🤍 KIITOS!🤍

0

Ostoskorisi on tyhjä

22.06.2022 2 min lukuaika


21.06.2022

Kesäinen DIY-kukkapanta ja punatut huulet - huolettoman huoliteltu kesätyyli!  

Kesäjuhlan kruunaa kaunis kukkapanta! Suositun koristeen askartelee edullisilla tarvikkeilla helposti myös itse. Punaa huulille, panta kutreille ja täydellinen kesälook on valmis! Lue ohjeet ja inspiroidu!

Kirjoittaja | Laura Loukola.Kuvat | Laura Loukola.

Kukkapannan rakentaminen on hauskaa puuhaa

Kukkapantaan tarvittavat:

Yksinkertainen hiuspanta (tai iso pinni)

Sakset

Vihreää rautalankaa

Kukkateippiä

Pihdit

Kukkia ja lehtiä

 

 

Tarvikkeet löytää helposti ja edullisesti askarteluliikkeistä. Samoilla tarvikkeilla askartelee kukkapannan monta kertaa (ja monta kesää). Jos väsäilyhimo iskee mökkiretkellä kaukana kaupoista, kukkapannan tekee yksinkertaisimmillaan myös rautalangalla.Käytä yksinkertaista tai vanhaa hiuspantaa. Itse irrotin vanhasta pannasta rusetit ja käytin sitä. Rullaa vihreää kukkateippiä pannan ympärille. Kukkateippi on kaksipuolista ja alkaa tahmeaksi vasta sitä rutistellessa. Teipillä on helppo piilottaa rautalangan päät, sekä saada kukkien terälehdet vähän paremmin tarttumaan, mutta ei ole aivan välttämätön.

Leikkaa pätkä rautalankaa, ota nippu pieniä tai yksi iso kukka käteen, ja aseta pantaa vasten. Kukkien varret saavat tässä vaiheessa olla vähän pitkiä. Pujota rautalankaa pari kertaa kukkasen varren ympärille, pitäen itse terälehdet mahdollisimman kiinni pantaa vasten. Ota käteen uusi kukkanen, kukkanippu tai lehtiä ja toista. Mitä tiiviimmin saat aseteltua kukat vierekkäin, sen näyttävämpi panta!

Kääntele pantaa ja katso kukkien suuntaa: näin panta näyttää hyvältä edestä ja takaa.

Kun pala rautalankaa loppuu, katso ettei terävä lanka jää törröttämään, vaan purista häntä pantaa vasten pihdeillä.

Jos ensimmäisellä kerralla kukkapannan teko on työlästä, täytä panta vain 1/3 tai 1/2 verran! Myös osittainen kukkapanta on söpö.

Valmis!

"Luonnonkukat sopivat erinomaisesti pantaan, ja tuovat aitoa keskikesän fiilistä. Kerää esim päivänkakkaroita, ketokukkia ja vieraslajina rehottavaa lupiinia."

Suosi kukkakauppojen hävikkikukkia tai villiä lupiinia

Panta pitää muotonsa parhaiten paksuvartisilla ja kestävillä kukilla. Kysy hävikkikukkia kukkakaupasta, ja valitse kestävä neilikka, harsokukka tai esim. eucalyptus-lehdet. Luonnonkukat sopivat erinomaisesti pantaan, ja tuovat aitoa keskikesän fiilistä. Kerää esim päivänkakkaroita, ketokukkia ja vieraslajina rehottavaa lupiinia.

Vinkki: Kukkapantojen tekeminen on myös kiva ohjelmanumero illanistujaisiin, kesäjuhliin ja vaikka lapsille. Kerää samalla pois pihapiirin lupiinit!


Kesäisen meikin loihdit helposti vain muutamalla valikoidulla tuotteella

Sipaise kukkapannan kaveriksi kevyttä sävytettyä aurinkovoidetta, kutenAlga Maris Sävyttävä aurinkovoide kasvoille SPF30 ja mehukasta, huulia pehmentävää huulipunaa. Omia suosikkejani on mm. Und Gretelin punat, sillä ne ovat pigmenttisiä ja säilyvät kauniisti huulilla samalla kosteuttaen. Extrakesäisen lookin saa lisäämällä muutaman tekopisamanUnd Gretel SPRUSSE kulmakynällä (Warm Brown 02 on täydellinen lämmin pisamakynä!). Tässä muutamat swatchit lemppariUnd Gretel huulipunista! Lempivärini!Ihanaa ja kaunista kesäpäiväntasausta, juhannusta ja keskikesää!!

 

x LauraKirjoittaja

Laura Loukola

Laura Loukola on helsinkiläinen graafista suunnittelua opiskellut valokuvaaja, kuvittaja ja kauneusbloggaaja, jota kiinnostaa kahvi, kissat ja vastuulliset valinnat. Laura innostuu kosmetiikka- ja raaka-ainenörttäilystä, värien käytöstä ja japanilaisista artesaanisiveltimistä. Lauran paras kauneusvinkki on löytää luottokampaaja, käyttää aurinkosuojaa, ja tehdä arkirutiineista mukavia rituaaleja.
Laura on Biodellyn somevastaava ja todellinen energiapakkaus @biodellynatural IG-tilillä.
Lauralle voi suoraan lähettää sähköpostia laura@biodelly.fi
Kurkkaa kauneuden monitaiturin kotisivut ja seuraa Lauran omaa IG-tiliä:
Seuraa Lauraa Instagramissa @lauraloukola

Uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat ensimmäisenä tiedon uutuuksista, tarjouksista ja alennuskoodeista!

Value is required
Kiitos!