🤍 KIITOS!🤍

0

Ostoskorisi on tyhjä

17.12.2019 3 min lukuaika

Mukti Organics  on upea lisäys Biodellyn valikoimaan. Esteettisen kauniit putelit ovat valmiina ja odottavat sinua kuin kypsät hedelmät poimittavaksi omaan kosmetiikkarebertuaariin. Englannin kielen versio sanasta herkullinen kuvaa parhaiten sitä mitä ja millaisia ainesosia Mukti Organics pitää sisällään. Päästäksesi tunnelmaan voit lausua tunteella tämän mehukkaan sanan ääneen: delicious.

NAM!

Kielistä puheen ollen, luonnonkosmetiikkabrändin eponyyminen nimi Mukti on sanskritia ja se tarkoittaa vapautumista peloista, tietämättömyydestä ja vääristä oletuksista. Hinduksi se tarkoittaa uudelleensyntymistä. Melko osuva, sillä ihon tehtävä on uusiutua ja ihon toimintaa tulee tukea parhain mahdollisin keinoin, jotta uusiutuminen pysyy luomisprosessissaan ja iho samettisen hohdokkaana kaikkina aikoina. 

Mukti Organics on kehitetty vastaamaan monenlaisia ihon tarpeita luonnon inspiroimana. Kestävillä eettisillä periaatteilla valmistetut luonnonkosmetiikan tuotteet valmistetaan pieteetillä pienissä erissä käsin. Ihonhoitotuotteet ovat pullollaan bioaktiivisia uutteita; vitamiineja, antioksidantteja, peptidejä, jotka tuloksellisesti parantavat ihon terveyttä, elinvoimaa ja nuoruutta. Tarkkaan valitut ainesosat valitaan tehokkuuden ja toimivuuden kriteerein. Australialainen Mukti Organics sisältää maan alkuperäisen kasvillisuuden parhaimpia luonnonantimia: marjoja, pähkinää, juuria, lehtiä… Bioaktiivisia ravintoaineita, joita ihosi rakastaa!

Ainesosat uutetaan menetelmällä, joka säilyttää kasvien sisältämät rikkaudet aktiivisina ja puhtaina käytettäväksi iholle. "Formulaatiomme sisältävät bioaktiivisia natiiviaustralialaisia uutteita, jotka ovat täynnä runsaasti luonnossa esiintyviä polyfenoleja, vitamiineja, antioksidantteja ja mineraaleja." - Mukti 

Mukti Organicsin tuotteissa toistuu mehukkaita ainesosia, kuten mm. aloe veraa, chiasiemenöljyä, kehäkukkaa, kakadu luumua, macadamian pähkinäöljyä, vuoristopippurimarjaa, granaattiomenaa, ruusua, tyrniä, tamanuöljyä. sitrusmaista ”Finger lime caviar”-hedelmää. Orgaanisen sertifioinnin, Cosmos lisäksi yksittäisille raaka-aineille suoritetaan tarkka laatutarkastus, sillä aineksien on oltava elinvoimaisia ja aktiivisia, jotta voidaan taatusti sanoa, että Mukti Organics on tuloksellista ja dynaamista ihonhoitoa. 

Muktit ovat kuin superfood pirtelöitä!

Värikkäät tuotteet, puhtaat ja raikkautta uhkuvat koostumukset tuovat uutta energiaa ihonhoitoon.

Mukti Organics 2-IN-1 Resurfacing Exfoliant 

Syväpuhdistava kuorinta-aine on hellävarainen ja samalla tehokas tehtävässään. Kuorinta-aine stimuloi ihon kollageenin tuotantoa ja auttaa ihoa hehkumaan raikkaana ja puhtaana. Haalentaa pigmenttiläiskiä. Kuorinnan jälkeen iho tuntuu ja näyttää tasaisemmalta, ihon luonnollinen sävy on kaunis ja kuulas, jolloin iho tuntuu nuorekkaalta ja kauniilta. 

2-in-1 kuorinta sisältää AHA hedelmähappoja, antioksidantteja, mineraaleja, C-vitamiinia, sitruuna- ja omenahappoa, sekä näiden ihanuuksien lisäksi myös ainesosia mekaanisen kuorinnan pyörittelyyn, kuten jojobaöljy ja bambupartikkelit. 

Mukti Organics kuorintahyytelö on parasta iholle, jolle muodostuu helposti epäpuhtauksia tai iho kiiltelee ja rasvoittuu nopeasti. Tosi herkkisten tai helposti ärtyvien kannattaa käyttää harkitusti tai jopa välttää kokonaan, sillä tämä kuorinta-aine on todella pätevä tehtävässään. Normaalista rasvoittuvalle iholle. 

Ihon luomisprosessia tukeva kasvohoito alkaa höyrytyksellä

Höyryttäminen avaa ihohuokosia ja pehmentää ihoa. Etenkin pintakuivalle iholle, jonka alle kerääntyy epäpuhtauksia höyrytys on mitä mainioin tapa tuottaa hyvinvointia iholle. Lisäksi höyrytys on lempeää ja rentouttavaa. Sekä apuna myös tukkoiseen oloon tai flunssan poikaseen.

Lämmitä vettä, kaada vesi astiaan ja voit halutessasi tiputtaa veteen muutaman tipan eteeristä öljyä, tuo kasvot höyryn päälle ja tee teltta pääsi päälle pyyhkeen tai pellavaliinan avulla. Nauti rauhoittavasta höyrystä muutamia minuutteja, esim. 3-10min. Tämän jälkeen painele kasvot musliiniliinalla, älä kuivaa. Levitä Mukti Organics kuorintahyytelö kasvoille, anna vaikuttaa tovi, jonka jälkeen kostuta hieman käsiä ja hiero kuorinta-aine pyörivin liikkein kasvolle, kaulalle ja dékolteelle (voit myös hyöryttää nämä kehon osat ja levittää kuorintahyytelön vaikuttamaan myös näille alueille). Kuori iho huolellisesti huokonen houkoselta, jonka jälkeen huuhtele iho. Voit viimeistellä kuorinnan iholta kasvovedellä. Suihkauta iholle myös heti vesikosteutta kasvosuihkeella. Kuorinnan jälkeen voit laittaa syväkosteuttavan naamion tai seerumin ja lopulliset voiteet ennen nukkumaan menoa. Uudistuva kasvohoito kannattaa tehdä iltaisin, koska iho uusiutuu parhaiten ja levossa yön aikana. 

 

Mukti Organics antioksidanttipitoinen kasvoseerumi  takaa iholle hyödyllisen suojan vapaita radikaaleja vastaan. Kasvien liposomit ja fosfolipidit uudistavat ihoa syvältä, kosteuttavat, kiinteyttävät a stimuloivat ihon elinvoimaa. Antioksidanttiseerumin koostumus loihtii ihosta pehmeän, nuorekkaan hehkuvan ja raikkaan.

VAU! 

Superseerumi imeytyy hyvin ja jättää iholle samettisen pinnan, jonka vuoksi seerumi soveltuu käytettäväksi aamuin illoin, aina. 

Antioksidantti on hapettumisestoaine, joka suojaa ihoa vapaiden radikaalien mellakoinnilta ja antioksidantit myös tasapainottavat ihoa hidastaen ennenaikaista ihon vanhenemista. 

Ylellisen täyteläinen syväkosteuttava ja hoitava kosteusvoidekuivalle iholle tai täsmävoiteena ihon kuiviin kohtiin. 

Keltaiseen voiteeseen on tiputettu sekaan bioaktiivisia uutteita; kakaduluumua, ruiskaunokkia ja pajua, jotka edistävät ihon joustavuutta ja antavat pitkäaikaista suojaa iholle. Kehäkukka, Q10-entsyymi, kauneusvitamiini E ja ripaus Rooman kamomillaa tuovat ihoon kimmoisuutta ja pehmeyttä sekä rauhoittavat ihoa laskien ihon punoitusta ja mahdollista ärsyynnystä. 

Voit käyttää kehäkukkavoidetta myös yön yli hoitavana käsivoiteena ja jopa vartalovoiteena. Jos kädet ovat tosi kuivat, levitä reipas määrä kehäkukkavoidetta ja nuku levollisesti yö puuvillahanskat kädessä. Aamulla kädet ovat pehmeät ja kauniit!

Mukti Organics on pakattu violetin mustiin lasipulloihin tietoisesti, koska biofoninen lasi auttaa ylläpitämään tuotteen tehoja ja suojaa tuotteen formuloita pitkään. Mustan violetti lasi suodattaa haitallisia valonsäteitä pullosta ja auttaa tuotetta säilymään pidempään.

Holistinen kauneudenhoito on idea Mukti Organis luonnonkosmetiikan taustalla, joka kannattelee raaka-ainevalintoja, tuotekoostumuksia, tuotteiden käyttötapoja ja ihonhoitoa. Muktin missiona on yhdistää ihmiset takaisin luontoon luomalla terveyttä, säteilevää kauneutta ja sitä kautta myös onnellisuutta myrkkyvapaiden elämäntapojen ja kauneusrituaalien kautta. 

 Muktin haastattelu Marie Clairessa, klikkaa tästä ja tutustu.

Mikäli sinua kiinnostaa jokin Mukti Organicsin tuote jota ei vielä ole saatavilla meiltä, ei huolta, kerro toiveesi - me toteutamme sen! 🍀

 

Teksti: Miila Louhikkola

Kuvat: Riikka Lilja-Niemi