🤍 KIITOS!🤍

0

Ostoskorisi on tyhjä

01.12.2020 3 min lukuaika

Luonnonkosmetiikan antaminen lahjaksi on siitä mukavaa, että se tulee hyvin todennäköisesti myös oikeasti käyttöön, sillä lähes jokainen suomalainen käyttää kosmetiikkaa päivittäin. Luonnonkosmetiikka on myös eettinen ja ympäristöystävällinen tapa muistaa perhettä ja ystäviä.

Biodellyn verkkokauppa on juuri nyt täynnä toinen toistaan houkuttelevampia lahjaideoita, ja siinä saattaa kokemattomalla mennä ihan ymmärrettävästikin pää pyörälle! Siksi koostimme parhaat ideat tähän alle budjetin mukaan.

Muutama käytännön ohje:

1.

Valitse budjettisi ja ota lahjavinkit talteen alta.

Voimiesi säästämiseksi, ethän jää miettimään onko tämä nyt mieluinen; kyllä se todennäköisesti on! Joululahjojen ostamisen on tarkoitus olla mukavaa ja helppoa, ei loputon valintojen maailma, jossa jo muutenkin luultavasti tarvot. Nyt laput silmille ja katse alla olevaan listaan! Näin pääset helpoimmalla, olet onnellisempi ja kaikki kiittävät! Stressitön ihminen on paras joululahja.

2.

Kun tilaat lahjat verkosta, muista tilata viimeistään keskiviikkona 16.12! Tässä on sattumalle hieman varaa, jos paketin kuljetus tai nouto hieman viivästyy. 19.12 mennessä tulleet tilaukset ehtivät vielä. 

3.

Jos haluat, että paketoimme ostamasi lahjat valmiiksi niin kerro siitä meille tilauksesi kommenttikentässä, kiitos! Paketointipalvelu on ilmaista. Haluamme tarjota sen palveluna Sinulle, jotta voit itse keskittyä joulupuuhissa olennaiseen. 

  

Alle 20 euron lahjat

Jotain pientä ja kivaa ystävälle tai vaikka päiväkodin mahtaville opettajille?

Luvially Organic huulivoide 13,90€ Kotimainen ja zero waste.

Ekologinen ja riittoisa sekä helppo, sillä kaikki käyttävät huulivoidetta. Tai jos ei käytä niin nyt ei ole mitään syytä olla käyttämättä. Valitse sopivin tai kaikki; Cool Mint huulivoide, Soft Sensitive huulivoide, Sweet Mandarin huulivoide. 

Luoto Cosmetics  palasaippuat 13,90€ Kotimainen ja zero waste. 

Ihanat, kauniit, luonnonmukaiset saippuat Turun saaristosta Sopii etenkin sisustusintoilijalle! 

Kivan setin saat lisäämällä lahjaan saippuaan mätsäävän Tulesta saippua-alustan, suorakaide tai hexagone. Keramiikka valmistetaan niin ikään Turussa. 

Hyödynnä settiin Biodellyn ilmainen paketointipalvelu ja tilaa lahja suoraan ystävälle. 

YOU & OIL kangasnaamio 7,50€ 

Helppo ja käytännöllinen joulutervehdys!

Kosteuttava ja kirkastava kangasnaamio

Puhdistava ja ilmansaasteilta suojaava kangasnaamio

Uudistava kangasnaamio

Hänelle, joka postaa sunnuntaisin instagramiin hastageilla #selfcaresunday ja #sundaymood ;) Tai kaipaa hetken omaa aikaa! 

Lahjat 20-50 euroa

Valmis setti vegaanikosmetiikkaa 29,90€ 

Rabbit Glow - hyvää oloa arkeen vegaanikosmetiikka paketista löytyy täsmätuotteet arkeen!

Luonkos Vitality Reconnecting Nature Vartalokakku 32,90€

Luonkos Infinity Reconnecting Nature Öljypuhdistuskakku 39,90€

Ihoaan ja ympäristöään arvostavalle, joka haluaa hoitaa ihoaan mahdollisimman tehokkaasti, hellävaraisesti ja zero waste -henkisesti! 

Kotimainen Luonkos on ensimmäisenä yrityksenä koko maailmassa tuonut kuluttajamarkkinoille (luonnon)kosmetiikkatuotteen, jossa on käytetty metsäuutetta eli Reconnecting Nature™,joka tutkitusti parantaa ihmisen vastustuskykyä.  

AQUIS hiusturbaani 39€ Biodelly bestseller! 

Jokaisen toivelahja! Lyhentää merkittävästi hiusten kuivumisaikaa ja parantaa hiusten kuntoa. Kestävä lahja josta on iloa vuosia. 

BRUNS Products Bergamotti hiusnaamio 39,95€

Syväkosteuttava, toimiva ja ylellinen hiusnaamio kaikille hiustyypeille ja erityisesti ihana kuivalle päänahalle. Täydellinen joulusaunaan! 

Zuii Organic Quad luomiväripaletti 45,90€

Meikkidiggarille! Neljän luomivärisävynpaletissa on kaikki mitä ihminen tarvitsee silmämeikkiin. 

Rokua Partaöljy 39,00€ Kotimaista luonnonkosmetiikkaa miehelle! 

Partaöljy pehmentää partaa, hoitaa ihoa ja vähentää hilseilyä sekä kutinaa, pitää parran vahvana ja antaa sille tervettä kiiltoa. Mies + parta = 🥰

Lahjaideat yli 50 euroa

Äidille, parhaalle ystävälle, rakkaalle...

Yin Your Skin SILEÄ Kasvoöljy 59,90€ Kotimainen ja todella laadukas. 

SILEÄ silottaa, rauhoittaa, uudistaa, pehmittää, napakoittaa, tasapainottaa ja kirkastaa ihoa tehokkaasti. Se vahvistaa ihon suojabarriääriä ja tukee kosteustasapainoa ihanteellisesti, ikään tai ihotyyppiin katsomatta.

....hänelle jolle haluat välittää syvän halauksen! 🤍

Neal´s Yard Remedies Wild Rose Beauty Balm 52,50€ on klassikko! 

Wild Rose Beauty Balm on Neal’s Yard Remediesin kulttituote, joka tunnetaan ympäri maailman. Tuotetta voi käyttää puhdistusvoiteena, kevyenä kuorintatuotteena sekä syväkosteuttava voiteena kuiville ihoalueille.

...kuin antaisit tuhat ruusua lahjaksi. 

All you ever needed - Luonnonkaunis ihonhoitopaketti säästöhinta 95,28€

Siinä piilee kaikki, mitä ikinä tarvitset.

All you ever needed -paketin tuotteet on valittu tukemaan ihosi luontaista toimintakykyä, tukkimatta tai ärsyttämättä herkkää ihoa.

Tuotepaketti sopii kaikille ja kaikenikäisille ihotyypeille. 

Mainio lahja kokeneelle luonnonkosmetiikan käyttäjälle tai vasta-alkajalle! 🤍

Biodellyn lahjakortti

Mainittakoon lopuksi vielä joulun toivotuin lahja…Nimittäin Biodellyn lahjakortti! Valitse summa ja me lähetämme lahjakortin postitse sinulle tai suoraan saajalle. Helppoa ja ihanaa!

Biodelly tarjoaa kestävää kauneutta tukevia lahjaideoita jouluun

Luonnonkosmetiikka on käytännöllinen ja tarpeellinen lahja, koska lähes jokainen ihminen käyttää jossain määrin kosmetiikka- ja hygieniatuotteita. Sen vuoksi luonnonkosmetiikka on myös pätevä lahja, koska se tulee varmasti tarpeeseen ja käyttöön.

Olemme koonneet Sinulle tähän kokoelmaan parhaat joululahjaideatBiodellyn valikoimasta. Valitsemalla tästä tuet kestävää elämäntapaa ja jaat sitä myös lahjansaajalle.

Tutustu luonnonkosmetiikan joululahjoihin, lue lisää: parhaat lahjaideat 

Valmiit lahjapakkaukset löydät täältä

Muista! Ilmainen paketointipalvelu. ;) 

Nyt, ihanaa joulun odotusta sinulle! Muista ottaa rennosti.