🤍 KIITOS!🤍

0

Ostoskorisi on tyhjä

14.06.2020 1 min lukuaika

Lupa olla luonnollinen -kesäkampanja tavoittelee aitoutta ja huoletonta tapaa ilmentää kauneutta. Huoleton ei tarkoita hompsuisuutta vaan huoliteltua kokonaisvaltaista kauneutta. Aitous iskee ihanasti esiin vahvemmin aina kesäisin. 

Voisiko palan kesää pitää koko vuoden mukana omaksumalla luonnollisen ja mutkattoman tavan suhtautua kauneuteen ja hyvään oloon?  

Kesäaamut ovat otollista aikaa nauttia. Huoleton, mutta huoliteltu tyyli syntyy hetkessä.

Näin sen teet: 

Pulahda mereen! Mikään ei raikasta oloa niin kuin kylmä vesi. Aamukastella voi myös viileässä suihkussa. 

Kosteuta iho päästä varpaisiin. 

Levitä iholle kevyesti hohdevoidetta

Kotimainen kosmetiikkamerkki Luonkos Celebrate -hehkukakku on nopea ja näppärä!

Käytä sävyttävää kasvovoidetta, joka ei peitä ihoa liikaa. Ihovirheinä pidetyt asiat voivat olla voimaannuttavia paljastaa. 

Aavistus huulipunaa sinetöi lookin. Valitse sävy joka korostaa silmiesi väriä.  

Zuii Organic Lux huulipunat ovat runsaspigmenttisiä ja pysyvät huulilla pitkään. 

Kesä kuivaa kosteat hiukset! Voit suihkauttaa kuiviin hiuksiin suolasuihketta tuomaan hiukan lisää ryhtiä, jos sille on tarvetta. 

Heleä iho on vaivaton säilyttää ja toteuttaa huolehtimalla ihonhoidosta tietoisella tavalla eli tunnistaen omia tapoja ja rytmejä suhteessa ympäristön muutoksiin, kuten vuodenaikoihin. Kesällä käyttämällä tunnollisesti fysikaalista aurinkosuojaa ja minimoimalla auringon haittavaikutukset. 

Joik Organic kirkastava kasvovesi auttaa ihoa säilymään tasaisena. Kasvovesi on kaikkien niiden kaveri, joille muodostuu helposti maksaläiskiä tai iho sameutuu epäpuhtauksista. 

Alga Maris fysikaalisia aurinkosuojia löytyy erilaisissa koostumuksissa kasvoille ja vartalolle. Aurinkosuojan merkitys ihon hyvinvoinnissa on suuri. Auringon aiheuttamat ihovauriot eivät kaikki näy heti vaan saattavat ilmestyä vasta vuosien päästä. 

Aamupulahduksen jälkeen hiukset kuivuvat nopeammin ja hellästi Aquis-turbaanin alla. Itseasiassa Aquis-hiusturbaanit ovat niin tyylikkäitä, että sellainen päässä kehtaa ulkoiluttaa aamulla koiran tai juoda aamukahvit naapurien kanssa pihalla. 

Avril kynsilakka sävyssä Marsala näyttää upealta ruskettuneen ihon kanssa. Kokeile varpaisiin! 

 

Teksti: Miila Louhikkola

Kuvien layout: Riikka Lilja-Niemi

Tuotekuvat: valmistajat