🤍 59 € tilauksiin ilmainen toimitus. 100€ tilauksiin ilmainen kotiinkuljetus. 🤍

0

Ostoskorisi on tyhjä

02.01.2017 2 min lukuaika

Hei Kaunis,

Tervetuloa lukemaan Biodellyn blogia, jossa vallitsevina aiheina ovat kauneus ja hyvinvointi, kuinkas muutenkaan! Voi olla ettet tunne meitä vielä kovin hyvin, tai ehkä oletkin asioinut verkkokaupassamme jo vuosia, ehkä jopa visiteerannut kivijalkamyymälässämme täällä Turussa, Rauhankadulla. Kuinka vain, on mahtavaa että nyt löysit tänne blogiin, toivottavasti viihdyt ja inspiroidut kaikesta kauniista täällä yhdessä meidän kanssa.

Me liputamme luonnollisen kauneuden puolesta. Kaunis luonnollisesti tarkoittaa avointa lähestymistä kauneuteen, joka on syntymälahjana meissä jokaisessa. Se ei ole elämäntapatrendi, joka keskittyy suorittamaan kokonaisvaltaista hyvinvointia eikä se todellakaan ole sitä, että syväsukelletaan uppeluksiin rajoittamalla itseltään asioita liiaksi tai turhaan pohtimatta onko se ihan oikeasti itselle sopivaa ja parhaaksi eikä se kauneuden salainen ase piileskele tuhannen taalan voidepurkissa, vaan ihan sinussa itsessäsi.

Kaunis luonnollisesti löytää iloa ja kauneutta puhtaasti omasta itsestä, se antaa aidosti tilaa niille kauneustekijöille joita luonnostaan meistä kaikista esille kumpuaa. Luonnollisesti kaunis ei anteeksipyytele omaa ainutlaatuisuutta eikä yritä muuttaa tai häivyttää itseään minkään keinotekoisen alle. Kiteytettynä kaunis luonnollisesti korostaa hyviä puolia ja hyväksyy ne vähemmän hyvätkin. Kauneus kuuluu kaikille ja sinä todella ansaitset olla kaunis!

Tämä on aika mutkaton kauneuden kaava, jonka löytäminen alkaa siitä hetkestä kun oppii olemaan tingimättä omasta hyvinvoinnista. Hyvinvoiva ihminen on kaunis ja hyväolo säteilee kauneutena muihinkin ihmisiin ja ympäristöön. Meillä jokaisella on ainutlaatuinen keho, iho ja mieli, olemme kokonaisuus, jota vaalimalla syntyy kauneuden taika. Voi olla, että nyt tämä sinusta kuulostaa maailmaasyleilevältä eikä ehkä kesken kiireisen arkirumban takaa olo tunnu siltä kaikkein hehkeimmältä – ja toden totta ei se aina tunnu siltä täälläkään, mutta luonnollisesti kauniin ajatuksen takana on vetää irti tuo läpikuultava verho suorittamisen ja hyvinvoinnin väliltä. Olet juuri niin kaunis kuin miten itse itsesi määrittelet. Kysymys on asenteesta ja valinnoista.

Rättiväsyneenä tai viheliäisenä kuin keskikesän paarma voi yhtälailla tehdä omalle hyvinvoinnille parhaita valintoja, sitä ovat terveet elämäntavat ja sitä on luonnonkosmetiikka. Me täällä Biodellyssä haluamme tehdä sen hankkimisesta ja siitä inspiroitumisesta sinulle helppoa sekä lisäksi haluamme auttaa sinua löytämään oma hehkusi, inside out, toisinaan sen hehkun viimeinen silaus syttyy päälle huulipunaa lisäämällä tai matkaa hehkuun on tasan kahdenkymmenen minuutin naamion vaikutusajan. Kokeile jos et usko, me uskomme ja olemmekin sen noin tuhat kertaa todeksi todenneet!

Ideoita mistä voit kauniin hehkun kipinän löytää:
Juo lasi vettä, laita elämä pauselle eli nuku päikkärit, käytä porkkanaöljyä ja hanki pisamia (mikäli olet niin onnekas, että saat niitä), lakkaa varpaankynnet, kokeile ja huumaannu Evolven Tropical Blossom Body Butterin tuoksusta (saattaa aiheuttaa romanttista kaipuuta kesäyössä vaihdettuihin suudelmiin), joten siitäpä toimeen – suutele, siis nyt heti paikalla, mikäli se vain suinkin on mahdollista tai hae ryhti ja tee kymmenestä sataan askelkyykkyä, itke jos itkettää, tee mitä tahansa mikä tulee ensimmäisenä mieleen ja vapauttaa kaiken kauniin sinussa, saa fiiliksiin!

Muista kuitenkin lopuksi se kaikkein tärkein:

Hymy.

Kaiken jälkeen hymyile. Aina.

 

MIKÄ TEKEE SINUSTA KAUNIIN, saa hymyn huulille ja ihon hehkumaan?


Jätä kommentti

Kommentit on hyväksyttävä ennen julkaisua.

Uutiskirje