🤍 KIITOS!🤍

0

Ostoskorisi on tyhjä

10.01.2022 5 min lukuaika


10.1.2022

Djusie on mehukkaan ihonhoidon ja F-Beautyn edelläkävijä - suomalaisen luonnonkosmetiikan mielenkiintoisin ihonhoitotuotesarja

Djusie -ihonhoitosarjan visionääri on kosmetologi Katja Kokko. Hän on suomalaisen luonnonkosmetiikkamaailman pioneeri valtavalla tietotaidolla luonnonkosmetiikasta ja ihonhoidosta. Lue tästä artikkelista mietteitämme Dellyssä tuotesarjasta ja Katjan vastaukset olennaisiin kysymyksiin.

Kirjoittaja | Miila Louhikkola.Kuvat | Djusie. Materiaalit | Miraz Trading Oy.

Ekosertifioitua luonnonkosmetiikkaa, jossa on ihotietoisuus huipussaan

Pieteetillä valmistetut Djusie -luonnonkosmetiikkatuotteet ovat Ecocert-sertifioituja.

Djusien taustalla on vuosien kokemus kosmetiikasta, raaka-aineista ja hyvinvoinnista. Djusien ihonhoitofilosofia perustuu mehukkaaseen ihoon, mikä tarkoittaa napakkaa, kosteutettua ja kuulasta ihoa sisältä ja ulkoa. Ihotietoisuus on mitä mainioin termi kuvaamaan ajattelua ihonhoitofilosofian taakse. Kaikki vaikuttaa kaikkeen.

”Ihosi heijastelee sisäistä maailmaasi, hyvinvointiasi ja itsetuntoasi.” - Djusie

Biodellyssä fanitamme jo nyt Djusieta! Tämä on tuotesarja, jota on odotettu. Ensikosketus tuotteisiin on ollut huikea kokemus. Ihonhoidon uusi aika on nyt. Mitä lähemmäs pääsemme luontoyhteyteen itsessämme ja luonnon kanssa, sitä kokonaisvaltaisempaa elämää voimme kokea.

"Jokaista tulee kannustaa villinä kasvavan luonnonkauneuden näkemiseen, sekä ympäristössään että omassa itsessään" – Djusie


Djusie saa innostumaan ihonhoidosta uudella tavalla –

3 parasta seikkaa miksi valita Djusie

  1. Raaka-aineet ovat mielenkiintoisia, vastuullisia ja kauttaaltaan läpinäkyviä. Tuotteissa on vain tarpeellisia raaka-aineita ihon ja tuotteen toimivuuden kannalta. Voit kysyä kaikesta ja Djusie vastaa aina mielellään.
  2. Suomalainen tuotesarja, sertifioitua kosmetiikkaa ja tuotteet valmistetaan Suomessa!
  3. Djusie edustaa luonnollista kauneutta kokonaisvaltaisesti ja mielen hyvinvointia. Djusie lahjoittaa vuosittain osan tuotostaan mielenterveystyöhön ja pyrkii konkreettisiin tekoihin, mikä oli Katjalta sydäntä lämmittävää kuulla, kun saimme koulutuksen Djusien tuotteisiin.

Syvennä kokemustasi ihonhoidosta ja ihastu helppoon Djusie -minikasvohierontaan puhdistuksen yhteydessä

Se on totta! Jo viikossa huomaat selkeitä tuloksia ihon kimmoisuudessa ja hehkussa. Suosittelemme erittäin lämpimästi Djusie -puhdistusöljyn kanssa tehtävää minikasvohierontaa osaksi omaa ihonhoitorutiinia päivittäin.

Löydät Djusie -kasvohierontavideot tuotekorteilta. Videoita on helppo seurata ja toteuttaa itselleen. Muutamien kertojen jälkeen liikkeet tulevat tutuiksi, kätesi oppivat uuden tavan koskettaa ihoa ja alat muistaa hieronnan otteet ulkoa, jolloin kasvohieronnoista tulee nautinnollisia kokemuksia, joita haluat tehdä mielellään usein.

Teen iltaisin puhdistusöljyn kanssa minikasvohieronnan. Huomaan välillä päivällä ajattelevani sitä hetkeä ja kaipaavani siihen hetkeen. Mielestäni olen päässyt tällöin kauneuden kokemuksessa olennaisen äärelle. Toivon näitä nautinnollisia hetkiä kosketuksen kanssa myös Sinulle.Söpö ruusukvitteni on ruusunsukuinen matala pensaskasvi, joka tekee kauniit oranssinpunaiset kukat kesällä ja myöhemmin syksyllä keltaiset, muhkuraiset hedelmät, jotka tuoksuvat sitrukselle.


Seuraavaksi Katja vastaa olennaisiin kysymyksiin Djusie -tunnelmissa:

Mille ihotyypeille Djusie sopii? Kenelle Djusien tuotteet on kehitetty?

Katja: Pääasiassa tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille.

 

Testiryhmässämme on ollut myös herkkäihoisia, rosaceaa, epäpuhdasta ihoa ja POD:ia. Kaikissa ihon epätasapainotiloissa täytyy kuitenkin muistaa yksilöllisyys: se mikä sopii yhdelle, ei välttämättä sovi toiselle. Djusien tuotteet on kehitetty kaikille.

 

Kaiken ikäisille parikymppisestä eteenpäin ja tuotteista ei tehoa puutu, oli iho kuinka vaativa tahansa.


Djusie-tuotteet lanseerataan tammikuussa, kun iho on erityisellä koetuksella talven ja kuivan sisäilman takia. Mitä tähän aikaan vuodesta tulee ottaa huomioon ihonhoitorutiinissa?

Katja: Tuotteet lanseerataan kyllä täydelliseen aikaan siinä mielessä, että monen iho kuivuu talvella. Puhdistusaine kannattaa ehdottomasti päivittää viimeistään nyt puhdistusöljyyn, joka ei pese ihoa suojaavaa hydrolipidikalvoa eikä ihon omaa sebumia pois. Pelkästään puhdistusaineen päivitys voi monella voi auttaa jo kuivuuteen.

 

Toisaalta moni ei ymmärrä ihon nesteytyksen tärkeyttä. Pakkasilla paksu kosteusvoide ei auta mitään, jos iho on kosteusköyhä. Siksi hoitoneste luo kosteutuksen perustan. Harvan tarvitsee edes vaihtaa kosteusvoidetta, kun hankkii laadukkaan hoitonesteen. Lisäksi on tärkeää, että hoitoneste on hapan ja sisältäisi hieman happoja. Näin ihon pH pysyy optimaalisena, joka edesauttaa ihon normaaleja toimintoja monin tavoin.

 

Kasvoöljy tuo viimeisen silauksen iholle. Se lukitsee kosteuden ihoon, suojaa kosteuden haihtumiselta, vahvistaa ihoa, siloittaa juonteita ja pitää ihon kirkkaana ja pehmeänä. Djusien tuotekombolla pärjää taatusti aivan loistavasti talvipakkasten yli ilman, että iho kärsii – päinvastoin, tuotteilla saa hehkuvan talvi-ihon!


Miksi tuotesarjassa on alussa juuri puhdistusöljy, hoitovesi ja kasvoöljy?

Katja: Halusin lanseerata heti alkuun kokonaisuuden, jolla periaatteessa pärjää eikä muita tuotteita tarvita. Nämä kolme tuotetta muodostavat yhdessä täydellisen minimalistisen ihonhoitorutiinin. Muut tuotteet ovat täydentäviä tuotteita, joita käytetään tarpeen mukaan.


Kerro lyhyesti jostain Djusien tähtiraaka-aineesta, minkä haluaisit nostaa esille?

Katja:Djusien tähtiraaka-aineina toimivat adaptogeeniset sienet. Toki muitakin aivan huipputehokkaita aktiiviaineita käytetään, mutta suomalaiset, todella korkealaatuiset ja luomuviljellyt adaptogeeniset sieniuutteet ovat keskiössä. Ne sisältävät huikean määrän vaikuttavia komponentteja, kuten triperteenejä, antioksidantteja ja beetaglukaania.


Voitko paljastaa, millaisia tuotteita Djusieseen on mahdollisesti tulossa tulevaisuudessa?

Katja:Djusie tulee olemaan laaja sarja. Tällä hetkellä kehityksessä odottaa jo 16 seuraavaa tuotetta kasvoille! Sen verran voin paljastaa, että seuraava tuote on erittäin ohut kosteusvoide. Lisäksi valikoimaan on tulossa erittäin laadukkaat kuivaharjat.Onko tuotesarja vegaaninen?

Katja:Tällä hetkellä valikoimassa olevat tuotteet ovat vegaanisia.


Onko Djusien tuotteissa hajusteita?

Katja: Öljypohjaisissa tuotteissa (sekä tulevissa emulsioissa) tuoksut tulevat 100 % aidoista eteerisistä öljyistä, joilla on mieleen vaikuttavat aromaterapeuttiset vaikutukset sekä ihoon vaikuttavat ihonhoidolliset vaikutukset. Eristettyjä, yksittäisiä hajustekomponentteja Djusien tuotteissa ei käytetään koskaan, eli nimeä Parfum ei tuotteissa tulla näkemään.

 

Täysin vesipohjaisissa tuotteissa (hoitonesteet, kasvosuihkeet) ei käytetä eteerisiä öljyjä lainkaan, eli ainoastaan vesiliukoisia aineita sisältävät tuotteet ovat hajusteettomia – eivät kuitenkaan hajuttomia, koska tuotteissa tuoksuu niiden kasviraaka-aineet.Miten loppuun käytetyt pakkaukset kierrätetään oikeaoppisesti?

Katja:Ulkopakkaukset kierrätetään pahvinkeräykseen. Lasipullot lasinkeräykseen. Pumput ja korkit muovinkeräykseen. Fruit Glaze kasvoöljyn pipetin lasinen varsi täytyy irrottaa korkista ja kierrättää lasinkeräykseen. Pipetin korkin voi kierrättää kokonaan muovinkeräykseen, vaikka pipetin kärki on kumia. Koska muovi on kuitenkin sen pääasiallinen materiaali, korkki menee muovinkeräykseen.
Onnea upeasta tuotesarjasta! Miltä oman sarjan luominen ja lanseeraaminen tuntuu?

Katja:Kiitos! Olen käynyt läpi kirjaimellisesti tunteiden koko kirjon luomis- ja lanseerausprosessin aikana. Nyt odotan innolla lanseerausta!

Oman brändin luominen voi vaikuttaa inspiroivalta ja ihanalta unelmatyöltä, ja sitä se toki onkin ja se toimii ikään kuin pohjavireenä koko työlle. Mutta työ on silti todella vaativaa ja vaatii uskomatonta stressin- ja paineensietokykyä. Jatkuvasti tulee eteen haasteita ja yllättäviäkin vastoinkäymisiä, jotka voivat johtua mistä tahansa toimitusketjun osasta ja pienikin asia, joka vaikuttaa yhteen osaan ketjua, voi vaikuttaa isosti koko ketjuun. Välillä ovat siis koetuksella kärsivällisyys, jaksaminen ja mielenhallinta, mutta jo seuraavassa hetkessä haasteet voi olla ratkaistu ja aina on jäänyt roppakaupalla supertärkeää oppia käteen, miten välttyä vastaavalta jatkossa.

 

“Olen innoissani, että tuotteet pääsevät asiakkaiden käyttöön ja toivon, että visioni tuotteista valloittaa mahdollisimman monen ihon ja peilikaapin ja toivon koko brändin tuovan iloa niin monelle kuin ikinä mahdollista.”

Mahtavaa on ollut se, että olen saanut ammentaa Djusieen visioitani täysin estoitta ja ilman kompromisseja. Hienoin tunne tähän asti oli ehdottomasti Djusien nettisivujen virallinen lanseerauspäivä. Jännitti todella paljon esitellä koko konsepti seuraajille ja oli sellainen olo, kuin olisin paljastanut palan sieluani ihmisille. Palautevyöryä oli ihan käsittämätöntä seurata.

 

Nyt tietenkin seuraava iso askel on fyysisten tuotteiden lanseeraus, mistä se työ ja tarina varsinaisesti vasta alkaa. Olen innoissani, että tuotteet pääsevät asiakkaiden käyttöön ja toivon, että visioni tuotteista valloittaa mahdollisimman monen ihon ja peilikaapin ja toivon koko brändin tuovan iloa niin monelle kuin ikinä mahdollista.


Djusie edustaa mielen hyvinvointia, tervettä itsetuntoa, ystävällisyyttä ja luonnollista kauneutta. "Haluamme viljellä myös empatiaa", Djusie sijoittaa vuosittain osan tuotoista mielenterveystyöhön.

 

Kiitos Katja, kun olet tehnyt Djusien. Tämä sarja innostaa ja ilahduttaa. Tuntuu tärkeältä ja luo yhteyttä monin tavoin.Kaipaatko apua tuotevalinnoissa?

Mikäli jokin asia mietityttää sinua olethan yhteydessä meihin. Vuosien kokemuksella osaamme palvella sinua löytämään sinulle parhaat mahdolliset tuotteet.

Sähköposti: asiakaspalvelu@biodelly.fi

Whatsapp: 0417303026

Pyydä tarvittaessa videokonsultaatiota.

 

Lue lisää: Luonnonkosmetiikka - mitä se on ja miksi sitä tulisi käyttää?

Kirjoittaja

Miila Louhikkola

Miila Louhikkola on Biodellyn tiiminvetäjä, joka on toiminut kauneus- ja kosmetiikka-alalla pikkutytöstä asti. Miilan mielestä kauneus on ajettu liian pinnalle, minkä vuoksi ihminen menettää ainutlaatuista kauneuden kokemusta. Kauneus on monimuotoista ja kokonaisvaltaista. Iho, mieli, keho ja ympäristö kytkeytyvät toisiinsa kauneuden kokemuksessa.

Pohjakoulutukseltaan Miila on estenomi, melkein valmis ylemmän tradenomi ja ikuinen psykologian opiskelija. Naisen sydän läikkyy inhimillisen kasvun asenteelle: ”onnistun, kun ihmiset ympärilläni kokevat merkitystä työssään ja elämässään”.

Paras tapa kaunistua on nukkua riittävästi, koskettaa ja rakastaa. Kauneuden kokemus kuuluu kaikille, ja se on kaikkien asia.

Miilalle voit lähettää suoraan postia osoitteeseen miila.louhikkola@biodelly.fi