🤍 KIITOS!🤍

0

Ostoskorisi on tyhjä

08.06.2021 4 min lukuaika


7.6.2021

JOIK Organic on hyvän mielen kosmetiikkaa

Tämä luonnonkosmetiikkasarja saattaa olla sinulle entuudestaan tuttu, jos olet aiemmin asioinnut Biodellyssä tai olet jo perehtynyt tietäjä luonnonkosmetiikassa.

Uusille tyypeille ja vasta luonnonkosmetiikasta kiinnostuneille tämä tuotesarja saattaa olla aivan uusi juttu.

Kummin kammin. Totta on, että JOIK Organic ei ole paljon itsestään meteliä pitänyt, siksi se on niin kiehtova - vaatimattomasti yksi parhaista kärkikaaren luonnonkosmetiikan sarjoista Biodellyn valikoimassa.

Kirjoittaja | Miila Louhikkola.Kuvat | Riikka Lilja-Niemi

Nimittäin juttu on siten, että JOIK Organicin tuotesarjasta tulee napsittua purkki ja toinenkin loppuun asti käytettäväksi kerta kerran jälkeen. Luonnonkosmetiikka on parhaimmillaan kuin lempparivaate, jonka haluaa pukea yhä uudelleen päälle ja jonka materiaali tuntuu iholla omalta.

Tämä juttu on pieni esittely JOIK Organic luonnonkosmetiikkasarjasta sisältäen omakohtaisia käyttökokemuksia kosmetiikkarebertuaarini vakiopurkeista.


Naapurimaan kasvatti on pioneerin maineessa

JOIK Organic on naapurimme Viron vanhin luomusertifioitu luonnonkosmetiikkasarja, pioneerin maineessa siis. Viron kansanperinteestä löytyy tietämystä kasvien -ja yrttinen käsittelystä hyvinvoinnin tukemiseen ja kauneudenhoitoon, mikäs ihme se sitten onkaan, että tällainen herkkullisia raaka-aineita sisältävä luonnonkosmetiikkasarja on päässyt syntymään.

Kaikki JOIK Organic -luonnonkosmetiikan tuotteet kehitetään ja valmistetaan Virossa, suhteellisen pienessä ja eteenpäin katsovassa naisporukassa. Tarkoitus on tuottaa laadukasta luonnonkosmetiikkaa kunnioittaen sen käyttäjän ja luonnon itsensä ainutlaatuisuutta, toimia harmoniassa yhteistyössä - rauhassa ja rehellisesti.

JOIK Organic brändin arvomaailma puhuttelee meitä biodellyläisiä, jonka vuoksi juuri tämä luonnonkosmetiikkasarja istuu hyvin valikoimaamme. Ja ovathan purkit myös kivan leikkisiä ja tuotteiden tuoksut ovat raikkaita.

Kasvovesi on kuin kevyttä seerumia.Kasvovesi mutta enemmän

Puhtaudesta ja raikkaudesta malliesimerkki on tämä virkistävä kasvovesi. Yritin tässä laskeskella kuinka monta tällaista olen jo itsekseni plutannut, mutta en ole pysynyt laskuissa. Ehdottomasti suosikkini, etenkin näin kesällä.

JOIK Organic virkistävä kasvovesi on kuin kevyttä seerumia. Kasvovesi on kaksifaasinen eli siinä on vesi- ja öljykerros, jotka sekoittuvat purkkia ravistamalla. Suosittelen käyttämään kaksi pumppausta kämmenten kautta kasvoille, kaulalle ja rintakehälle painellen. Kasvovesi viilentää ihanasti ja sen sisältämät energisoivat eteeriset greipin ja piparmintun öljyt saavat mielialankin kukoistamaan kuin vasta avautunut voikukka aamuauringossa. Piparminttu viilentää iholla tehokkaasti ja greippi kirkastaa ihoa.

Kasvovedessä vähintään yhtä paljon kiehtoo sen sisältämä luomutyrniuute, joka neutralisoi vapaita radikaaleja. Kun pikkutyttönä asuin saaressa oli meillä siskojen kanssa tapana käydä tyrnipuskista poimimassa oransseja energiapommeja aamiaispöytään. Luonnonkosmetiikassa parasta ovat yhtymäkohdat paitsi luontoon myös luontoon itsessään muistojen kautta.

Estenomina ja luonnonkosmetiikan diggarina olen erityisen innoissani virkistävän kasvoveden erinomaisesta mutta edullisesta hinta-laatusuhteesta ja 37-vuotiaan ihoni tarpeille tarpeeksi napakoittavasta vaikutuksesta.

Helposti tukkiutuva ja epäpuhtauksiin taipuvainen kesäiho nauttii JOIK Organicin virkistävästä kasvovedestä hurjan paljon, koska se sisältää myös katajan eteristä öljyä, jolla on epäpuhtauksia hillitseviä vaikutuksia. Aiemmin mainitut greippi ja piparminttukin toki tukevat kataja-kaveriaan. Kasvovedessä on runsaasti kosteuttavia ainesosia ja paksuhko koostumus, jonka vuoksi neste saa ihon kosteutumaan kuin minkäkin kypsän ja mehevän hedelmän - kesäihon parhaimmillaan!Simppeli vartalovoidepuikko

Edellinen hehkutus ei millään meinannut loppua, mutta on aika siirtyä uuteen purkkiin. Kaikessa simppeliydessään JOIK Organic vartalovoidepuikko on tämänkin kesän must have-tuote.

Vartalovoidepuikkoa on helppo käyttää, sen kuin sivelee suoraan puikosta iholle ja levittää käsin voiteen tasaisesti. Mainioista mainioin puikko on näin alkukesästä säärille, jotka saattavat olla vielä melko kuivat ja kalvakat talven jäljiltä. Voiteen koostumus saa sääret näyttämään elinvoimaisilta ja ihon voideltu pinta taittaa kauniin satiinimaisesti valoa. Kehtaa vetäistä kesämekon päälle, vaikka ei oli operoinut kuorinnan tai kuivaharjan ja sheivauksen ja minkä kaiken kauneuspuuhan kanssa vaan kirmannut kesän menoihin heti sen ollessa mahdollista.

Kaiken auringossa kirmaamisen jälkeen vartalovoidetta vasta kannattaakin käyttää, sillä sen kaakaovoista, sheasta eli karitevoista, jojobaöljystä ja oliiviöljystä sekoitettu koostumus palauttaa ihon elinvoimaisuuden ja kosteuttaa. Ihosta tulee mitä pehmein, kuin se tekstin alussa mainittu lempparivaate.

JOIK Organic voidepuikko sopii koko perheelle ja vaikkapa koiran kuivalle kirsulle, jos tarve on.


Sold out

Kesällä vartalonhoidolle muistaa antaa aikaa

Huolimatta (tai ehkä juuri tästä syystä) rakkaasta työstäni Biodellyssä, julistaudun kosmetiikkaminimalistiksi. Olen aina kiinnostunut uutuuksista ja testailen paljon erilaisia tuotteita, mutta pidän tietoisesti kiinni minimalistisesta ihonhoitorutiinistani vuodenajan ja oman luontaisen rytmini mukaisesti. Erityisesti kasvojeni iho reagoi erilaisiin heilahteluihin helposti.

Vartalonhoidossa taas on tervetullutta ja ihanaa jopa lotrata erilaisia vartaloöljyjä- ja balmeja, vartalonkuorintoja ja pieteetillä pyöriteltyä kuivaharjausta. Minusta yksi rakkausteko itselle ylitse muiden on liikunnan harrastamisen jälkeen ja/tai saunomisen yhteydessä tehty ns. pitkän kaavaan vartalonhoito kotona.

 

Aloitan sen kuorimalla hieman kosteaa ihoa JOIK Organic vartalonkuorinnalla, joita on saatavana neljä erilaista herkkupurkkia.

Pirteä vartalokuorinta pinkki greippi kirkastaa ja uudistaa ja kosteuttaa ihoa. Jos olet ikinä käynyt aamuvarhaisella uimassa vasta heränneenä tiedät millainen fiilis tästä kuorinnasta tulee.

Tehokas vartalonkuorinta on yhdistelmä energisoivaa kahvia ja sokeria, joita pyöritellessä iholla verenkierto vilkastuu ja iholle syntyy raikas pinta ja tasainen sävy.

Ylellinen vartalonkuorintasitruuna ja bergamotti sisältää mineraalipitoista merisuolaa ja kaunistaa ihosta heleän. Tuoksu on hienostuneen raikas, josta muuten hyttyset eivät pidä eli melko täydellinen kuorintavoide kesämökille.

Energisoiva appelsiini ja minttu vartalonkuorintaon sokerisen hellävarainen iholle ja kosteuttaa ihon napakaksi. Ihosta tulee pehmeä ja himmeästi hohtava kuin säämiskän pintaa hivelisi.

Hupsista, kirjoitinko että saatavana neljä. Näitä ihanuuksia on VIISI! Tämä viimeinen JOIK Organic raikas vartalonkuorinta on tämän hetken suosikkini, koska tyrnimarjat houkuttavat lapsuusmuistoihin, kuten aiemmin mainitsin.

Viimeinen vartalonkuorinta koostuu suolasta, sokerista, tyrni- ja oliiviöljystä, karitevoista (shea) ja kaakaovoista. Vartalonkuorinnassa on voidemainen koostumus, joka kosteuttaa ja ravitsee ihoa samalla kun sen sisältämät kiteet kuorivat ihoa pehmeällä tavalla.

 

Kaikki JOIK Organic vartalonkuorinnat jättävät ihosta megakosteutetun, vaikka se on juuri perusteellisesti kuorittu.

Tykkään kuoria näillä kuorinnoilla kesän aikana jalkoja ja käsiä. Erityisesti ennen itseruskettavien tuotteiden laittoa suosittelen kuorimaan ja kosteuttamaan ihoa näillä vartalonkuorinnoilla.Sold out

Juhannukseksi menemme kotimaisemiini saaristoon, luulen että muutamia JOIK -purkkeja sujahtaa tuliaiskasseihin kukkien kanssa.

 

Kiitos, kun luit tänne asti. Toivottavasti iloistuit tästä tekstistä. Oli jotenkin kiva kirjoittaa JOIK Organicin tuotteista, koska nämä saavat aina iloisen fiiliksen. On kysymys mistä hankinnasta tahansa, vaatteesta tai kosmetiikasta, niin kyllä siitä pitää tulla ensisijaisesti hyvä viba!


Kirjoittaja

Miila Louhikkola

Miila Louhikkola on tutustunut kosmetiikka-alaan jo peruskoululaisena ja sittemmin toiminut alalla yli 17 vuotta. Miila on koulutukseltaan estenomi ja kokonaisvaltaisen kauneuden asiantuntija. Kauneus on elämän arvo, joka kulkee mukana Miilan olemuksessa ja kaikessa tekemisessä. Miila on Biodellyn verkkokauppapäällikkö ja tiimin mukaan Miilan lempilause on ”kauneuden kokemus kuuluu kaikille”.

Miilalle voit lähettää suoraan postia osoitteeseen miila.louhikkola@biodelly.fi