Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin, käytä etukoodia AuNaturel. Yli 100€ tilauksiin ilmainen kotiinkuljetus.

0

Ostoskorisi on tyhjä

01.11.2020 1 min lukuaika

Kuukauden herkku on luonnonkosmetiikkapurkki, joka on aito dellyherkku jostakin, tai näistä kaikista kolmesta syystä:

  1. Toimiva sisältö. Biodellymuidujen pitkään testaama, jopa ääriolosuhteissa.
  2. Esteettisesti kaunis ja toimiva käytettävyys.
  3. Tarpeellinen tuote

Marraskuun herkku -15% 

Sipaisu Lily Lolo Illuminator korostustuoteella on sama vaikutus iholla kuin laittaisi marraskuun iltapäivässä valot päälle huoneeseen! ✨

Ihastuttava Lily Lolo Illuminator Champagne uudistui ja vaihtoi nimensä. Tämän valovoimaisen meikkituotteen uusi nimi on Sunbeam

Lily Lolo Illuminator on korostustuote, jolla saat kasvoille hetkessä kauniin samettisen hohteen - ei liikaa, vaan tyylikkäästi. Puristettu mineraalijauhe on hienojakoista ja sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille ihoille. 

Voit käyttää hohdetuotetta myös luomivärinä. Lily Lolo Illuminator näyttää upealta Lily Lolo BB-voiteenJOIK Organic BB-voiteen tai Mádara CC-voiteen päällä käytettynä.

Lily Lolo Illuminator korostustuote -15%

26.11.2020 asti 

 

Lily Lolo Illuminator korostusmeikkiä on saatavana kolmessa eri sävyssä. 

1. Sunbeam: Samppanjan sävyinen Illuminator sulautuu omaan ihonsävyyn upeasti. Sopii kaikille. Uusi sävynimi Sunbeam. Nimi aiemmin oli Champagne. Eli sama sävy eri nimi! 

2. Bronzed: aurinkopuuteri-Illuminator tuo kasvoille upeaa pronssin hehkua. Sopii parhaiten ruskettuneelle tai tummalle iholle. 

3. Rosé: pinkki Illuminator on viileän sävyinen hohdepuuteri, joka tuo kasvoille hillittyä hohdetta ja raikkautta. Sopii kaikille, etenkin väsyneen ja samean ihon piristämiseen.

Psst! Tiesitkö, että Biodelly-nimen loppuosa delly on peräisin sanasta delicatessen, joka taas tarkoittaa herkkutoria. Leikkisältä kuulostava Delly on vakiintunut lempinimi Biodellylle, ja meistä on ihana ajatella, että olemme luonnonkosmetiikan herkkukauppa.

 


Jätä kommentti

Kommentit on hyväksyttävä ennen julkaisua.