Yli 59 euron tilaukset ilman toimituskuluja. Ilmainen kotiinkuljetus yli 100€ tilauksiin. 

0

Ostoskorisi on tyhjä

11.12.2019 2 min lukuaika

Maailmassa, jossa elämme ja jossa hukumme tavaraan, on olemassa tämäkin dilemma; lahjan antaminen ihmiselle ”jolla on jo kaikkea” - Mitä ihmeitä keksimme lahjaksi tähän jouluun?

Luonnonkosmetiikan paketoiminen joululahjapakettiin tai lahjaksi muuten vaan saattaa keinuttaa sydämen läikähdykseen. Vuosia sitten, tarkalleen kymmenen vuotta, sain poikaystävältäni ”kreisi kalliin” silmänympärysvoiteen, jota olin hipelöinyt lomamatkalla. Jo siihen aikaan keräilin kosmetiikkapakkauksia kuin aarteita, vintagea ja monien merkkien limited edition- versioita, mutten muuten raaskinut panostaa tiettyihin kosmetiikkatuotteisiin vain niiden käyttötarkoituksen vuoksi. Estetiikka voitti hedonistisen hyödyn. Nyt 35-vuotiaana käyttöpurkin sisältö ratkaisee kaunista ja harvinaista ulkoasua enemmän. 

Kaikki suihkugeelit ja kauniit saippuat ovat lahjoina iisejä ja ilahduttavat, tuskin ne käyttämättä jäävät. Niiden puute on henkilökohtaisuus. Aiemmin, ennen ensimmäistä luonnonkosmetiikkalahjaani, en osannut ajatella, että sellaisen voi todella antaa lahjaksi kuin arvokkaan tuoksun, kauneimman alusvaatteen tai jonkin sellaisen asian, josta tietää, ettei lahjansaaja sellaista ehkä itselleen hanki. Sittemmin olemme Biodellyssä saaneet olla mukana monissa luonnonkosmetiikan lahjavalinnoissa.

Mieleenpainuneet lahjapaketoinnit:

Biodellyn käsinkirjoitettu lahjakortti on aina pätevä, kätevä ja haluttu lahja. Tänä vuonna lahjakortit ovat spesiaaleja, sillä vähemmän on enemmän, lue lisää joulun spesiaalilahjakorteista täältä

Biodellyllä on paketointipalvelu ja jouluna se on ilmainen. Sinun tulee muistaa vain laittaa paketointitoive asiakaspalvelun sähköpostiin tilauksen yhteydessä: asiakaspalvelu@biodelly.fi

Lahjan antamisesta saa myös itse iloa, kun huomaa ja tuntee kuinka lahjansaaja tykkää saamastaan lahjasta. Omia suosikkitapauksia ovat The Ohm Collection kookosdeodorantti, jonka annoin ”ei-luonnonkosmetiikkaa” käyttävälle ystävälleni, ja siitähän se luonnonkosmetiikan diggaus sitten lähti! Lahjana saatu Whamisan Deep Rich hoitovesion elvyttänyt erään ystävän ihon ja mikä parasta: ”pelastanut hukkuvan itsetunnon”. Pikkusiskoni löysi synttärilahjan kautta Avrilin ripsiväristäkestosuosikkinsa. Uudenvuoden juhlissa ennestään tuntematon heppu sai jämätuubin Weledan Skin foodista ja ihastui! Niin että siitä tuli hänen luottotuotteensa. Ystävällisestä eleestä jäi silloisen tulevan vuoden ja monien tulevien vuosien luottoystävä. Puhumattakaan isästäni, joka on minimalistisuuden perikuva ja suhtautuu kosmetiikkaan yhtä epäilevästi kuin einesruokaan, jäi heti kerralla koukkuun lahjaksi saatuun EcoDentan suolahammastahnaan.

Usein lahjan antaminen on antoisampaa kuin saaminen. Ilon jakamisessa hyödyn osuudet ei vähenny, ne kasvavat!

Aineeton lahja, jonka voit antaa milloin vaan on halaus, silmiin katsominen ja kädestä pitäminen. Kosketus, aito yhteys ja ajan antaminen on kultaakin arvokkaampaa. 

Iloa ja valoa! ✨

Biodellyn joulukokoelmaan pääset täältä. 

Sydän läikkyen ja lempeydellä.

Teksti: Miila Louhikkola

Kuvat: Riikka Lilja-Niemi


Jätä kommentti

Kommentit on hyväksyttävä ennen julkaisua.

Uutiskirje