🤍 Tarjoamme yli 69€ tilauksiin ilmaisen toimituksen Suomen sisällä. 🤍

0

Ostoskorisi on tyhjä

20.06.2021 4 min lukuaika


17.6.2021

Biodellyn kesäterkut ja valikoimasta poimitut luonnonkosmetiikan herkut

Biodellyn kesäterkut on kirjoitus kesäfiiliksistä, luonnollisia kauneusoivalluksia ja tämän hetken suosikkeja luonnonkosmetiikassa Biodellyn valikoimasta.

Kirjoittaja | Miila Louhikkola.Kuvat | Riikka Lilja-Niemi


Viime päivinä on tuntunut, että uusi iloinen 20-luku on täällä. Kesäfiilis on ollut huipussaan! Vapauttavaa kesää on odotettu, eikä vähiten siksi, että kaunis luonto on kukoistavana ja tuoksuvana ympärillämme.

Kun on tottunut kulkemaan hiukset tötteröllä ja vaeltelemaan etätapaamisesta toiseen kesämekossa jo helmikuussa, olemaan melko au naturel, ja tottunut kohtaamaan toisia ihmisiä videon välityksellä heidän kotiympäristössä, milloin hiuspyyhe päässä ja kerran yhdellä tyypillä oli lemmikkinsä viljakäärme olkapäällä. Kaiken tämän mielenkiintoisen ja vähän oudonkin ajan jälkeen sitä ei välttämättä halua takaisin pönöttämään toimistoarkeen ja tylsiin tiloihin. Nyt kesällä ainakaan.

Tänä aikana en kertaan ole luopunut huulipunasta, sen sijaan deodorantti ei enää ole itselleni mikään päivittäinen vakiovaruste. Siitä on muodostunut tarpeeseen käytettävä, ei vain tottumuksen vuoksi laitettava kosmetiikkatuote.

Tulevaa juhannusjuhlaa odotan innolla. Pynttäydyn luultavasti samaan kesämekkoon kuin helmikuussa ja suosin räikeän oransseja sandaaleja, jotka saa helposti pois, kun paljaat varpaat kutkuttavat. Veikkaan, että monilla tämän vuoden juhannusjuhlista tulee runsaat ja rakkaudelliset. Toivon, että moni pukee parhaat päällensä, tapaa ystäviään ja sää hellii meitä. Lempeyttä ja raikaista iloa kesään kaikille!


Kauneus on mielentila

Kerran ystäväni sanoi, että "kesä on mielentila". Pohdin, sitä hyisinä aamuina kun pukeuduin kotimaisen Vimma -merkin lempimekkooni, jonka pehmeys tuntuu päällä kuin halaukselta. Tulin siihen tulokseen, että kesä tosiaan voi olla mielentila ja kauneudentaju on vapautta ajatella kukoistavasti ja nähdä mahdollisuuksia mahdottomissakin.

Biodelly on luonnollisen kauneuden verkkokauppa ja sivusto. Uskomme, että kauneus on jotakin sellaista, mikä on syntymälahjana asetettu ihan kaikkeen elävään ja se lisääntyy mitä enemmän kauneutta ilmennetään, Kauneus on luovaa voimaa, uteliaisuutta tutkia, joviaalia käytöstä sekä estetiikkaa ja eleganssia.

Yhdessä olemisen merkitys on nousi arvoonsa epävarmana aikana, sen vuoksi me Biodellyssä olemme valtavan kiitollisia siitä yhteisöstä, joka on ympärillemme muodostunut. Tarkoitamme kaikkia teitä, olette arvokkaita.Biodellyn valikoima ja uutuudet

Kevään aikana Biodellyn valikoimaan on lisätty hurjasti uusia merkkejä ja tuotteita. Olemme pyrkineet täyttämään useasti toivottuja ja tuttuja luonnonkosmetiikan sarjoja valikoimaamme. Sen vuoksi esimerkiksi Juice Beauty ja Hynt Beauty löytyvät nykyään Biodellystä. Kotimainen Fiini Naturally ankkuroitu myös tuotevalikoimaan. Fiinin pihkavoide on kesän must have-tuote, koska siitä on apua pieniin haavaumiin ja hyttysten pistoihin ihmisille ja eläimille. Fiini -tuotteista löytyy myös kodin pesuaineita, joita kesämökeilläkin käytetään. Me Biodellyssä toivomme, että erityisesti vesistöjen lähellä käytettäisiin vain luonnonläheisiä tuotteita.

Innoissamme olemme Und Gretel -meikkisarjasta, koska se on todellakin luonnonkosmetiikan meikkisarjojen haute couturea eli valikoima laadukkaista ja meheviä koostumuksia aistikkailla sävyillä.

Tuttuihin sarjoihin on tullut mukavia uusia täydennyksiä, kuten Lué by Jean Seo -luonnonkosmetiikkasarjaan hunajainen putsari, joka on heittämällä yksi omista suosikeistani yhdessä konjac-sienen kanssa. Puhdistusvoide emulgoituu puhdistusmaitomaiseksi ja jättää iholle kostean fiiliksen. Kotimainen Luonkos täydentyi kahdella erilaisella jauheputsarilla, kaurapohjainen ja savipohjainen, jotka kummatkin toimivat erinomaisesti kaksoispuhdistuksessa. Kesällä moni ihotyyppi voi todella hyvin, mutta epäpuhtauksia syntyy herkästi, sen vuoksi ihonpuhditukseen panostaminen on kesäajassakin ajankohtaista. BRUNS Products lisääntyi useammalla eri tuotteella, kuten hiusten kasvua edistävällä linjalla. Kesällä hiusten kasvu on voimakkaimmillaan, joten kaikki hiusten kasvattajat nyt hox hox, näillä tuotteilla voit kiihdyttää hiustesi kasvua. Ben & Anna lanseerasi neljä erilaista LOVE-palatuotetta, sampoon, hoitsikan ja saippuaa, jotka tuoksuvat raikkailta. Niiden näytteet olivat hetken työpöydälläni, enkä malttanut olla tuoksuttelematta niitä vähän väliä. Ben & Anna -luonnonkosmetiikkatuotteet ovat mainiota retki- ja reissukosmetiikkaa.


Täyteläinen, napakka ja hajusteeton puhdistusvoide on yhtä aikaa tehokas ja lempeä.Parasta just nyt!  

Tähän alle on linkattu muutamia tuotteita, joita aion kokeilla ja joita käytän parasta aikaa.

1. Luonkos -puhdistusjauheet ovat niin uusia, että en ole ehtinyt testata niitä vielä. Tämä kaurapohjainen kiinnostaa erityisesti, mutta sekaihoisena luulen, että savipohjainen on itselleni parempi valinta. Lempeä kaura on herkälle ja atooppiselle iholle ihanteellinen.

2. Olen aina ollut huono käyttämään ripsiväriä, mutta tosiasia on että ripsiväri tuo silmiä kauniista esiin ja täydentää muuta meikkiä. Tykkään meikeissä sävyistä, jotka korostavat omia luontaisia sävyjäni. Sen vuoksi suosin aina ruskeaa ripsiväriä, jotta saan monivivahteiset sinisen, vihreän ja jonkilaisen meripihkan välkehtimään silmissäni. Zuii Organicin luomiväri sävy grape toimii erityisen hyvin Und Gretelin ruskean Chestnut -ripsivärin kanssa. Ja mainittakoon, että välkehdinnän on nähnyt muutkin kuin minä itse, heh. Suosittelen siis tutkimaan omien silmien väriloistoa ja löytämään omasta ainutalaatuisesta värimaailmasta ne meikkisävyt, jotka aidosti korostavat asioita joita haluat itsessäsi näkyväksi. Luonnonkauniissa meikkaamisessa on kyse juuri siitä, sinusta itsestäsi.

3. Paketoimme tänäkin kesänä muutamat viime kesästä suositut luonnonkosmetiikan tuotesetit eli Delly -paketit, joista oma suosikkini on kesäihon hehkuvedet. Olen yhä aivan koukussa JOIK Organicin virkistävään kasvoveteen, joka on kuin kevyttä seerumia iholla. Näin kesällä ja erityisesti helteillä se on täysin riittävä tuote iholle aamuisin. Kesän edetessä iho kaipaa kirkastusta ja sitä varten JOIKin kirkastava ja kosteuttava AHA-kasvovesi on paikallaan. Mainittakoon, että Look Good Naked Skin -setti on myös suosikki, koska sen avulla kesäiho on aina valmiina! Tästä tuli mieleeni, että edellispäivänä muistutin itseäni, että kesällä ei saisi lähteä kovin kauas ilman uikkareita pakattuna valmiiksi laukkuun. Koskaan ei voi tietää milloin haluaa pulahtaa viilentävään järveen.

4. No niin, ja sitten tämä deodorantti-asia. Jostakin tavasta ja tottumuksesta sitä on aina tullut laittaneeksi dödöä, niin sanotussa normaalissa arjessa. Huomasin, että oikeastaan se ei ole omalla kohdallani ainakaan ollenkaan välttämätöntä, koska deodorantin käytön tarpeellisuus määräytyy pitkälti sen mukaan miten olen elänyt, syönyt ja liikkunut sekä hormonikierron mukaan. Aloin tutkia asiaa päiväkirjaa pitämällä ja reilun vuoden aikana sama kaava toistui, näin on myös ihon epäpuhtauksien yms. kanssa. Itsetuntemus on paras avain kauneudenhoidossa ja hygieniatuotteita käyttäessä. Tämä The Ohm Collectionin Kookos -jauhedeodorantti on ollut jo vuosia suosikkini. Yksi purkki kestää lähes päivittäin käytettynä noin 8kk ja nykyään enemmän. Jos kaipaat kotimaista vastavaa, niin Luonkosilla on uudehkoina tuotteina myös jauhedödöt, jossa mukana metsäbiomiuutetta eikä soodaa ollenkaan.


Loppuunmyyty

Loppuunmyyty

Loppuunmyyty

Loppuunmyyty

Kaipaatko apua tuotevalinnoissa? Onko mielessäsi jokin kauneuspulma, johon haluat vastauksen tai näkökulmaa?

Mikäli jokin asia mietityttää sinua olethan yhteydessä meihin. Luonnollisen kauneuden asiantuntijoina osaamme palvella sinua löytämään sinulle parhaat mahdolliset tuotteet ja vinkit.

asiakaspalvelu@biodelly.fi

Whatsapp: 0417303026 (sovittaessa myös videopuhelut).

Kirjoittaja

Miila Louhikkola

Miila Louhikkola on tutustunut kosmetiikka-alaan jo peruskoululaisena ja sittemmin toiminut alalla yli 17 vuotta. Miila on koulutukseltaan estenomi ja kokonaisvaltaisen kauneuden asiantuntija. Hän on asiakaskokemuksen, luovuuden, trendien, integriteetin, merkityksellisyyden ja erityisesti tunteiden ja keskusteluälykkyyden puolesta puhuja.

Kauneus on elämän arvo, joka kulkee tämän naisen olemuksessa, näkemyksessä ja kaikessa tekemisessä. Miila on Biodellyn verkkokauppapäällikkö ja tiimin mukaan Miilan lempilause on ”kauneuden kokemus kuuluu kaikille”.

Miilalle voit lähettää suoraan postia osoitteeseen miila.louhikkola@biodelly.fi