🤍 KIITOS!🤍

0

Ostoskorisi on tyhjä

21.06.2022 5 min lukuaika


21.6.2022

Kesän tärkein luonnonkosmetiikka - valitse ainakin yksi näistä  

Kesän kepeyteen kuuluu tietynlainen huolettomuus. Ennakoi, että kosmetiikkalaukustasi löytyy täsmätuotteet varmistamaan huolettoman kesätyypin asenne.

Kirjoittaja | Miila Louhikkola.Kuvat | Riikka Lilja-Niemi & Pexels.

Juhannusrauha ja kesästä nauttiminen

Juhannus on täynnä taikaa. Siltä se todella tuntuu, koska toisinaan vaaditaan maagisia suorituksia päästä kiinni olemisen tilaan. Täytämme tyhjyyden ja tylsyyden tilaa jatkuvalla ärsykesyötteellä, tekemisellä ja suorittamisella. Jotakin hälinää on oltava tai muuten...

... yhteys saattaa muodostua. Yhteys, jota moni toivoo elämäänsä enemmän, jotta voisi olla enemmän kosketuksissa aidosti arvokkaisiin asioihin.

Kesä tuntuu alkavan juhannuksesta. Jos se kuuluisa uuden vuoden lupaus jäi tekemättä, niin kokeilepa luvata itsellesi juhannuksena jotakin.

Mitä jos tänä juhannuksena et tiedä mitä teet ja päätä olla tekemättä mitään?

Olet vain.

Siinä ei ole mitään taikaa ja yhtä aikaa se on kaikki tärkeä, - kosketeltava läsnäolo ja se yhteys itseen, toisiin ihmisiin ja ympäristöön.


Valitse vielä kun voit, valitse vastuullisesti  

Meitä huolettaa korkeat helleluvut Euroopassa. Yksittäinen ihminen tai yritys ei pysty isoihin tekoihin, ei ainakaan yksin, koska tarvitaan rakenteellisia muutoksia.

Kuitenkin, mitä enemmän yksilöt ja yhteisöt toimivat kestävämmällä tavalla sitä enemmän voimme yhdessä muuttaa maailmaa. Voimme vielä vaikuttaa ja valinta.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi edellyttää valintaa. Valinta pohjautuu arvoihin.

Luonnonkosmetiikan tai vähintään mahdollisimman puhtaan kosmetiikan valitseminen on ehdottoman tärkeää tässä maailmassa. Raaka-aineiden aitous, puhdas luonnollisuus ja tuotteiden harmonia luonnon kanssa luo kokemuksen, joka aidosti ravitsee ihoa, koska olemme itsekin osa luontoa. Luonnonkosmetiikan valitseminen vähentää kosmetiikkakäyttäjän kemikaalikuormaa tuntuvasti, puhumattakaan siitä kuinka tärkeää on muistaa huolehtia millaisen jäljen jälken jätämme, kun visiittimme luonnonhelmassa ja saaristossa on päättynyt. Jos mahdollisimman moni käyttäisi vastuullisesti tuotettuja tuotteita olisi maailma menossa parempaan suuntaan, mitä se jo nyt on, ainakin täällä Dellyn kuplassa. Voit lukea tästä lisää dellytunnelmasta!


Raaka-aineiden aitous, puhdas luonnollisuus ja tuotteiden harmonia luonnon kanssa luo kokemuksen, joka aidosti ravitsee ihoa, koska olemme itsekin osa luontoa.


Helliä kesäkohtaamisia  

Seitsemän eri kukkasortin lajitteleminen tyynyn alle tai alasti hyppelehdintä niityllä saunan jälkeen saattaa olla näin vilkkaana punkkiaikana tyhmän rohkeaa, vaikka mukanasi olisikin paras luonnollinen hyönteiskarkote Mozziwatch nimeltään.

Sen sijaan tuijottelu veden pintaan kannattaa, sillä yöttömän yön valossa veden pinnasta saattaa heijastaa mitä rakkain tyyppi - SINÄ! Holistinen hyvinvointi pyrkii tasapainoon sisäisen ja ulkoisen tilan kanssa, oman mielen ja kehon kanssa. Kokonaisvaltaisuuden ymmärtäminen kauneudenhoidossa vie meidät matkalle kohti sitä parhainta mahdollista: kaunista ihmistä, joka ei ole täydellinen eikä edes aina sataprossaa onnellinen, vaan elossa ja läsnä elämän monivaiheisen rikkauden kanssa. Valitse rakkaushetkeen itsesi kanssa mitä ihanin vartalovoide.Ja hurmaa kesäisellä tuoksulla kesäkaverisikin. Love.


Loppuunmyyty

Loppuunmyyty

Kauneushakkeroi luonnonkosmetiikalla

Kesään kuuluu pienet nirhaumat iholla. Hyttysten nipsaisut ja muut ötököiden vihutyöt ovat ehkä niitä kaikkein ärsyttävimpiä. Olemme kuulleet vain hyvää Moi Forestin voiteista, jotka tehoavat kutiaviin paukamiin rauhoittavasti. Samaa voidetta voi käyttää myös pätevänä aftersunina. Kannattaa muutenkin tutustua koko Moi Forest -tuotekokoelmaan ja ottaa haltuun uuden ajan ihonhoitokonstit monitoimituotteilla.

Fiini Naturallyn sinkkivoiteella minimoit punaisten näppyjen syntymisen sheivauksen jälkeen, jos sheivaat. Sinkkivoide nitistää finnin näppärästi ja rauhoittaa ihoa. Sinkkivoiteen sisältämä mehiläisvaha muodostaa suojaavan kalvon iholle, joka auttaa hetken myös sandaalien aiheuttamissa hiertymissä.


Loppuunmyyty

Loppuunmyyty

Maksimoi kesäihon kosteusprosentti  

Kosteutus on kauniin ja hyvinvoivan ihon elinehto.

Ihon tärkeimpiä tehtäviä on suojella ihon alla olevia kudoksia. Iho, jonka kosteuspitoisuus alentunut on karhea ja kiristävä, jopa halkeileva ja rikki. Ihon optimaalisesta kosteustaspainosta on huolehdittava, jotta iho säilyy terveenä ja kykenee suoriutumaan tehtävistään suojata kehoa. Kosteudesta nauttiva iho on pehmeä ja kimmoisa eli iki-nuori, vaikka luonnollisia ikääntymisen merkkejä olisikin jo näkyvillä.

Ihosi voi olla kuiva useista syistä. Pintakuivuus voi kesälläkin herkästi vaivata. Ihon kuivuus voi johtua myös ravinnon puutteellisuudesta. Pintakuiva iho kiristää ja siitä erottuu helpommin pienet juonteet. Pintakuiva iho on usein myös näppyinen, koska kuivuus estää ihoa ikään kuin hengittämästä, jolloin tiukat epäpuhtaudet pääsevät muodostumaan kuivan ihon alle. Iho näyttää samealta tukkeutumista ja kuivuudesta. Kosteuttaminen vesipitoisilla ja seerumimaisilla kosmetiikkatuotteilla auttaa.

Hyaluronihappo - luonnonkosmetiikan ajaton trendaaja

Kosmetiikassa hyaluronihappo on vakiinnuttanut paikkansa kuin muodissa Chanelin jakkupuku.

Hyaluronihappo sitoo tehokkaasti vettä ihoon. Hyaluronihapon teho perustuu sen kykyyn sitoa itseensä suuria määriä kosteutta. Hyaluronihappoa on ihossa luonnollisesti, mutta sen määrä vähenee fyysisen iän karttuessa ja ulkoisista rasituksista, kuten vapaiden radikaalien rällästyksessä ja UV-säteilyn haittavaikutuksena. Hyaluronihapon määrän väheneminen heikentää ihon vastustuskykyä, jonka vuoksi sitä on arvokasta lisätä iholle kosmetiikan avulla.

Ihon kosteuttaminen ennen hyaluronihappopitoisen tuotteen lisäämistä iholle on tärkeää, jotta hyaluronihappo vetää kosteutta ihoon eikä päinvastoin. Levitä hyaluronihappoa aina nahkealle iholle. Hyaluronihappoa sisältäviä tuotteita käyttäessä on tärkeää sinetöidä kosteus ihoon, jonka vuoksi hyaluronihappotuotteiden päälle on tarpeellista käyttää kasvovoidetta ja kasvoöljyä.


Loppuunmyyty

Loppuunmyyty

Biohajoavat hiustuotteet

Sisältävätkö hiustenhoitotuotteesi muovia? On välittävää ja viisasta laittaa merkille, mitä kesämökin saunan jätevesistä tai veneestä karkaa luontoon. Synteettinen shampoo, saippuat, kosmetiikkatuotteet ja muut pesuaineet kuormittavat ja rehevöittävät vesistöjä sisältäen ainesosia, jotka eivät hajoa ekosysteemissä. Valitse järjellä.

Delly -yhteisön suosikki hiustuotteet löytyvät ruotsalaiselta BRUNS Products tuotemerkiltä, josta löytyy tuotteita koko perheen käyttöön. Kokeile hiustenpesuun hoitoainepesua BRUNSin sitruuna hoitoainetta, jonka tuoksu saa pikkupörisijät pysymään loitommalla. Hoitoaine pesu saa kesäkutrit taipumaan pehmeän vallattomasti.

Te vaaleatukkaiset, jotka kamppailette keltaiseen taittavan pigmentin kanssa nyt kuulolle. Nimittäin BRUNS Productsilta löytyy mahdollisimman luonnolliset vastineet hopeashampoolle- ja hoitoaineelle, tuoksullisena ja tuoksuttomana versiona. Näiden kanssa elämä ei taitu vihreään, vaan kuontalo säilyttää viileän vivahteen tyylikkäästi!

Tuoksullinen hopeashampoo

Tuoksuton hopeashampoo

Tuoksullinen hopeahoitoaine

Tuoksuton hopeahoitoaine


Loppuunmyyty

Loppuunmyyty

Kesähelteillä kehon nesteyttäminen sisäisesti ylläpitää ihon hehkun takuuvarmasti

Höystä juomasi elektrolyyttijauheella tukemaan optimaalista nestetasapainoa. Valitse elektolyytit tukemaan ihon ja kehon hyvinvointia aina kun hikoilu on taattua, saunassa, urheilussa ja helteessä.

Kookosvesi raikastaa olon ja sammuttaa janon hetkessä. Kookosvesi imeytyy kehoosi kattavasti, jolloin kuivumista ei pääse helposti tapahtumaan.

Erittäin nopean ja raikkaan viherjuoman loihdit, kun sekoitat kookosvettä ja Puhdistamon Premium viherjauhetta keskenään isoon vesilasiin. Niin vaivatonta ja tervettä!


Loppuunmyyty

Loppuunmyyty

Luonnonkosmetiikan aurinkosuoja

Kesällä aurinkosuojat ovat ajankohtaisin tuoteryhmä, vaikka tosiasiassa fysikaalista aurinkosuojaa kannattaisi käyttää melkeinpä ympäri vuoden. Olemme niin paljon tekemisissä sinisen valon, ruutujen kanssa, joiden haittavaikutuksilta laadukasta fysikaalinen aurinkosuoja suojaa myös.

Aurinkosuojat ovat pinnalla kesällä tietysti sen tietoisuuden valossa, mitä tiedämme UV-säteiden haitoista ja vakavien ihosairauksien kasvusta.

Synteettiset UV-filtterit saattavat häiritä kehon hormoneja ja taatusti kuormittavat ympäristöä, jonka vuoksia ainoa pätevä valinta on fysikaalinen aurinkosuoja.  

Huolehdi, että meikkituotteessasi on riittävän korkea SPF-suoja vastaaman auringossa oleilun aikaa ja ihosi tarpeita. Onneksi luonnonkosmetiikassa on tarjolla niin monta laadukasta sävyttävää aurinkosuojaa korkealla aurinkosuojakertoimella, että kesäihon meikkaaminen on nopea ja helppoa. Sellaista toimivaa letkeyttä kesässä juuri kuuluu olla!


Loppuunmyyty

Loppuunmyyty


Haluatko apua tuotevalinnoissa?

Mikäli jokin asia mietityttää sinua olethan yhteydessä meihin. Luonnonkosmetiikan ja luonnollisen elämäntyylin asiantuntijoina osaamme palvella sinua löytämään sinulle parhaat mahdolliset tuotteet.

asiakaspalvelu@biodelly.fi

Whatsapp: 0417303026

Kirjoittaja

Miila Louhikkola

Miila Louhikkola on kasvanut kosmetiikkamaailmassa ja työskennyt kosmetiikan parissa jo kohta 20 vuotta. Miilan mielestä kauneus on ajettu liian pinnalle, jonka vuoksi ihminen menettää ainutlaatuista kauneuden kokemusta. Kauneus on monimuotoista ja kokonaisvaltaista. Iho, keho, mieli ja ympäristö kytkeytyvät toisiinsa kauneuden kokemuksessa.

Biodellyn sieluksi tituleerattu naisen sydän läikkyy vastuullisille valinnoille ja paremman asiakaskokemuksen luomiselle. Lempeän tiukasti hän luotsaa Biodellyä.

Miilalle voit lähettää suoraan postia osoitteeseen miila.louhikkola@biodelly.fi