muotoilutuote, jolla saat hiuksiin kevyttä ryhtiä ja pitoa. Hoitava muotoilutuote silottaa karheaa hiusta ja hoitaa käsiteltyjä hiuksia. 

Luonnostaan taipuisan hiuksen saa puristeltua kestäville laineille käyttämällä muotoiluvoidetta ja suolasuihketta.

Toimi näin:

1) Levitä muotoiluvoidetta pyyhekuiviin hiuksiin. Anna hiusten kuivua vapaasti puristellen niitä vähän väliä tai kuivaa hiukset föönin matalalla lämmöllä kokoajan hiusta puristellen tai diffuuseria hyödyntäen.

2) Kun hiukset on kuivat suihkuta suolasuihketta kämmeniin ja puristele hiuksiin. Hiuksiin jää ilmavuutta ja sensuellit luonnonkiharat. 

Minttu muotoiluvoide raikastaa hiuksia, joten sitä voi käyttä myös pesujen välissä. Mintun lisäksi tuoksussa vivahtelee sitruunaruoho ja lime. Jos kaipaat hajusteetonta versiota, niin sellainen löytyy BRUNS Products tuotteista

BRUNS Products valikoimaan pääset suoraan tästä

Miksi hoitaisin hiuksiani?

Hyvinvoivat hiukset eivät ole itsestäänselvyys, siksi hiustenhoitotuotteilla on väliä.

Luonnollinen ja terve hius on ehyt. Hiusta voi kuvailla kävyksi, koska lähikuvassa se näyttää aivan samalta. Hyvinvoiva hius on elastinen, kimmoisa ja jäntevä. Sen hiussuomut ovat sulkeutuneet kuin nuorella kävyllä. Käsitellyssä ja hoitamattomassa hiuksessa hiussuomut ovat auki kuin kuivassa käpysessä. Aukinaiset suomut eivät taita valoa yhtä kauniisti eikä hius pysy ravittuna. Hiuksen rakenne koostuu keratiinista eli proteiinista, vedestä, mineraaleista, rasvoista sekä melaniinista.  Hiukset käytännössä itsessään ovat kuollutta ihosolukkoa, jota tulee hoitaa laadukkailla ja ravinnerikkailla hoitotuotteilla, jotta hius pysyy pehmeänä, vahvana ja kiiltävänä.

Inspiroidu enemmän: Luonnonkauniit hiukset

BRUNS Products hiustenhoito- ja muotoilutuotteet  -15%

Etu voimassa 13.-20.9.2020

BRUNS Products valikoimaan pääset suoraan tästä. Tuotteet on valmiiksi alennettu. 

 

Teksti: Miila Louhikkola

Kuvat: Riikka Lilja-Niemi