🤍 KIITOS!🤍

0

Ostoskorisi on tyhjä

02.09.2020 3 min lukuaika

Tuntuuko iho epämukavalta, ehkä herkemmältä kuin ennen? Onko ihon pinta karhea ja olo ryppyinen? Kiristääkö? Pintakuivuus tekee ihosta samean ja iholle saattaa ilmestyä tiukkoja mustapäitä ja muita epäpuhtauksia normaalia enemmän. Kuiva iho tuntuu usein vanhentavan ja juonteet piirtyvät iholla selkeämmin. Pintakuiva iho saattaa myös kiiltää päivän mittaan, vaikka samalla ihon pinta saattaa olla jopa hilseilevän kuiva. Tällaisesta epätasapainosta yleensä tunnistaa pintakuivan ja kuivan ihon eron.

Pintakuivuus tarkoittaa, että ihosta puuttuu kosteutta. Kosteudenpuute on hyvin yleistä ja kosteusköyhyys saattaa ilmetä kaikilla ihotyypeillä. Kuivasta ihosta puuttuu kosteutta ja rasvaa. Pintakuivasta ihosta vain kosteutta. 

Ilmojen kylmentyessä moni tuskailee ihon pintakuivuuden kanssa. Tässä kirjoituksessa esitellään 3 + 1 pätevää korjausliikettä, joilla löydät ihosi tasapainon uudestaan.

Näin pelastat pintakuivan ihon

KUORI JA KIRKASTA IHOA

Ensimmäinen tehtävä on poistaa kuivuus ihon pinnalta. Valitse ihotyypillesi sopiva kuorintatuote. AHA-happoja sisältävät tuotteet sopivat useimmille ihotyypeille. Ne tekevät ihosta hehkuvan, tasaisemman ja pehmeän sekä ennen kaikkea vastaanottavaisen muille ihonhoitotuotteille. Nimittäin hoitamattomalle pintakuivalle iholle on turha yrittää imeyttää muita ihonhoitotuotteita – kuivan panssarin läpi tuskin imeytyy laadukkainkaan seerumi, kosteusvoiteesta puhumattakaan!

Rakeeton hedelmähappokuorinta on yleensä hellävaraisempi kuin mekaaniset kuorinnat. AHA-kuorintatuotteisiin jää helposti koukkuun, koska ne saavat ihon hetkessä säteileväksi. Muista säilyttää maltti ja käyttää AHA-happoja järkevästi muutaman kerran viikossa. Voit käyttää rakeellista kuorintaa ja AHA-kuorintaa vuorokerroin.

Pelasta ihon pintakuivuus kirkastavalla kasvovedellä

 

JOIK Organic Illuminating & Brightening AHA-kasvovesi sisältää pienen määrän happoja, jotka pitävät ihon puhtaan kuulana ja ihon kosteustasapainon optimaalisena.  Lisäksi kasvoveden muut aktiiviaineet tukevat täydellisesti ihon kosteuspitoisuuden ylläpitämistä. Luontaisten hedelmähappojen lisäksi kasvovesi sisältää runsaasti kosteutta sitovia ainesosia, kuten betaiinia, glyseriinia ja sodium PCA:ta.

Se on ilouutinen, että tällainen tuotekoostumus mikä JOIK Organic kirkastavassa kasvodessä on olemassa, koska kasvoveden raaka-aineet toimivat mainiosti keskenään ja tukevat toinen toistaan. Kasvovedellä on maltillisesti kuoriva vaikutus, mutta samalla se sisältää runsaan määrän kosteuttavia ainesosia. Tiesitkö, että AHA-hapoilla on myös kyky nostaa ihon kosteuspitoisuutta?  

JOIK Organic kirkastava kasvovesi on syyskuun paras tuote. Herkkuun hintaan löydät sen täältä

PUHDISTA IHOSI OIKEIN

Yleisin syy ihon pintakuivuuteen on vääränlainen ihonpuhdistus. Monen iho voi kesäisin kestää pesevämpi tuotteita, kuten vaahtoja ja geelejä, mutta viimeistään nyt niistä on aika luopua. Itseaiheutettu ihon kuivuus syntyy nopeasti väärillä ihonpuhdistustuotteilla. Ongelman korjaaminen sen sijaan saattaa viedä enemmän aikaa. Iho on fiksu ja se alkaa ikään kuin korjata itse itseään puskemalla talia lisätuotannolla eli pintakuiva iho oireilee rasvoittumisella, jolloin yksinkertaisesti ihon tila on heilahtanut ja välittömät korjausliikkeet on aloitettava. Kun rasvoittuminen lisääntyy, moni mielellään haluaa jynskyttää ihoa vielä pesevämmillä tuotteilla, STOP! Ei rääkkiä vaan lempeyttä. 

Hellävarainen mutta tehokas puhdistus

Kun ihon tila on jo epätasapainossa, puhdista ihosi aamuin illoin. Vasta kun iho on tasapainossa voit luopua aamun puhdistuksesta, jos se sopii ihotyypillesi ja ihosi rytmille.

Valitse ihonpuhdistustuote, joka säilyttää ihoa suojaavan hydrolipidikalvon pH:n tasapainossa. Suosi näitä koostumuksia ihonpuhdistustuotteissa: puhdistusmaidot, puhdistusvoiteet, puhdistusbalmit ja puhdistusöljyt. Poista puhdistustuote lämpimään veteen kostutetulla musliiniliinalla tai konjac-sienellä. Näin jokainen ihohuokonen puhdistuu syvältä asti. 

Ihon tilan kohentuessa voit korvata aamun puhdistuksen kosteuttavalla kasvovedellä tai misellivedellä.

SAMMUTA IHOSI JANO KASVOVEDELLÄ

Pintakuiva iho himoitsee vesikosteutta. Kasvoveden käyttäminen tukee ihon hydrolipidikalvon normaalia tasapainoista toimintaa, pehmentää, kosteuttaa ja palauttaa terveen hehkun iholle sekä ehkäisee epäpuhtauksien ja tukkeutuminen muodostumisen iholle.

Kaikki ihotyypit hyötyvät kasvoveden käytöstä. Kasvovettä saa ja pitää hölvätä iholle reilusti. Suihkuta kasvovettä iholle aina kun ihoa kiristää. Imeytä vesi käsin painelemalla iholle, jos pelkkä suihkautus ei tunnu riittävältä. 

Jos haluat syväkosteutusta nopeasti; toimi kuin kosmetiikkaminimalisti:  

1) Yhdistä kasvovesi + hyaluronihapposeerumi

2) Imeytä nestemäinen seos puhtaille kasvoille käsin painelemalla.

Jos sinulla on kuiva, herkkä iho ja vähän aikaa paneutua ihonhoitotuotteisiin, etkä halua tehdä hutiostoja. Ei huolta, asia on ratkaistu!  All you ever needed - Luonnonkaunis ihonhoitopaketti on sinua varten räätälöity luonnonkosmetiikan tuotesetti. Oikotie onneen löytyy täältä

LUKITSE KOSTEUS IHOON KASVOVOITEELLA

Lopuksi, aina vesikosteutuksen jälkeen lukitse kosteus ihoon kosteuttavalla kasvovoiteella. Kasvovoide suojaa ihoa ja tallentaa iholle sinne imeytetyn kosteuden, seerumin ja mahdolliset muut ihonhoitotuotteet. Lisäksi kasvovoide suojaa ihoa ilmansaasteilta ja ympäristön haitoilta. Iltaisin iholle saattaa riittää tippa kasvoöljyä tai tuhdimpi yövoide.

ALENNUSKOODI

Ota tästä käyttöösi etukoodi Biodellyn verkkokauppaan. Alennuskoodi on voimassa 31.12.2020 asti. 

-10% alennuskoodi käy koko valikoimaan (pl.Less is More). 

Alennuskoodi on PINTAKUIVA

Näillä eväillä kuiva iho on nopeasti selätetty, eiks je! 

IHONHOITO ON YKSINKERTAISTA 

Muista 3 + 1 

Kuori ja kirkasta ihoa + Puhdista ihosi oikein + Sammuta ihosi jano

+ Lukitse kosteus ihoon kasvovoiteella

= hyvinvoiva ja vastustuskykyinen kaunis iho