🤍 KIITOS!🤍

0

Ostoskorisi on tyhjä

04.02.2022 1 min lukuaika


4.2.2022

Unelmainen chia-vanukas

Aamu alkaa oikealla jalalla, kun jääkaapissa odottaa jo edellisiltana valmiiksi pyöräytetty chia-vanukas!

Biodellyn kauneskeittiö suosittelee lempeitä ja ravitsevia aamuja

Vaaleanpunainen aamiainen on täynnä kookoksen kermaisuutta, ilmavuutta ja kotimaista puolukkaa, jonka happamuutta hunaja pehmentää lempein ottein. Jos mielit heti aamutuimaan tuhdimpaa kauneusboostia, sujauta joukkoon myös ripaus kollageenijauhetta.

 

Nesteen kanssa geeliytyvät chia-siemenet ovat miedon makunsa ansiosta täydellinen kuitulisä smoothieisiin ja kotitekoisiin aamiaisvanukkaisiin. Voit varioida reseptiä moneen makuun sopivaksi yksinkertaisesti vaihtamalla puolukat mihin tahansa muihin marjoihin. Tiimimme suosittelee kokeilemaan aamun maistuvinta värisuoraa ainakin tyrnillä, mansikalla ja mustaherukalla!


Unelmainen chia-vanukas

yksi reilu tai kaksi pienempää annosta

 

2 dl kookosmaitoa

1 ½ dl puolukoita tai muita marjoja

1 dl vettä

4 rkl Puhdistamo chia-siemeniä

1 rkl Puhdistamo Kollageeni Beauty -jauhetta (valinnainen)

1 ½ rkl hunajaa

 

Koristeluun

 

1 rkl Foodin cashew-pähkinöitä murskattuna

syötäviä kuivakukkia (valinnainen)

2 rkl jääkaappikylmää kookosmaitoa

 

Annostele kookosmaito, puolukat ja vesi tehosekoittimeen. Sekoita sileäksi. Mittaa kulhoon chia-siemenet, hunaja ja kollageeni.

 

Lisää joukkoon vaaleanpunainen kookos-marjaneste, sekoita vispilällä ja anna siementen hyytelöityä vähintään 20 minuutin ajan ennen syömistä.

 

Tarkista makeus ja koristele annos lopuksi syötävillä kukilla, pähkinämurulla sekä jääkaappikylmällä kookosmaidolla.Paras päivä alkaa hyvin onnistuneesta aamusta. Huolehdi ravitsevasta aamiaisesta ja sädehdi iloa ympärillesi.