🤍 KIITOS!🤍

0

Ostoskorisi on tyhjä

07.03.2021 3 min lukuaika


8.3.2021

Muisk! Punaa huulet naistenpäiväksi

Kansainvälisen naistenpäivän tarkoituksena on huomioida ja juhlistaa naisten taloudellisen, poliittisen ja sosiaalisen aseman kehittymistä ja kiinnittää huomiota tasa-arvo kysymyksiin. Kyllä, moni asia on yhä ajankohtainen tässä maailmassa.

Kirjoittaja | Miila Louhikkola.Kuvat | Riikka Lilja-Niemi

Voisiko viikko alkaa paremmin kuin naistenpäivän inspiroimana?.

Mutta sen enempää kyseisen päivän yksityiskohtiin menemättä ja samalla isojen teemojen aiheet tiedostaen, keskitymme nyt hauskoihin olennaisuuksiin useimpien naisten elämässä. Nimittäin huulipuniin!

Luonnonkosmetiikan huulipunavalikoimat ovat täynnä mitä herkuimpia sävyjä aina pinkistä persikkaiseen ja nudeista tummiin, joilla saa aikaan erilaisia, leikkisiä, suloisia, mystisiä ja klassisia lookeja. Tässä naistenpäivän meikissä tähtäsimme täydellisen klassiseen punaan, mutta voit rohkeasti valita myös omaa luonnettasi välittävän sävyn.


Kestävän huulimeikin salaisuus on hyvä pohjatyö. Ota tästä vinkit talteen!


Panosta

Kuori kuivat ja karheat huulet BYBI Beauty Buffer huulikuorintavoiteen makean sokeriset kiteet ja mansikkauute kuorivat huulesi suloisen pehmeiksi. Kuorinnan jälkeen voit pullistaa huulia aistikkaaksi BYBI Beauty Plumper huulivoiteella, joka stimuloi huulten verenkiertoa ja saa ne pullahtamaan luonnollisella tavalla ja just sopivan aistikkaiksi.

Nämä kaksi on saatavana kätevästi pakettiratkaisuna. Katso setti tästä. 


Mutkat suoraksi

Pohjusta huulet hoitavalla huulirasvalla, kuten Madaran Plum Plum-huulirasvalla. Huulipuna levittyy tasaisemmin ja pysyy parempana koko pitkän päivän, kun huulet ovat kosteutetut ja hyvinvoivat.


Huultenrajauskynä on monitoimituotteen maineessa

Huulipunan pysyvyyttä parantaa myös huultenrajauskynä, jolla saat paitsi huuliin tarkat reunat, myös huulille kevyesti levitettynä äärimmäisen kestävän huulimeikkipohjan. Erityisesti Lily Lolo huultenrajauskynät ovat ihanteellista monitoimikosmetiikkaa, koska ne ovat runsas pigmenttisiä, sopivasti pehmeitä ja kovia yhtä aikaa. Näiden huultenrajauskynien koostumus sopii mainiosti huulten värittämiseen ennen huulipunaa, huulten rajaukseen tai käytettäväksi jopa ihan vain sellaisenaan. Jos kaipaat nude-lookia huuliisi, suosittelemme värittämään huulet Lily Lolon Nude-sävyisellä huultenrajayskynällä.Yksinkertaista, luonnollisen kaunista ja kestävää (jopa maskin alla!).Pysyvän huulimeikin step by step-ohjeet:

1. Korosta ylähuulen amorinkaarta tai pohjusta huulet kokonaan käyttämällä Zuii Organic peitekynää. Sävy Fair toimii myös valokynänä, joten se on korostamiseen just hyvä eikä melkein!

2. Rajaa ja väritä huulet huulipunakynällä tai huultenrajauskynällä. Kuten jo mainittu erityisesti Lily Lolon huultenrajauskynät ovat sopivan pehmeitä värittämiseen. Huulipunakynät ovat huultenrajauskyniä pehmeämpi ja toisinaan pigmenttisempiä, jos ihmettelet, että mitäs kumman eroa näillä kahdella on.

3. Jos haluat kiiltoa huulipunakynällä tai huultenrajauskynällä tehdyn huulimeikin päälle voit sipaista hieman läpikuultavaa huulikiiltoa, kuten Lily Lolo Clear. Lisää kiiltoa vain huulten keskiosaan, silloin huulesi näyttävät aavistuksen täyteläisemmiltä.

Voit jättää huulimeikkihomman tähän tai jatkaa…

4. Skippaa kiilto, jos jatkat!

5. Painele Zuii Organic LUX huulipunaa kevyesti huulimeikkikynällä tai huultenrajauskynällä väritetyille huulille tuomaan samettista pintaa ja lisää sävyä. Älä siis levitä huulipunaa vaan painele, ”töpötä”, jolloin huulille jää kevyt second lips-fiilis eli kuin oma huultensävy, mutta vähän enemmän. Toimii tällä taktiikalla myös suoraan huulille ilman edellisiä vaiheita, silloin lopputulos jää läpikuultavaksi ja sopivasti huolimattomaksi.


Kokeile vaikkapa tätä sävyjen yhdistelmää huulimeikkiin

Lily Lolo Nude huultenrajauskynä + Zuii Organic LUX huulipuna sävyssä Charm.

Myös Zuii Organic huultenrajauskynät toimivat tosi hyvin. Zuii Organic huultenrajauskynät ovat Lily Lolon huultenrajauskyniä hieman kovempia, joten ne toimivat varmemmin iäkkäämmillä huulilla.


Parhaat huulipunat naistenpäivään:

Glossy: Lily Lolo huulikiilto

Aina varma: Zuii Organic Lux

Vegaaninen: Lily Lolo vegaaninen huulipuna

Pihistä: Avril huulipunakynä

Kevyt: Zuii Organic sheer


Haluatko apua tuotevalinnoissa?

Mikäli jokin asia mietityttää sinua olethan yhteydessä meihin. Luonnonkosmetiikan asiantuntijoina osaamme palvella sinua löytämään sinulle parhaat mahdolliset tuotteet. Parhaat huulipunavinkit saat yksilöllisellä palvelulla.

asiakaspalvelu@biodelly.fi

Whatsapp: 0417303026

Kirjoittaja

Miila Louhikkola

Miila Louhikkola on tutustunut kosmetiikka-alaan jo peruskoululaisena ja sittemmin toiminut alalla yli 17 vuotta. Miila on koulutukseltaan estenomi ja kokonaisvaltaisen kauneuden asiantuntija. Kauneus on elämän arvo, joka kulkee mukana Miilan olemuksessa ja kaikessa tekemisessä. Miila on Biodellyn verkkokauppapäällikkö ja tiimin mukaan Miilan lempilause on ”kauneuden kokemus kuuluu kaikille”.

Miilalle voit lähettää suoraan postia osoitteeseen miila.louhikkola@biodelly.fi