🤍 KIITOS!🤍

0

Ostoskorisi on tyhjä

31.08.2021 2 min lukuaika


31.8.2021

Kehossa hyvältä tuntuva elämä, miten masturbointi parantaa omaa kehosuhdetta?

Kehosi on älykäs. Se tarjoaa sinulle intuitiivista tietoa, jota kannattaa kuunnella.
Lue tästä artikkelista, miten kehon kuuntelu auttaa valinnoissa ja täyttämään syvimpiä tarpeitasi - miten voit syventää suhdetta kehoosi?

Kirjoittaja | Mippi Vuorikoski. Kuvat  |  Biodelly & Pexels.

Kehosi on väline, jonka kautta sinä, monikerroksellinen ihminen, koet elämäsi. Se on koti mielellesi ja kantaa jatkuvasti mukanaan muistoja erilaisista hyvistä ja huonoista kokemuksista elämäsi varrelta. Se mahdollistaa erilaisia kohtaamisia muiden kanssa. Se suojaa sinua tarvittaessa, myös huomaamattasi, analysoiden jatkuvasti erilaisia uhkia ympäristössäsi. Se haluaa kohti hyvää, nautintoa, tyydytystä - hyvää oloa, rauhaa.

Kehosi keskustelee mielesi kanssa siitä, mikä kaikki on tavoittelemisen arvoista ja mistä se haluaa pysyä kaukana. Se signaloi sinulle jatkuvasti vaikka mitä.

Osaatko kuunnella kehosi merkkejä? Mikä on sinun ja kehosi suhde? Mikä on teidän uniikki tarinanne? Entä minkälaista tarinaa haluat kirjoittaa sinusta ja kehosi yhteisestä tulevaisuudesta?Suhde kehoon näyttäytyy suhteessa liikkeeseen, kosketukseen, sisäisiin ja ulkoisiin viesteihin, kipuun ja nautintoon. Se on yksilöllinen kokemus, mutta siihen liittyy vahvasti suhde siihen, mikä on kokemuksesi nähdyksi ja kosketetuksi tulemisesta muiden ihmisten toimesta. Kehollasi on vahva rooli liittyen vuorovaikutukseen tässä nähdyksi ja kosketetuksi tulemisen jaetussa kokemuksessa. Onko sinulla kyky ja lupa tunnistaa, mitä haluat ja myös pyytää sitä muilta? Ja yhtä tärkeänä ellei tärkeämpänä - oletko hyvässä kontrollissa siinä, miten saat ilmaista, että jokin ei tunnu hyvältä. Toisin sanoen - kuuletko, miten kehosi sanoo "ei" tai "kyllä"?

Kehollisuus tarjoaa helpon mahdollisuuden kontrolliin. Miten ja mitä syöt, miten muokkaat kehoa treenillä, miltä tuoksut, miten käytät kosmetiikkaa. Miten kosketat itseäsi. Miten kannattelet itseäsi kehosi asukkaana. Miten näyt maailmaan.

Seksuaalisuus ja erityisesti nautinto pyytävät päästämään hetkeksi irti tästä opitusta, joskus jatkuvasta, kontrollista. Orgasmi suorastaan vaatii sitä.

Miten tämä heittäytyminen voisi kuitenkaan olla helppoa, kun viesti, mitä maailma antaa on:ole jatkuvassa kontrollissa. älä päästä irti.Ei ihme, että nautintoon ja leikkiin heittäytyminen on välillä todella vaikea tavoittaa. Ei ole mitään järkeä ja inhimillistä logiikkaa siinä, että makuuhuone (tai mikä tahansa paikka olla intiimisti yksin tai toisten kanssa) olisi yhtäkkiä se tila, jossa kontrollin hanskat tippuvat maahan.

Siksi oma kehosuhde, kehon viestin kuuntelu, nautinnon kuuntelu ja mahdollisimman suuri vapaus asua juuri sinun kehossasi voi ja tulee tapahtua jokaisella elämän osa-alueella. Hyvän olon tunne sinussa ei ole erillinen seksissä ja muussa elämässä.

Nautinto on nautintoa, hyvä luo hyvää.

Tutki vapautta, heittäytymistä, leikkiä ja nautintoa mahdollisimman monella elämän osa-alueella ja silloin myös seksuaalinen nautinto ja kehollisen irtipäästämisen ihanuus löytyy helpommin ja herkemmin myös seksuaalisuudessa.

Hoivaa itseäsi myös luonnon avulla. Metsä, veden äärellä oleminen, luonnolliset tuotteet, puhdas ravinto, eläimet. Kaikki nämä elementit ovat osa luonnollisena ihmisenä elämistä, joten valitse itsellesi toimivia ja tärkeitä elementtejä. Hoida kehoasi syvällä, rauhoittavalla hengityksellä ja ravitsevilla tuotteilla, olivat ne ravintoa tai luonnonkosmetiikkaa. Hoivaa kehoasi sillä turvalla, jota hyvät ihmissuhteet sille tarjoavat. Tällainen hoiva ei ole itsekkyyttä, itserakkautta negatiivisella tavalla, vaan elinehto kehossa hyvältä tuntuvalle elämälle.

 

❤ Mippi


Kirjoittaja

Mippi Vuorikoski

Mippi Vuorikoski on luonnonkosmetiikkaa rakastava ihmissuhde- ja vuorovaikutusasiantuntija, ratkaisukeskeinen terapeutti sekä seksuaalineuvoja, joka työskentelee Sexpon Ihmissuhdeterapiakeskuksessa yksilöiden ja pariskuntien kanssa. Mippi kirjoittaa kuukausittain artikkeleja ja tuottaa Instagram sisältöä seksuaaliseen hyvinvointiin liittyen omien somekanavien lisäksi nyt myös Biodellyn alla.


Tutustu Mippiin lisää: www.mippivuorikoski.com
Instagram: @mippivuorikoski