🤍 Tarjoamme yli 69€ tilauksiin ilmaisen toimituksen. 🤍 Muista, oot ihana!

0

Ostoskorisi on tyhjä

29.03.2022 3 min lukuaika


29.3.2022

Mitä kauneus on?

Kauneus lähtee sisältäpäin, joten on sanomattakin selvää, että myös kokonaisvaltainen kauneudenhoito ulottuu myös pintaa syvemmälle. Kauneudenhoito on mielen hellimistä, kehon ravitsemista ja huolenpitoa, joka ulottuu koko olemukseesi. Miten voisit helliä olemustasi laajemmin omissa ihonhoitorutiineissa?

Kirjoittaja | Rosi Sotkasiira.Kuvat | pexels.com

Kauneus - todellinen olemuksesi ja voimasi

Sosiaalinen media, lehtien kannet ja muotiliikkeiden näyteikkunat ovat tehneet kauneudesta pinnallisen asian, joka on suotu vain harvoille ja valituille tai heille, jotka sopivat viimeisimpien kauneusihanteiden asettamaan muottiin. Tänään haluan palauttaa mieleesi, mitä kauneus todellisuudessa on.

Haluan muistuttaa sinua, että kauneus on jo sinussa, riippumatta siitä miltä näytät, mitä edustat tai osaatko meikata viimeisimpien trendien mukaan. Aito kauneus on todellinen olemuksesi, joka säteilee ulospäin kun voit hyvin ja olet aito oma itsesi, ilman ilkeää sisäistä puhetta tai vaatimuksia siitä, että sinun tulisi olla jotain muuta.

Kauneus on sisäänrakennettu voimasi, joka haluaa tulla näkyväksi. Kauneus on hehku, joka säteilee sinusta niissä hyvän olon hetkissä, joissa tunnet olevasi hyväksytty, rakastettu ja riittävä juuri sellaisena kuin olet. Kauneus on sitä, kun loistat ja puhkeat kukkaan. Ennen kaikkea kauneus on rakkautta itseäsi kohtaan.


Kauneudenhoito pintaa syvemmältä

Kauneus lähtee sisältäpäin, joten on sanomattakin selvää, että myös kokonaisvaltainen kauneudenhoito ulottuu myös pintaa syvemmälle. Kauneudenhoito on mielen hellimistä, kehon ravitsemista ja huolenpitoa, joka ulottuu koko olemukseesi. Miten voisit helliä olemustasi laajemmin omissa ihonhoitorutiineissa? Voisitko koskettaa itseäsi hellemmin ja rauhassa? Voisitko pysähtyä useammin hiljentymään ja kuuntelemaan, mitä juuri nyt eniten kaipaat ja tarvitset? Mitä jos katsoisit ainakin kerran päivässä peiliin, kertoen samalla itsellesi kuinka ihana ja kaunis olet?


"Kauneudenhoito on mielen hellimistä, kehon ravitsemista ja huolenpitoa, joka ulottuu koko olemukseesi."


6 keinoa sisäiseen kauneudenhoitoon

  1. RAVINTO. Nauti sellaista ravintoa, josta sinulle tulee hyvä olo. Toisena päivänä se voi olla värikäs lautasellinen ravitsevia kasviksia, ja toisinaan hyvää oloa voi tuoda pala (tai useampi) hyvää suklaata, kuten Foodinin Strawberry raakasuklaata. Tärkeintä on ruokailla nautinnolla.

 

  1. TUNTEET. Tiedosta ja hyväksy myös negatiiviset tunteet. Sen sijaan, että vastustaisit kielteisiä tunteita, kuten vihaa, surua, katkeruutta tai kateutta, avaa kädet, kuin vastaanottamaan halausta ja sano itsellesi ääneen: “Vihaa (tai joku muu tuntemasi tunne) niin paljon kuin haluat. Minä aion vain tarkkailla sinua, mutta en aio liittyä seuraasi.” Tämän jälkeen anna lämmin halaus tälle tunteelle ja toista harjoitus siihen asti, että tunne helpottaa. Hyväksynnän kautta pääset vapautumaan myös negatiivisista tunteista, jolloin ne eivät jää häiritsemään kukoistustasi.

 

  1. KOSKETUS. Kosketa itseäsi. Ainoastaan kosketuksen kautta hyväksyntä ja rakkaus itseäsi kohtaan kasvaa. Jos et tunne itseäsi, miten voisit rakastaa itseäsi? Helli itseäsi kosketuksella ja tee esimerkiksi rentouttava koko vartalon hieronta Evolven Organic Beauty Super Berry Body Oil Uudistavaa Vartaloöljyllä. Muista tuntea jokainen kohta kehostasi lempeydellä.

 

  1. UNI. Huonosti nukuttu yö luo, kuin harmaan peitteen silmien eteen ja elämä näyttää huomattavasi sumuisemmalta. Vaali yöuniasi ja pidä huolta säännöllisistä päivärutiineista. Hyvin nukutun yön jälkeen, sinun on taas helpompi kokea kauneuden kokemuksia itsessäsi ja ympäristössäsi.

 

  1. LIIKE. Hemmottele kehoasi säännöllisesti liikkeellä, joka saa energian virtaamaan päästä varpaisiin. Valitse laji, josta nautit oli se sitten juoksu, kova treeni, lempeä jooga tai hyvän mielen jammailut suosikki soittolistan tahtiin. Tärkeintä on, että nautit siitä mitä teet. Liikunan jälkeinen endorfiini ryöppy saa sinut todellakin hehkumaan!

 

  1. ILO. Tee päivittäin asioita, jotka tuovat sinulle iloa. Halaa läheistä, auta tuntematonta tai hemmottele itseäsi kukkakimpulla. Pienetkin asiat voivat olla suuria rakkaustekoja itselle, kuten tavallisena arki-iltana kauniisti katettu illallispöytä tai kuivatuilla ruusun terälehdillä koristeltu jalkakylpy ennen nukkumaan menoa.

Haluaisitko lähteä matkalle kohti sisäistä kauneutta, hellimään itseäsi sekä löytämään tien kohti ainutlaatuista kukoistustasi?

Kauneus Sinussa -ryhmävalmennus

Kauneus Sinussa on Suomen ensimmäinen ayurvedan ja ihonhoidon yhdistävä ryhmävalmennus, jossa opit hoitamaan ihoasi ravinnon, elämäntapojen ja tunnetyöskentelyn kautta. Oli haasteenaasi ihon kuivuus, ikääntymismuutokset, epäpuhtaudet, herkkyys tai tulehdukselliset ihosairaudet, kuten akne tai atopia, tämä valmennus on sinulle! Kauneus Sinussa -ryhmävalmennuksessa ymmärrät sisäiset syyt iho-oireillesi sekä saat työkalut hyvään olon ja elinvoimaisen ihon saavuttamiseen. Ennen kaikkea tässä valmennukseessa opit hoitamaan ihoasi aidosti ja kokonaisvaltaisesti oikein, jonka myötä voit sanoa hyvästit lyhytaikaisille väliaikaisratkaisuille!"

Koodilla: "BIODELLY20" saat -20% alennuksen Kauneus Sinussa -ryhmävalmennuksesta, kun ilmoittaudut mukaan 3.4 mennessä!

Lisätietoa ryhmävalmennuksesta löydät täältä: https://www.rosilindas.com/kauneussinussa


Kirjoittaja

Rosi Sotkasiira

Rosi Sotkasiira on ekokosmetologi, ayurvedisen ihonhoidon asiantuntija sekä yksi Pohjoista Ayurvedaa -kirjan (Gummerus 2020) tekijöistä. Rosi on intohimoinen ihonhoidon ammattilainen, joka on luonut uraansa ayurvedan, kauneuden sekä hyvinvoinnin parissa. Rosin tärkein missio omassa työssään on innostaa ihmisiä löytämään oman kauneutensa kokonaisvaltaisen tasapainon ja hyvän olon kautta. Tutustu Rosiin paremmin rosilindas.com

Rosi kirjoittaa DELLY Magazineen säännöllisesti, jos haluat kysyä Rosilta ihonhoitoon ja kokonaisvaltaiseen kauneuteen liittyvää, laita kysymyksesi osoitteeseen asiakaspalvelu@biodelly.fi. Otsikoi viestisi näin: ROSIN POSTI.

Kuva Rosista Minna Pakkanen Valokuvaamo Kipinä


Kuva Inkeri Kallio


Haluaisitko tutustua paremmin ayurvedaan ja oppia, miten sen avulla voit vaikuttaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi?

Rosi Sotkasiira luotsaa Suomen ensimmäistä ayurveda-podcastia yhdessä Eveliina Holmin kanssa. Ayurglow -podcastin keskiössä on ayurvedaan liittyvät teemat ravinnosta, hyvän olon saavuttamiseen sekä sisäisen hehkun ja harmonian löytämiseen.

AyurGlow podcastin löydät Spotifysta sekä instagramista @ayurglow