🤍 Tarjoamme yli 69€ tilauksiin ilmaisen toimituksen Suomen sisällä. 🤍

0

Ostoskorisi on tyhjä

07.03.2020 2 min lukuaika

Hei nainen, sinä joka olet. 

Tulit mieleeni ystävästäni, joka jakoi tuntemusta siitä, miten tuntee riittämättömyyttä, ja toisesta naisesta joka puhuu jopa itsensä päälle, hössöttää.  Kolmas nainen kuluttaa aikaa haahuilemalla lähikaupassa aikomusta pidempää, koska kotona odottaa kreisi kaaos. Jaamme ajatuksia piirissä, jossa kukaan ei tyrkytä ratkaisuja tai mielipidettä, vaan kaikki saavat oman aikansa jakaa ja kuunnella. On hätkähdyttävää kuulla, kun arjessaan riittämättömyyden tunnetta jakava kertoo, ettei hän ole arvokas. Siihen häntä vastapäätä istuva sanoo salamana: sinä olet, you are! Hellästi lausutut sanat painautuvat syvälle. Sanat merkitsevät: sinä olet. Se ei ole korulause, se on toteamus eikä se selittele olemisen oikeutusta. Se vain on, ja se on totta: sinä olet.

Valtaosa meistä on itselleen paljon armottomampi kuin mitä toiset meiltä ikinä kuuna päivinä odottaisi. Luomme supernaisen roolia ja selviydymme. Puhumme bossladysta, ihannoimme niitä tyyppejä, jotka hyppäävät synnäriltä suoraan pellolle perunoita nostamaan. Tehotytöt rules!

Sillä, että oletko tehokas 24/7 ja suorittanut kaiken t ä y d e l l i s e s t i tai edes elänyt niin kuin ”sun pitäisi” ei nosta gloriaa eikä välttämättä vie edes eteenpäin. Eikä sellaiset valinnat vaikuta oletko ollut viikkoja ketolla vai livahtiko jälkkäriksi litran jäätelö kinuskikastikkeella… Paljon olennaisempaa on tunnustaa itsensä kuin autopilotisoida elämäänsä ja pohtia (ehkä syyllistyä) miksi kaikki kiva ja hauska on lihottavaa tai muuten vaan epäterveellistä tai vie ihan liikaa aikaa tai rahaa. Tai on vähintäänkin epäilyttävää ja luuserimaista. 

Salaisuus: tasapainon avulla kaiken saaminen on mahdollista.

Valitsemalla tavan elää vastoin omia arvoja, saattaa yhtäkkiä löytää itsensä tilanteessa missä kaikki vaan tuntuu pahalta ja selityksiä huonolle viballe etsitään itsen ulkopuolelta. Tilanteen pysäyttää vasta, kun kuulet sen mitä itselle ei salli: sinä olet.

Valitsemalla tavan elää noudattaen omia arvoja, voit kantaa itsesi kauniisti ja löytää sellaisen olemisen sietämättömän keveyden, joka nipistelee ihon alla: sinä olet olemassa.

Kun aika pysähtyy, kun jotakin tapahtuu isosti tai pienesti; hetken sen jälkeen taas muistamme olennaisen – olemisen ihmeen!

 

Kansainvälinen naistenpäivä on sunnuntaina 8.3.2020. Päivän tarkoitus on kääntää huomio naisten asemaan, sen sijaan, että olisimme ajatelleet kuinka niin monen tytön ja naisen asemaa voisi tässä maailmassa parantaa kutsummekin sinut pohtimaan millainen nainen sinä olet nyt. Voit juhlia naiseuttasi juuri siellä missä olet, yksin tai seurassa. Jokainen yksittäinen rakkaudellinen teko itseä kohtaan luo myös kollektiivista hyvää ja sitä kautta meillä on ”pesämunaa” ryhtyä myös konkreettisiin toimiin laajemmin. Olennaista sinussa on kokemus itsessä, ei ulkoiset asiat.

 

HURRAA MUIDU, päivä on meidän! 

Sen kunniaksi saat koko valikoimaa koskevan etukoodin SHEROES käyttöösi.

(Voimassa 8.3.2020. Alennus ei koske Less is More tuotteita. Alaostoraja etukoodille on 25€.) 

Lempeyttä päivään ja iloa kevääseen! ❤

Kiitos kun luit kirjeemme. Jes! Sinä todella olet. ❤

Kiitos myös niille, jotka tunnistavat itsensä kirjeen alusta. Kiitos, että saimme kirjoittaa kokemuksesta.