🤍 KIITOS!🤍

0

Ostoskorisi on tyhjä

25.08.2020 3 min lukuaika

Syksy saapuu kohisten! Kun arki alkaa näkyä aamuissa, ylläpito ihonhoidossa ja yksinkertaiset meikkitavat nousevat arvoonsa.

Kulmat skarppina

Kulmakarvat kehystävät kasvoja. Kauniin muotoiset ja siistit kulmakarvat helpottavat arjessa huomattavasti. Kuten monessa asiassa, myös kulmien muodolla, värillä, pituudella ja paksuudella on aikakauden mukaan trendinsä. Muista kuitenkin, että Sinä olet ajaton ja persoonallinen. Kulmat ovat kokonaisvaltaisia tyyliasioita, jos sinulla ei ole luonnostaan kulmia lähes ollenkaan tai karva on vaalea, ei huolta, koska kulmakynällä väriä saa lisää ja omiin kasvoihin sopiva kulmien muoto syntyy tutustumalla omiin mieltymyksiin ja kasvojen piirteisiin. Oikeastaan, mikä onni lähes kulmakarvattomille, koska aina on helpompi lisätä kuin poistaa.

Klassinen kulmakarvojen muotoilu sopii kaikille, koska kehon mittasuhteiden kaava pätee myös kasvoissa.

Kulmakarvojen muotoilu 

Tarvitset kynän, siveltimen tai vaikka sukkapuikon, valkoisen meikkikynän ja pinsetit.

Kulmakarvan mittaaminen

  1. Aseta valitsemasi mittatikku pystysuorassa nenän ulkoreunasta silmän sisänurkan kautta kohti kulmakarvoja. Tämä näyttää sinulle kulmakarvojen aloituskohdan.
  2. Mitta laitetaan viistosti nenän ulkoreunasta kohti silmän ulkonurkkaa ja ylös kulmakarvaan asti. Tämä näyttää sinulle mihin kulmakarva päättyy.
  3. Kulmakarvan korkein kohta löytyy, kun asetat valitsemasi mittatikun silmän iiriksen kohdalta suoraan ylöspäin

Huomaa mittaillessa pitää otsa tasaisena, rento ja hyvä normaali ryhti ja katse suoraan peilissä, jotta jokin asento ei häiritse kulmakarvan linjausta.

Valkoisella meikkikynällä voit merkata mitatut kohdat. Piirrä sen jälkeen samalla meikkikynällä haluamasi kulmakarvan muoto, ja lopuksi nypi pinseteillä kaikki mikä ei ole valkoista pois. Nypi karvat vain kulmien alta ja kulmakarvojen välistä. Pyyhi valkoinen väri pois rauhoittavalla kasvovedellä.

Kulmameikki - kolmen minuutin meikki kulmakarvoille

Kun kulmat on kerran muotoiltu kunnolla, on ne helppo ylläpitää aina kauniina. Jos kulmakarvasi on vaaleat tai niissä on aukkoja, joita useimmilla on, joten ei huolta - kulmakynä pelastaa! Käytä kulmakynää tai kulmavahaa, ja tee viistoja lyhyitä karvamaisia vetoja tehostamaan kulmien muotoa ja tuomaan väriä. Lopuksi harjaa kulmakarvat sävyttävällä kulmageelillä.

Kokeile näitä kulmatuotteita

Avril pinsetit, 2,90€

Zuii Organic kulmakynä, 20,00€

Lavera sävyttävä kulmageeli, 9,80€

Aina valmiina - ready, steady... go with the flow!

Ennakointi on arjen paras kaveri. Hyvinvoiva iho ei paljoa meikkiä kaipaa tai ainakin sen lisääminen on vaivatonta ilman turhaa peittelyä ja häivytystä. 

Ota tavaksi käyttää viikottain ihon tämän hetken tarpeeseen sopivaa kasvonaamiota. Epäpuhdas iho kaipaa puhdistusta ja heleyttä syväpuhdistavan naamion avulla. Samea ja väsynyt iho saa uuden kirkkauden hedelmähappokuorintanaamiosta. Kuiva, kutiseva ja herkistynyt iho saa terveen kimmoisuuden ja hehkun kosteuttavan kasvonaamion kanssa. C-vitamiinia runsaasti sisältävä kasvonaamio heleyttää ihon hetkessä! 

100% Pure kirkastavat silmänympärysnaamiolaput viihdyttävät aikaisella aamiaisella. Hauska aloitus päivään saa silmät loistamaan! 7,90€/ paketti

Voisiko kasvonaamion sisällyttää viikon omaan hetkeen?
Kyllä kiitos! 
Vastavärin vaikutus silmämeikissä

Erityisesti isommissa kaupungeissa ja julkisessa liikenteessä liikkuville kasvomaskit koronan vuoksi eivät ole enää outoja. Huulipunadiggarille kasvosuojain ei ole kovin käytännöllinen, siksi on aika muuttaa meikkaustapaa ja kohdistaa huomio silmiin.

Valitse luomivärisävy, joka on vastaväri silmiesi omalle sävylle. Vastaväri korostaa silmiesi väriä ja saa katseesi säihkymään kuin jalokivi.

Siniset silmät - silmämeikki korostaa sinisiä silmiä

Käytä näitä luomivärisävyjä: kulta, oranssi, ruskeat ja persikkaiset sävyt

Lily Lolo mineraaliluomiväri Sticky Toffee, 7,90€

Nui Cosmetics luomiväri 2 Tohunga ja 6 Tiana, 21,50€

Boho luomiväri Chocolat, 9,90€

Ruskeat silmät - silmämeikki syventää ruskeiden silmien väriä

Käytä näitä luomivärisävyjä: violetit luumusävyt, kirkas turkoosi, siniset sävyt

Nui Cosmetics 11 Hana, 12 Kanuka, 13 Rere -sävyt

Lily Lolo mineraaliluomiväri Pixie Sparkle, 7,90€

Vihreät silmät - silmämeikki elävöittää vihreiden silmien sävyä

Käytä näitä luomivärisävyjä: viileät punertavat, roosa, pinkki, purppuran violetit, ruskeat sävyt

Lily Lolo mineraaliluomiväri Pink Fizz, 7,90€

Boho luomiväri Prune, 9,90€

Nui Cosmetics 16 Marika, 21,50€

 

Teksti: Miila Louhikkola

Kuvien layout: Riikka Lilja-Niemi

Tuotekuvat: Valmistajat