Ilmainen toimitus etukoodilla BLOOM 24.7. asti Suomeen ⛱

0

Ostoskorisi on tyhjä

Muisk! Punaa huulet naistenpäiväksi

05.03.2018 2 min lukuaika

Voisiko viikko alkaa paremmin kuin naistenpäivän inspiroimana?

Kansainvälisen naistenpäivän tarkoituksena on huomioida ja juhlistaa naisten taloudellisen, poliittisen ja sosiaalisen aseman kehittymistä ja kiinnittää huomiota tasa-arvo kysymyksiin. Kyllä, moni asia on yhä ajankohtainen tässä maailmassa.

Mutta sen enempää siihen menemättä keskitytään hauskoihin olennaisuuksiin useimpien naisten elämässä. Nimittäin huulipuniin!

Luonnonkosmetiikan huulipunavalikoimat ovat täynnä mitä herkuimpia sävyjä aina pinkistä persikkaiseen ja nudeista tummiin, joilla saa aikaan erilaisia, leikkisiä, suloisia, mystisiä ja klassisia lookeja. Tässä naistenpäivän meikissä tähtäsimme täydellisen klassiseen punaan, mutta voit rohkeasti valita myös omaa luonnettasi välittävä sävy.

Kestävän huulimeikin salaisuus on hyvä pohjatyö. Ota tästä vinkit talteen!

Panosta

Kuori kuivat ja karheat huulet BYBI Beauty Buffer huulikuorintavoiteen makean sokeriset kiteet ja mansikkauute kuorivat huulesi suloisen pehmeiksi. Kuorinnan jälkeen voit pullistaa huulia aistikkaaksi BYBI Beauty Plumper huulivoiteella, joka stimuloi huulten verenkiertoa ja saa ne pullahtamaan pussailtavan ihaniksi.

Mutkat suoraksi

Pohjusta huulet hoitavalla huulirasvalla, kuten Madaran Plum Plum -huulirasvalla. Huulipuna levittyy tasaisemmin ja pysyy parempana koko pitkän päivän, kun huulet ovat kosteutetut ja hyvinvoivat.

Huultenrajauskynä on monitoimituotteen maineessa

Huulipunan pysyvyyttä parantaa myös huultenrajauskynä, jolla saat paitsi huuliin tarkat reunat, myös huulille kevyesti levitettynä äärimmäisen kestävän huulimeikkipohjan. Erityisesti Lily Lolo huultenrajauskynät ovat ihanteellista monitoimikosmetiikkaa, koska ne ovat pigmenttisiä ja sopivasti pehmeitä ja kovia yhtä aikaa, eli mainioita sekä koko huulten värittämiseen ennen huulipunaa, huulten rajaukseen tai käytettäväksi jopa ihan vain sellaisenaan. Jos kaipaat nude-lookia huuliisi, suosittelemme värittämään huulet Lily Lolon Nude-sävyisellä huultenrajayskynällä, yksinkertaista, luonnollisen kaunista ja kestävää (jopa maskin alla!).

Pysyvän huulimeikin step by step-ohjeet:

  1. Korosta ylähuulen amorinkaarta tai pohjusta huulet kokonaan käyttämällä Zuii Organic peitekynää. Sävy Fair toimii myös valokynänä, joten se on korostamiseen just hyvä eikä melkein!
  2. Rajaa ja väritä huulet huulimeikkikynällä tai huultenrajauskynällä. Kuten jo mainittu erityisesti Lily Lolon huultenrajauskynät ovat sopivan pehmeitä värittämiseen. Huulimeikkikynät ovat huultenrajauskyniä pehmeämpi ja toisinaan pigmenttisempiä, jos ihmettelet, että mitäs kumman eroa näillä kahdella on.
  3. Jos haluat kiiltoa huulimeikkikynällä tai huultenrajauskynällä tehdyn huulimeikin päälle voit sipaista hieman läpikuultavaa huulikiiltoa, kuten Lily Lolo Clear. Lisää kiiltoa vain huulten keskiosaan, silloin huulesi näyttävät aavistuksen täyteläisemmiltä.

Voit jättää huulimeikkihomman tähän tai jatkaa…

  1. Skippaa kiilto, jos jatkat!
  2. Painele Zuii Organic LUX huulipunaa kevyesti huulimeikkikynällä tai huultenrajauskynällä väritetyille huulille tuomaan samettista pintaa ja lisää sävyä. Älä siis levitä huulipunaa vaan painele, ”töpötä”, jolloin huulille jää kevyt second lips-fiilis eli kuin oma huultensävy, mutta vähän enemmän. Toimii tällä taktiikalla suoraan huulille ilman edellisiä vaiheita.

Kokeile vaikkapa tätä sävyjen yhdistelmää huulimeikkiin

Lily Lolo Nude huultenrajauskynä + Zuii Organic LUX huulipuna sävyssä Charm.

Myös Zuii Organic huultenrajauskynä sävyssä Sienna toimii tosi hyvin. Zuii Organic huultenrajauskynät ovat Lily Lolon huultenrajauskyniä hieman kovempia, joten ne toimivat varmemmin iäkkäämmillä huulilla.

Parhaat huulipunat naistenpäivään:

Glossy: Lily Lolo huulikiilto

Aina varma: Zuii Organic Lux

Vegaaninen: Lily Lolo vegaaninen huulipuna

Pihistä: Avril huulipunakynä

Kevyt: Zuii Organic sheer