🤍 KIITOS!🤍

0

Ostoskorisi on tyhjä

01.02.2021 3 min lukuaika


2.2.2021

Kuukauden herkku Helmikuu 2021 - Evolve Organic Beauty Bio-Retinol C Booster

Kakista pimeiden kuukausien pölyt ja nauti pehmeästä ihostasi sydäntalvella.

Biodellyn kuukauden tuote helmikuussa säkenöi ihoa energisioivilla ja toinen toistaan tukevilla raaka-aineilla kuin paras ystävyys konsanaan.

Kirjoittaja | Miila Louhikkola.Kuvat | Riikka Lilja-Niemi

Biodellyn kuukauden tuote eli herkkujen herkku on luonnonkosmetiikkapurkki, joka on aito dellyherkku jostakin, tai näistä kaikista kolmesta syystä:

 

1. Toimiva sisältö. Biodellymuidujen pitkään testaama, jopa ääriolosuhteissa.

2. Esteettisesti kaunis ja toimiva käytettävyys.

3. Tarpeellinen tuote.


Helmikuun herkku hehkuu energiaa, jota ihosi rakastaa!

Evolve Organic Beauty Bio-Retinol + C-vitamiini seerumi

Valitsimme tämän luonnonkosmetiikkatuotteen jo toistamiseen herkuksi Biodellyn laajan valikoiman sisältä, koska helmikuu on ystävyyden aikaa, ja koska yhtä mehukasta raaka-ainekaksikkoa kuin C-vitamiini ja bakuchiol on vaikea vastustaa. Perfect match!


C-vitamiini 🤍 bakuchiol = rakkautta ensisilmäyksellä!

Raaka-aineiden lyhyt oppimäärä

C-vitamiinilla on monipuolinen vaikutus ihoon. Ihonhoitotuotteissa C-vitamiini toimii antioksidanttina, joka suojaa ihoa ja häivyttää epämääräisiä pigmenttimuutoksia iholta. Reipas C-vitamiini tehostaa niin ikään seerumissa sisältävän E-vitamiinin monivaikutteista toimintaa iholla. Win-win, molempi parempi siis! C-vitamiini edistää ihon mikroverenkiertoa eli hapensaantia ja tasoittaa ihon sävyä ja synnyttää hehkun iholle. C-vitamiini on kyvykäs nostattamaan ihon luontaista kollageenin toimintaa ja hyaluronihapon tuotantoa, tuloksena kimmoisa ja kosteutettu iho.


Tässä seerumissa C-vitamiini on rasvaliukoisessa muodossa, mikä tarkoittaa selkeitä etuja suoraan iholle:

 

1. Rasvaliukoinen C-vitamiini imeytyy iholle paremmin ja syvemmin kuin yleisesti ihonhoitotuotteissa käytetty vesiliukoinen C-vitamiini

2. Rasvaliukoisen C-vitamiinin pH on korkeampi, jolloin se sopii paremmin herkälle iholle

3. C-vitamiini on herkkis ainesosa, joka menettää tehonsa helposti. rasvaliukoinen sietää happea paremmin. Bio-Retinol + C boosterin rasvaliukoinen C-vitamiini aktivoituu vasta iholla, tuoretta ja tehokasta!


Bakuchiol raaka-ainetta on hypetetty jo viimeiset pari vuotta, eikä suosiolle näy loppua, antioksidanttinen ainesosa surffailee taitavasti trendikkäiden raaka-aineiden aallonharjalla!

Bakuchiol on luonnollinen vaihtoehto A-vitamiinille eli retinolille. (Retinoli ja retinoidi on hyvä erottaa toisistaan, koska jälkimäinen noidi-loppuinen viittaus tarkoittaa A-vitamiinijohdannaisia, joista voimakkaimmat ovat saatavilla lääkärin määräämällä reseptillä ja laimeampia reseptivapaasti). On hyvä huomata, että bakuchiolin kemiallinen rakenne on erilainen kuin retinolilla, ja se on huomattavasti hellävaraisempi, joten bakuchiolia sisältäviä tuotteita voi käyttää auringon pilkahdellessa ja raskaana olevat. Luonnollista bakuchiolia saadaan tuttavallisesti babchi-nimisen kasvin siemenistä (psoralea corylifolia). INCIssä lukee bakuchiol.

Bakuchiol stimuloi ihon luontaista kollageenin tuotantoa, jolloin ihon kiinteytyy, lisäksi ainesosa häivyttää juonteita ja pigmenttimuutoksia iholla.  


Tartu herkkuun!

C-vitamiini ja bakuchiol yhdessä sameaa ihoa ja ikääntymisen merkkejä vastaan.


Kenelle tämä innovatiivinen seerumi sopii?

Kaikille ihotyypeille, mutta erityisen ihanteellinen seerumi on ikääntyvälle, stressistä uupuneelle ja epäpuhtaalle iholle.

Eikä siinä vielä kaikki: erityisesti samealle ja nuupahtaneelle iholle mainio öljypohjainen seerumi sisältää runsaasti rasvahappoja omega 7 ja 3 sekä beetakaroteenia, joka ylläpitää ihon pehmeyttä ja sileyttä.


Kuukauden Herkku on valmiiksi - 15% alennettu ja sen hinta on nyt

27,20€ (norm. 32,00€)
Psst! Tiesitkö, että Biodelly-nimen loppuosa delly on peräisin sanasta delicatessen, joka taas tarkoittaa herkkutoria. Leikkisältä kuulostava Delly on vakiintunut lempinimi Biodellylle, ja meistä on ihana ajatella, että olemme luonnonkosmetiikan herkkukauppa.

Naposteleeko Kuukauden Herkku jo iholla, mutta mieleen jäi vielä kysyttävää? Olemme täällä apunasi.

Kysyvä ei tieltä eksy, ethän epäröi ottaa meihin yhteyttä ja kysyä neuvoja!

Meillä Biodellyssä on yli kymmenen vuoden kokemus luonnonkosmetiikasta ja kauneudenhoidosta ja asiakaspalvelusta. Korkeakoulutasoinen koulutus kosmetiikkaan ja erikoistuminen luonnonkosmetiikkaan, joka on meille sydämen asia.

Välitön vuorovaikutus on meille tärkeää, ja meidän kanssamme voit viestitellä sinulle sopivassa kanavassa:

  • WhatsApp 041 73 03 026
  • Sähköposti asiakaspalvelu@biodelly.fi
  • Instagram @biodellynatural
  • Facebook Biodelly

Vastuullisuus raamittaa toimintaamme, joten haluamme että löydät kestäviä tuotteita, jotka jäävät kylppärisi vakioasukkaaksi. Hutiostoksista ei hyödy kukaan, ja siksi me autamme sinua löytämään parhaan luonnonkosmetiikan tuotteen tarpeisiisi.