🤍 KIITOS!🤍

0

Ostoskorisi on tyhjä

30.09.2019 3 min lukuaika

Eettisyys, kotimaisuus, esteettisyys, rakkaus kauneuteen ja suuri into luoda yhdisti tänä syksynä meitä.

Luonnonkaunis sivuston Ann-Christine esitteli vaatekaappinsa sisällön Luonnonkauniin Instagramissa jokin aika sitten. Olin häkeltynyt! En ole ikinä, for real, nähnyt niin m i n i m a l i s t i s t a vaatekaappia. Siinä missä itse olen perinyt mistä lie innon pukeutumiseen, en voi käsittää kuinka joku nainen onnistuu näyttämään aina hyvälle ja tyylikkäälle, mutta joka oikeasti omistaa vain kahdet housut. Välitön ring-a-ling yhteys Ann-Christineen. Valtava tahto tietää miten ihmeessä hän onnistuu arjessa vain muutamalla vaatteella, kuten arvata saattaa kyse on valinnoista: eettisyys ja kotimaisuus. Puhelinkeskustelun päätteeksi olimme spontaanisti sopineet yhteisestä kuvauksesta, jossa pääosassa on rakastamiemme brändien Korennon ja Lily Lolon meikit ja siveltimet sekä mahdollisuus sukeltaa PUF Design Marketin vaatekaappiin! Ilosta säteilevä stylisti Effi Bangura kokosi kolme eri kokonaisuutta back to the business-teemalla. Vaatekappaleita voi yhdistää toisiinsa ja modata helposti aamupalaverista after workiin. Ai että meillä oli hauskaa, kun Ann-Christine ensimmäistä kertaa kokeili eri lookeja päälle. Sovituksen aikana Effi kertoi, että todellakin muutamalla tarkkaan valitulla vaatekappaleella pärjää pitkälle. Tarkasti harkittu hankinta palvelee käytössä pitkään. Aidot materiaalit kestävät kulutusta ja kotimainen design kestää myös aikaa: samaa vaatetta voi käyttää vuosia. Huolellisesti suunnitellulla vaatekaapilla on myös muita etuja, kuten arkisen vaatekriisin – ”mulla ei oo mitään päälle pantavaa” mutinan laantuminen.

PUF Design Market sijaitsee Turun keskustassa ja löydät sieltä tyypit, jotka osaavat auttaa vaatevalinnoissa ja tyylikysymyksissä. Effin tunnistat siitä, että hänellä on hersyvä nauru, ja se tarttuu se hyvän mielen viba. PUF Design Market on pullollaan inspiroivaa suomalaista designia: saman katon alla esiin pääsevät kuukausittain vaihtuvat tekijät, jotka edustavat niin kansainvälisesti tunnettuja brändejä kuin nousevia nimiä, lukee heidän omilla sivuillaan, josta löytyy myös verkkokauppa.

Raikas syysmeikki toteutettiin seuraavilla meikeillä:

Korento by Flow Cosmetics voidemainen meikkivoide sävy cool 2.

Korento by Flow Cosmetics huuli & poskipunaväri Heather

Uoga Uoga Foresh Path

Lavera sävyttävä kulmakarvageeli

Lily Lolo Natural mascara ripsiväri

Lily Lolo viimeistelypuuteri Flawless Matte

Lily Lolo Luomiväripaletti Stellar

Kauniin ja kestävän meikin takana on pätevä kavalkadi Lily Lolon siveltimiä:

Eyeliner & smudge – silmänrajaussivellin, jota Ann-Christine käyttää kulmakarvojen meikkaamiseen kätevän viistopäisen siveltimen vuoksi, näppärää!

Socket line – tarkka varjostussivellin

Tapered blending – luomivärin lisäämiseen ja concealer-sivellin luomivärin häivyttämiseen, yllättävää!

S h o p THE LOOK!

 Mustikka  
Muka Va, Pisa paita, sky blue
Lauri Järvinen, Casual slim pants
Pihka, Virta laukku
Mamakoru, Kota-korvakoru
*omat kengät

 

Sopivan huoleton nuttura syntyi Less is Moren tuotteilla:

Mascobadogeeli – kampauksen pohjatuote sekä kampauksen muotoiluun.

Angelroot Volume Spray – tuuheuttava suihke kampauksen työstämiseen.

Timjamilakka – kiiltoa antava hiuslakka kampauksen viimeistelyyn.

Hattarainen
 
Uhana Design, Delicate Blouse, light pink
Muka Va, Silja-hame, musta
Palmroth, Mikaela nahkakenkä nude
Signed, Dalga-korvakorut
Villiruusu
Muka Va, Lenita paita, musta
Muka Va, Tyyne housut, raidalliset
Palmroth, Kävelykenkä musta himmeä lakeri
Butoni Design, Konfetti-korvakorut
Pihka, Armi-laukku
Lumoan, Ensilumi-neuletakki värissä wildrose 👇🏼💕
Muutama sana vaatebrändeistä
MUKA VAn mallistot suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa.
Vaatteissa yhdistyvät käytettävyys, eettisyys ja skandinaavisuus. Vaatteiden tuotantoprosessi on puhdas ja mietitty mahdollisimman toimivaksi ja laadukkaaksi yhteistyössä alihankkijoiden kanssa. MUKA VAn yhteistyökumppaneita ovat kotimaiset tuottajat Orneule, Tamsilk, Printscorpio, Ompelimo Pirkko Niemi ja Kutomo Holopainen.
Pihka Collection on kolmen naisen yritys, joka suunnittelee ja valmistaa asiakaslähtöisesti laadukkaita käsin tehtyjä kenkiä, laukkuja sekä erilaisia pientuotteita nahasta.
Kaikki tuotteet valmistetaan käsityönä Tampereella. Suunnittelun ja valmistuksen lähtökohtana on läheltä hankitut materiaalit, ekologiset arvot, eettinen tuotanto ja yksilöllinen lopputulos.
Laurijärvinenstudio on eettinen ja ekologinen unisex-vaatebrändi. Malliston minimalistinen ja avantgarde-tyylinen perusta on MUSTA väri, sen ajattomuuden sekä vahvuuden vuoksi.
Brändin muotokieli on omaperäinen, kekseliäs ja kevyt, ripauksella skandinaavista estetiikkaa. Brändi tarjoaa vaatteita sekä asusteita asiakkailleen sukupuoleen, ikään, seksuaaliseen suuntautumiseen tai yhteiskunnalliseen asemaan katsomatta. Brändin tuotteet on ommeltu EU-alueen sisällä valmistetuista materiaaleista Tampereella. Luotto-ompelijamme Sari Huhtala, Vaatetusompelija Sarinka, valmistaa LAURIJARVINENSTUDIO:N tuotteet noin kilomertin päässä brändin studiolta.
ButoniDesign on suomalainen tuotemerkki, joka valmistaa minimalistisia ja ainutlaatuisia koruja.
 Kaikki  korut valmistetaan käsityönä kotimaisesta  koivuvanerista ja peiliakryylista ButoniDesignin työhuoneella, Helsingissä.
MAMAkoru on Raumalainen yritys. Korut suunnittelee Petra Eriksson. Rakkaus tehdä ja toteuttaa vie eteenpäin tätä pientä yritystä.
Suomalainen brändi, joka on tehty heille, jotka uskovat, että itsevarmuus huomataan ja se on parasta mitä voi kantaa. Lumoan on ajatonta suunnittelua, joka noudattaa eettisiä ja ekologisia periaatteita tuotantoon asti.  Vaatteet valmistetaan Suomessa, Virossa, Liettuassa ja Portugalissa. Lumoan vaatteet ovat rentoja ja elegantteja yhtäaikaa.
Forum Kortteli | Linnankatu 9-11
20100 | Turku
040-0998162
Lue koko juttu Luonnonkaunis blogista täältä.

Malli: Ann-Christine Mäkelä // Luonnonkaunis

Vaatteet ja asusteet: PUF Design Market ja tekstissä mainitut vaatebrändit

Tyyli: Effi Bangura // PUF Design Market

Kampaus: Miila Louhikkola // Biodelly

Meikki: Ann-Christine Mäkelä // meikit Biodellystä

Teksti: Miila Louhikkola // Biodelly

Kuvat: Riikka Lilja-Niemi // Biodelly