🤍 KIITOS!🤍

0

Ostoskorisi on tyhjä

06.05.2021 5 min lukuaika


5.5.2021

Paljasta pintasi! Näillä itseruskettavilla tuotteilla saat upean ihon

Kaipaatko ihollesi hieman sävyä ja elinvoimaa? Zuii Organic itseruskettavilla otat rusketusta turvallisesti purkista. Tässä esittelyssä Biodellyn kestosuosikki itseruskettavat.

Kirjoittaja | Miila Louhikkola.Kuvat | Riikka Lilja-Niemi

Hoi kesäsesonki! Paljasta pintaa luvassa

Tässä ajassa on jo moni etätyön ihanuus kadonnut, mutta rakkaus kesämekkoihin on vain syventynyt. Orgaaninen puuvilla ja pellava tuntuva lempeältä ihoa vasten. Tämä lempeys syleili työpäivinä, kun etäily kävi pandemian aikana liiaksi tunteelle. Olkoonkin, että asenne saattaa olla skarpimpi kauluspaidassa, mutta luovuus kukoistaa kesämekossa ja paljaissa varpaissa lautalattiaa vasten tai oikeastaan paljaissa varpaissa villasukkien lämmössä, nimittäin kevät on ollut pirun viileä ja keikkuva, eikö?

Keskitymme usein kasvojen ihonhoitoon ja unohdamme ihon muualla. Millloin olet viimeksi hoitanut vartalosi ihoa?

Vaatekappaleiden vähentäminen paljastaa enemmän ihoa näkyvin eikä talven jäljiltä kalpea iho saa välttämättä oloa kovinkaan hehkuvaksi. Enemmän tai vähemmän kuivahtanut iho näyttää samealta. Miten ihon saa elpymään? Huoli pois ja pätevät voiteet kehiin.

Pätevää päivetystä ja (bambu)mehukasta kosteutta ihollesi saat kätevästi purkista

Zuii Organic itseruskettavat tuotteet luonnonkosmetiikan valiokamaa. Kaikki tuotteet ovat vegaanisia ja luomusertifioituja. Meille Biodellyssä Zuii Organic itseruskettavat ovat luottotuotteita ja käytämme asteittain ruskettavaa vartalovoidetta ympärivuoden, eikä vähiten siksi, että tykkäämme hillua mahdollisimman usein paljon paljain jaloin.

Itseruskettavien käyttö vaatii hieman pohjatyötä. Tarvitset vision siitä, millaisen rusketuksen haluat ja aikaa sen muodostamiselle ja muodostumiselle. Tätä ei kannata säikähtää, sillä ei purkkirusketusprosessi mitään tähtitiedettä ole, mutta tarkkuus on valttia tässä hommassa tasaisen ja kestävän lopputuloksen varmistamiseksi.


Zuii Organic:lla on luonnonkosmetiikan laajin rebertuaari itseruskettavia erilaisissa koostumuksissa.


Aloita vartalon kuivaharjauksella

Esivalmistelu on huipputärkeää tasaisen, kestävän ja raidattoman lopputuloksen saavuttamiseksi. Koko purkkirusketushomma alkaa ihon kuorinnalla. Biodellyssä rakastamme kuivaharjausta yli kaiken, mutta voit kuoria ihoa myös kuorintavoiteella, esimerkiksi Zuii Organic spa-henkisellä kosteuttavalla vartalokuorinnalla.

Kuivaharjaus on välineurheilua

Biodellyn valikoimasta löytyy kuivaharjaukseen tarvittavat välineet. Voit valita haluatko kuivaharjata vartalosi ihoa perinteisellä kuivaharjalla, kuten tällä Iris Hantverkin kauniilla kuivaharjalla tai voit sujauttaa käteesi Zuii Organic kuorintahanskat ja pyöritellä näppärästi kuivaharjauksen vartalolle. Kuorintahanskaan on punottu sekaan kuparilankaa, joka auttaa ihoa tuottamaan kollageenia. Napakkaa nahkaa siis luvassa tällä kuparikintaalla!

Kuivaharjausta kannattaa harjoittaa pieteetillä

Kinnasta tai harjaa pyöritellään iholla napakoin ottein lymfakierron mukaisesti.

Kuivaharjaus elvyttää kehon luontaista toimintaa. Harjaamalla ihoa annat kehollesi ikään kuin lisää virtaa toimia sen luontaisella tavalla. Keväällä ja kesällä tietysti on aika heittää hyvästit kerrospukeutumiselle ja paljastaa enemmän ihoa, jolloin kuivaharjauksen kaunistava vaikutus pääsee upeasti päivänvaloon.

Kuorintahanskaa voit käyttää myös suihkussa ja yhdessä ihoa kuorivan ja kosteuttavan kuorintavoiteen kanssa. Pyörittele erityisellä huomiolla vartalon kuivat alueet sekä ne kriittiset kohdat joihin appelsiini-ihoa pakkaa kerääntymään. Ihon harjaaminen elvyttää ihon pintaverenkiertoa ja tekee ihosta kimmoisan. Muista kosteuttaa iho vartalovoiteella oikein kunnolla aina kuorinnan ja kuivaharjauksen jälkeen.

Lue lisää kuivaharjauksen vaikutuksista ja kuinka sen teet täältä.


Loppuunmyyty

Loppuunmyyty

Päätä ennakkoon millaisen rusketuksen haluat

Kuvittele lopputulos mielessäsi ja valitse Zuii Organic itseruskettavatuote halutun lopputuloksen perusteella.

Zuii Organic:lla on luonnonkosmetiikan laajin rebertuaari itseruskettavia erilaisissa koostumuksissa. Ja nimenomaan koostumuksella on väliä itseruskettavan lopputuloksen kannalta. Yhdistelmällä ja kerrostamalla tuotteita keskenään saavutat pitkäkestoista rusketustulosta.

Kaikkien itseruskettavien kanssa suositellaan vaihe vaiheelta etenemistä ja purkkirusketuksen ylläpitämistä siihen tarkoitukseen sopivalla tuotteella, kuten vaikkapa itseruskettavan vaahdon jälkeen asteittain ruskettavalla vartalovoiteella ja rusketusta pidentävän öljyn avulla.

Tässä välissä pieni huomautus, muistathan säilyttää kaikkia kosmetiikkatuotteitasi asianmukaisesti eli pois vaihtelevista lämpötiloista ja kosteudesta. Kosmetiikan säilyttäminen kylppärissä on loogista muttei suositeltavaa. Erityisesti itseruskettavat tuotteet saattavat ottaa nokkiinsa liian lämpimästä säilytyksestä. Jos olet talven säilönyt viime kesän ir-tuotettasi kylppärissä ja levität sitä ensi kerran talven jälkeen kalpean kuivalle iholle (ensimmäisestä kuorinta- ja rasvauskierroksesta huolimatta) voi olla ettei lopputulos ole yhtä huikea kuin mitä se oli ennen.


Zuii itseruskettavat tuotteet purkkiruskettumiseen tyypeittäin

Valitse vähintään yksi tuote. Koko kombolla mahdollistat kestävän lopputuloksen.

Kevään ja alkukesän lumikki-ihoisille ja luonnollisille punapäille:

Keskikesän huumassa päivettyneille:

Loppukesän (kaura)maitolatteille ja kahvipavuille:Zuii Organic itseruskettava vaahto

Kosmetiikassa vaahto on olomuodoltaan helposti imeytyä ja tarttuu iholle napakasti. Jos ihosi suorastaan häikii talven jälkeen, suosittelemme valitsemaan vaaleamman Light-vaahdon. Levitä vaahto vartalolle käyttäen sille tarkoitettua levityskinnasta. Voit levittää myös paljain käsin, mutta muista pestä kädet levityksen jälkeen erityisen hyvin.

Huolehti aina ennen vaahtokäsittelyä ihon kuorinnasta ja kosteutuksesta. Kuivalle ja epätasaiselle iholle ei koskaan synny kaunista lopputulosta. Kuori ja kosteuta. Voit pohjustaa vaahtorusketusta asteittain ruskettavalla kosteusvoiteella.

Itseruskettavalla vaahdolla saat iholle heti napakkuutta

Vaahdossa on vitamiinipitoinen ja mineraalirikas koostumus, joka koostuu mm. kosteuttavasta bambumehusta, antioksidanttisesta kaakaosta ja E-vitamiinipitoisesta viinirypäleensiemenöljystä.

Vaahtojen sävyvaihtoehdot:

Light

Medium

Dark

Ultra Dark


Zuii Organic asteittain sävyttävä kosteusvoide

Asiat tuntuvat parhailta silloin, kun ne ovat mutkattomia. Sellainen Zuii Organic asteittain ruskettava vartalon kosteusvoide on, mitä enemmän sitä käyttää sitä rakastuneempi ihoosi olet.

Asteittain ruskettavan vartalovoiteen koostumus muodostuu bambumehusta, karitevoista, auringonkukanöljystä ja antioksidanttisesta raakakaakaosta. Vartalovoiteen raikas tuoksu on peräisin bergamottista, sitruunasta ja lempeästä vaniljasta.

Kerta sipaisulla saat iholle aikaiseksi vain kevyen lopputuloksen, mutta mitä enemmän asteittain ruskettavaa vatalovoidetta käytät, sinulla on lopulta mahdollisuus saada paahdetun pavun kaltainen lopputulos ihollesi. Lopputulos syntyy omasta sävymaailmastasi ja käyttökerroista. Vartalovoide ei twistaa yhtään oranssiin vaan iholle syntyy erittäin kaunis sensuellin hehkuva lopputulos kuin kesän iltaauringon valaisema.

Zuii Organic astettain ruskettava vartalovoide on myydyin itseruskettava tuote ja se on monien ihoilla testailtua. Voisi sanoa tuote on klassikko jopa!

Zuii Organicin asteittain itseruskettava vartalovoide on jokaiselle ihotyypille sopiva herkku, jota et ensikosketuksen saatuasi voi vastustaa. Olitpa sitten kokenut itseruskettajien suurkuluttaja tai ensimmäistä itseruskettavaasi etsivä aloittelija, on tähän herkkuun helppo rakastua ensisipauksella.Levitä itseruskettava tuote huolellisesti

Voit levittää Zuii Organic itseruskettavia yhdellä sessiolla kaksikin ohutta kerrosta, mutta muista antaa ensimmäisen kerroksen imeytyä hetki ennen toisen kerroksen levitystä. Zuii Organic itseruskettavat imeytyvat nopeasti, joten voit pukeutua heti kun ihon pinta ei enää tunnu kostealta. Suosittelemme pukeutumaan väljästi ja välttämään vesileikkejä vähintään pari tuntia itseruskettavan levityksen jälkeen. Itseruskettavien minimivaikutus aika ennen näkyvää tulosta on kaksi tuntia.

Syvän rusketuksen saat, kun maltat antaa sävyn kehittyä iholla useamman tunnin (6h riittää). Aikaa seuraamalla voit siis itse säädellä mikä on paras taso rusketukselle.

Zuii Organic luonnonkosmetiikan itseruskettavien sävyt ovat pehmeitä ja kauniina hehkuvia, ilman keinotekoista vaikutelmaa. Näillä itseruskettavilla tuotteilla on vaikea saada aikaan feikkiä lopputulosta sävynsä puolesta, sen sijaan hutiloitu levitys on oma tragediansa, joten tartu itseruskettavan tuotteen levitykseen tähtitieteilijän tarkkuudella – aloita kuorimalla ja kosteuttamalla iho.


Tasainen lopputulos levityskintaan avulla

Zuii Organic itseruskettavien tuoteperheeseen kuuluu musta llevityskinnas, joka on kuin pehmeää samettia ihoa vasten. Levityskintaan avulla saat aikaan raidattoman lopputuloksen.

Lempeän pehmeä kinnas sopii erityisesti itseruskettavan vaahdon levitykseen. Pursota vaahtoa suoraan kintaaseen ja pyörittele iholle. Lapasen avulla myös kädet pysyvät tahraamattomina. Jos kuitenkin levität itseruskettavan paljain käsin, muista pestä ja kuoria kädet, etenkin kynsien reunat. Salityypit ja mave-tankojen heiluttelijat muistavat kuoria kämmenpohjien sisäpinnan, huolellisesti levityksen jälkeen. Muista, myös lopuksi kosteuttaa kädet käsivoiteella.

Zuii itseruskettavan vaahdon ja levityshanskan käyttöohjeet tältä videolta.

Muistathan, että itseruskettavat tuotteet eivät suojaa auringolta, joten muista käyttää fysikaalisia aurinkosuojia ja suojautua myös vaatteilla ja asusteilla. Itseruskettavilla tuotteilla saat ihanan ihon ja kauniin olon omissa nahoissasi.

Lue lisää fysikaalisista aurinkosuojista tästä artikkelista.


Loppuunmyyty

Loppuunmyyty

Tutustu Biodellyn Zuii Organic asteittain ruskettavaan ja Sunkissed Glow-itseruskettavaan kasvoveteen - ikisuosikit!

Loppuunmyyty

Loppuunmyyty

Kirjoitus päivitetty 16.4.2020. Etätoimistossa taustamusiikkina soi The Twilight Singers ja ulkona takatalvinen lumisade vaihtui juuri aurinkoon.

Kirjoitus on päivitetty 4.5.2021. Etätoimistossa ja yhä kesämekossa, kun taustamusiikkina soi Barcelona Cure.

Pientä päivitystä kirjoitukseen 29.4.2022. Etätoimistossa, ulkona leijailee lumi ja aurinko paistaa. Takassa tuli, koira kuorsaa sohvalla ja naapuri huikkii ikkunan takana siman ja munkkien kanssa.

Kirjoittaja

Miila Louhikkola

Miila Louhikkola on Biodellyn tiiminvetäjä, joka on toiminut kauneus- ja kosmetiikka-alalla pikkutytöstä asti. Miilan mielestä kauneus on ajettu liian pinnalle, minkä vuoksi ihminen menettää ainutlaatuista kauneuden kokemusta. Kauneus on monimuotoista ja kokonaisvaltaista. Iho, mieli, keho ja ympäristö kytkeytyvät toisiinsa kauneuden kokemuksessa.

Pohjakoulutukseltaan Miila on estenomi, kohta valmis ylemmän tradenomi ja ikuinen ihmisyyden opiskelija. Naisen sydän läikkyy inhimillisen kasvun asenteelle: ”onnistun, kun ihmiset ympärilläni kokevat merkitystä tekemisessään”.

Paras tapa kaunistua on nukkua riittävästi, koskettaa ja haahuilla luonnossa tai kaupunkireiteillä - "What you seek is seeking you" / Rumi

Miilalle voit lähettää suoraan postia osoitteeseen miila.louhikkola@biodelly.fi