🤍 KIITOS!🤍

0

Ostoskorisi on tyhjä

13.02.2020 5 min lukuaika

Saattaa olla, ettei se oikea kunnon talvi saavuta meitä etelän eläviä tänäkään vuonna. Tätä kirjoittaessa maahan sataa rehdisti vettä ja lounaan jälkeen ulkona tuoksui aavistuksen keväälle. Aamulla lauloivat linnut. Viime viikolla sentään oli lunta. Nyt sen viikon keskiviikko tuntuu olevan kuin toisesta ajasta: oli lunta ja aurinkoa, oli sellaista kuin kuvan kauniina talvipäivinä kuuluukin olla. Sellainen perinteinen talviloman tunnelma, kipakka pakkanen ja lunta silmäripsissä.

Sellaisena päivänä istuimme kahvilassa kevään yhteistyökumppanien kanssa. Iinan kaakao toi tunnelmaan sopivaa after ski-fiilistä. Puhuimme meikkitrendeistä ja tulevista suunnitelmista: keskustelun edetessä kävi ilmi, että ”biodellypurkilla” tarkoitetaan Lily Lolon mineraalimeikkipuuteria. Se naurattaa, sillä sekaannus ei ole ensimmäinen laatuaan. Lily Lolon mineraalimeikkipuuteri on jo vuosia komeillut ykkössijalla Biodellyn bestsellers- listalla. Koko brändi on vakiinnuttanut paikansa Biodellyn valikoimassa, joten on sovellista soveltaa Lily Loloon lausetta: rakkaalla lapsella on monta nimeä.

Lily Lolo tuntuu meille yhtä tutulta kuin paras ystävä ja sen olemassaolo valikoimassamme luonnolliselta, silti hieman yllätymme joka kerta, kun joku kertoo assosioivansa Biodellyn Lily Loloon ja toisinpäin. Lily Lolo ei ole koskaan ollut itsestään selvyys tai strateginen valinta, vaan suhde tuotteiden toimivuuteen ja laatuun on syventynyt vuosien myötä suureksi luottamukseksi ja rakkaudeksi. Lily Lolo on sellainen helposti lähestyttävä ja nöyrästi paras luonnonkosmetiikan mineraalimeikkisarja

Lisäksi on suuri ylpeyden hetki, kun joku kertoo Lily Lolon olevan ensimmäinen luonnonkosmetiikan meikkituote ja tämä eka on hankittu aikoinaan Biodellystä. Tämä tuntuu todelliselta pioneerityöltä, kun Biodelly on saanut tarjota Suomessa vaihtoehdon meikeissä eettisesti tietoisille luonnonkauniille ihmisille.

Lily Lolo on puhdasta värikosmetiikkaa parhaimmillaan. Laaja mineraalimeikkisarja täyttää luonnonkosmetiikan kaikki kriteerit ja sisältää ihoa hoitavia ja ravitsevia ainesosia, jotka takaavat iholle kauniin ja virheettömän näköisiä tuloksia. Valitsemalla luonnonkosmetiikan meikkituotteita hoidat samalla myös ihoasi. Lily Lolon meikeissä inspiraationa on kauneuden monet kasvot, jonka vuoksi Lily Lolo on luotu kaikentyyppisille naisille, iästä, ihotyypistä ja tyylistä riippumatta. Lily Lolo taipuu menoon kuin menoon ja osaa ylittää odotuksia. Nykyään 90% Lily Lolon tuotteista on vegaanisia.

Lily Lolon meikeissä ihaninta on niiden monet mahdollisuudet ja toimivuus. Ne kulkevat mukana iholla ja meikeissä marraskuisessa iltapukujuhlassa, heinäkuussa festareilla ja syksyllä sienimetsässä.

Nuorempana meikkasin harvoin enkä näin yli 30-vuotiaanakaan tunnista vahvaa meikkiä arjessa omakseni, mutta huoliteltu ja raikas olo iholla saa olon pirteäksi, siksi suosikkituotteeni jopa roskisreissulla ovat Lily Lolon Flawless Silk ja suosikkihuulipunaksi on noussut vegaaninen Stripped, jonka levitän huulille sormin tai puikosta kevyesti huuliin painelemalla, näin punaa tulee vain aavistus ja lopputulos näyttää pehmeältä ja luonnolliselta.

Aina trendaavaa on puhdas ja kaunis iho sekä huolitellut kulmat sekä raikas kevyt ehostus.

Meikkipohja

Kiinnitä huomiota ihoosi, sillä kaikkien meikkien perusta on hyvin hoidettu iho, jonka kuulautta korostetaan ihon meikkaamisessa. Tärkeää on tunnistaa ihon tila ja haluttu kestävyys meikissä. Mitä intensiivisempi meikki sitä tasaisempi ja peittävämpi meikkipohja.

Jos haluat kestävän ja peittävän meikkipohjan levitä iholle ensin BB-voide, anna imeytä hetki, jonka jälkeen pyörittele iholle mineraalimeikkipuuteri. Aloita kabukilla pyörittely kasvojen keskiosasta (t-alue), ja etene kasvojen sivuosiin. Joskus voi olla paikallaan levittää kasvojen T-alueelle BB-voiteen päälle jopa meikkivoide (semimattainen Nui Cosmetics meikkivoide sopii mineraalimeikin alle mainiosti!). Jos käytät vain mineraalimeikkipuuteria voit pyöritellä meikkipohjaa extrakerrokset alueille, joihin haluat enemmän peittävyyttä.

Lily Lolon uusi voidemainen meikkipohja kiinnittyy tasaisesti ja kestävästi iholle, kun pyörittele iholle ensin Lily Lolon Flawless Silk mineraalipuuteria ja työstät voidemaisen meikkipohjan vasta sitten. Päälle voit vielä sipaista mineraalipuuteria.

Kevyen ja kuultavan meikkipohjan ja tasaisen hehkuvan ihon saat levittämällä iholle vain tuota ikisuosikki Lily Lolon mineraalipuuteria sävyssä Flawless Silk!

Tämän hetken suosikkikombo löytyy Bybin C-Caf päivävoiteesta sekä tipasta Bybin Superchargea, joiden annetaan hetki imeytyä iholla ja päälle pyörittely kabukin kanssa Flawless Silkia 1-3 kerrosta. Riippuen vallitsevasta säästä, kuukauden kierrosta tai tulisesta ruuasta saattaa olla, että korjausvärit Lemon Drop tai Pistachio on käytössä sekä mineraalipeiteaine, jota voi käyttää sellaisenaan tai koputella mineraalipuuterin sekaan. Lopputuloksessa kuultavuus on suotavaa, maksimi peittokykyyn ei edes pyritä, koska oma iho luonnontilassaan saattaa olla kaunis ja ainutlaatuinen kuultaessaan meikin alla. Tällainen setti on kokonaisuudessaan tosi toimiva, jos tuntuu että mineraalimeikkipuuteri kuivattaa talvella liikaa ihoa, kuten minulla. Käytän kesällä mineraalimeikkipuuteria enemmän sen helppouden vuoksi, ja näin talvikautena soveltaen.

Olkoon meikkipohjasi millainen tahansa, selviö on, että mineraalimeikit rakastavat kosteutta ja se auttaa meikkiä ikään kuin sulamaan iholle, jonka vuoksi mineraalit taittavat kauniisti valoa ja saavat ihon näyttämään hehkuvalta. Suihki  meikkipohjan päälle kosteuttavaa Makeup Mist- meikkisuihketta

Seuraavana kaksi step by step meikkiä, joita on helppo soveltaa itselle sopivaksi. Voit lisätä tai vähentää tai vaihtaa sävyjä.

Jos tiedän, että illalla on menoa, meikkaan jo aamulla sen mukaisesti, että voin syventää samaa meikkiä tai lisätä siihen jotakin tilanteen ja useimmiten vain fiiliksen mukaan. Meikki voi olla myös asuste, esimerkiksi villimpi rajauksen muoto tai sen värivalinta. 

CLEAN BEAUTY

Silmät

Levitä liikkuvalle luomelle aavistus pressattua mineraaliluomiväriä sävyssä Peekaboo. Käytä luomivärisivellintä. Tehosta samalla sävyllä ripsirajaa ylä-ja alaluomella tuomalla intensiivisemmin sävyä napakammalla Socket-siveltimellä. Voit ajatella värin tuomista ikään kuin rajauksena ja tuoda väri hieman siipimäisesti jatkaen oman silmän luonnollista linjaa hieman ylöspäin silmän ulkokulmasta ja yli ripsirajan.

Mineraaliluomiväri Vanilla Shimmer toimii kulmaluulle ja silmien sisäkulmiin kuin highlighter, valoa tuova korostusmeikkituote.

Rajaa silmän sisärajaus ruskealla silmänrajauskynällä. Jos haluat vahvemman silmämeikin rajaa ruskealla silmänrajausvärilläripsien tyviosaa mukaillen aiemmin luomivärillä ja Socket-silmämeikkisiveltimellä tehtyä rajausta. Rajauksesta tulee skarpimpi ja se tuo katseeseen syvyyttä. 

Käytä Lily Lolo Natural ripsiväriä tai Big Lash ripsiväriä.

Posket, varjostus ja korostus

Pelkkä poskipuna saattaa riittää tuomaan muotoa kasvoille, ainakin poskipuna raikastaa ihon hetkessä. Kokeile jauhemaista mineraaliposkipunaa sävyssä Clementine. Poskipunan paikka on poskiluun alla kasvojen sivulla. Käytä Blush Brush-sivellintä, joka on valmiiksi viistosti muotoiltu ja auttaa poskipunaa asettumaan oikealle kohdalleen kuin itsestään.

Lily Lolo Sculpt&Glow- meikkipaletin avulla loihdit sekä varjoa että valoa. Häivytä tummemmalla värillä esimerkiksi leukaperiä, kaksoisleukaa tai korkeaa otsaa. Tuo vaalealla sävyllä valoa poskipäille, amorinkaarelle ja ehkä otsalle. Lily Lolo Small Fan Brush-viuhkasivellin on pätevä väline korostusvärille, koska viuhka myötäilee kauniisti kasvojen luonnollista muotoa (luustoa). Voit myös valita Lily Lolon Tapered Contour siveltimen, joka on tarkoitettu varjon ja valon meikkileikkiin. Kummallakaan siveltimellä et tuo kasvoille liikaa meikkiä ja lopputulos pysyy luonnollisena. Kerrostamalla saat aikaan enemmän aikaan efektiä.

Huulet

Mehukas kiilto on kaunista. Valitse mieluisin sävy tai sävytön huulikiilto Clear. Sävy English Rose on aika herkku just nyt!

TRUE ROMANCE

Silmät

Ripauksen draaman vaikutelmaa saa aina aikaiseksi tummentamalla silmämeikkiä. Kokeile mineraaliluomivärejä, jotka levittyvät pehmeästi. Jos haaveilet herkästä ja seksikkäästä smokey eye-silmämeikistä, kannattaa valita Lily Lolon mineraaliluomivärit.

Levitä kevyesti luomivärisiveltimellä koko liikkuvalle luomelle mineraaliluomiväriä sävyssä Moonlight. Seuraavaksi lisää napakammalla siveltimellä mineraaliluomiväriä Black Sand silmien ulkonurkkiin, ripsirajan tyveen ylä- ja alapuolelle. Tässä taas socket-silmämeikkisivellin on väline paikallaan, koska sillä saa tuotua luomiväriä a) oikeaan kohtaan b) oikean määrän c) siveltimen muoto mahdollistaa värin ”blendaantumisen” iholle kauniisti. Maltillinen nokare hohtavaa Bronze Sparkle mineraaliluomiväriä tuo silmämeikkiin sitä kaivattua draamaa. Levitä luomen korkeimpaan kohtaan luomivärisiveltimellä kevyesti tuputellen.

Voit rajata silmät kostealla silmänrajaussiveltimellä, joka on dipattu mineraaliluomiväri Black Sandiin. Lily Lolon mineraaliluomivärit toimivat myös kosteina tuotteita ja niiden sävyt sekä intensiivisyys ovat näin käytettynä todella edukseen. Tai voit rajata läheltä ripsien tyveä ruskealla tai mustalla silmänrajauskynällä. Kumpaankin tapaan rajata silmät sopivat myös silmänrajauskynällä tehtävä sisäluominen rajaus, joka tekee katseesta vangitsevamman. Täydellinen meikkiteko, kun haluat vaikuttaa pelkällä katseella.

Big Lash ripsiväri viimeistelee draaman kaaresi elämäsi elokuvassa.

Panosta hehkuun ja korosta

Vahvan silmämeikin parina muu meikki voi olla nudempi. Unohda poskipuna, mutta tuplaa korostus ja hehku. Käytä varjostus ja korostuspalettia, kuten edellä, mutta lisää korostuksen päälle Lily Lolon korostustuotetta illuminator Champagnea. Muista lisätä hohtavaa korostusta myös kulmaluulle.

Huulet

Yllä mainittujen, todellisen romanssin meikkilookiin valituttujen luomivärisävyjen pariksi sopii täydellisesti huulipuna Rose Gold. Levitä huulipunaa hyvin kosteutetulle huulille. Huulipuna on pehmeä ja kauniin hohtava. Jos on tarve rajaa huulet nudella huultenrajauskynällä, jos välttämätöntä tarvetta rajaukselle ei ole, skip that! Lisää muhkeutta huuliin saat värittömällä huulikiillolla Clear, tuo sitä huulikiillon aplikaattorilla huulten keskiosaan. 

 

Ystävänpäivän teemana on halausten ja rakkauden lisäksi hyvän jakaminen. Kun tilaat tänään 14.2.2020 Biodellystä, saat kaupan päälle Lily Lolo BIG LASH RIPSIVÄRIN (arvo 17,50€).

Etu on voimassa vain ystävänpäivänä. Ripsiväri lisätään tilaukseen automaattisesti. 

 

Teksti: Miila Louhikkola

Kuvat: Riikka Lilja-Niemi