🤍 KIITOS!🤍

0

Ostoskorisi on tyhjä

01.11.2020 1 min lukuaika

Kuukauden herkku on luonnonkosmetiikkapurkki, joka on aito dellyherkku jostakin, tai näistä kaikista kolmesta syystä:

  1. Toimiva sisältö. Biodellymuidujen pitkään testaama, jopa ääriolosuhteissa.
  2. Esteettisesti kaunis ja toimiva käytettävyys.
  3. Tarpeellinen tuote

Marraskuun herkku -15% 

Sipaisu Lily Lolo Illuminator korostustuoteella on sama vaikutus iholla kuin laittaisi marraskuun iltapäivässä valot päälle huoneeseen! ✨

Ihastuttava Lily Lolo Illuminator Champagne uudistui ja vaihtoi nimensä. Tämän valovoimaisen meikkituotteen uusi nimi on Sunbeam

Lily Lolo Illuminator on korostustuote, jolla saat kasvoille hetkessä kauniin samettisen hohteen - ei liikaa, vaan tyylikkäästi. Puristettu mineraalijauhe on hienojakoista ja sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille ihoille. 

Voit käyttää hohdetuotetta myös luomivärinä. Lily Lolo Illuminator näyttää upealta Lily Lolo BB-voiteenJOIK Organic BB-voiteen tai Mádara CC-voiteen päällä käytettynä.

Lily Lolo Illuminator korostustuote -15%

26.11.2020 asti 

 

Lily Lolo Illuminator korostusmeikkiä on saatavana kolmessa eri sävyssä. 

1. Sunbeam: Samppanjan sävyinen Illuminator sulautuu omaan ihonsävyyn upeasti. Sopii kaikille. Uusi sävynimi Sunbeam. Nimi aiemmin oli Champagne. Eli sama sävy eri nimi! 

2. Bronzed: aurinkopuuteri-Illuminator tuo kasvoille upeaa pronssin hehkua. Sopii parhaiten ruskettuneelle tai tummalle iholle. 

3. Rosé: pinkki Illuminator on viileän sävyinen hohdepuuteri, joka tuo kasvoille hillittyä hohdetta ja raikkautta. Sopii kaikille, etenkin väsyneen ja samean ihon piristämiseen.

Psst! Tiesitkö, että Biodelly-nimen loppuosa delly on peräisin sanasta delicatessen, joka taas tarkoittaa herkkutoria. Leikkisältä kuulostava Delly on vakiintunut lempinimi Biodellylle, ja meistä on ihana ajatella, että olemme luonnonkosmetiikan herkkukauppa.