0

Ostoskorisi on tyhjä

25.01.2021 6 min lukuaika


25.1.2021

Novexpert - erilainen luonnonkosmetiikka ja hehkuvan ihon kulmakivet

Novexpert ihonhoitotuotteet ovat erityisesti hyvä valinta sinulle, joka vasta tutustut luonnonkosmetiikkaan tai haluat käyttää luonnonkosmetiikkaa, mutta toivot sen olevan mahdollisimman tavanomaisen kosmetiikan kaltainen.

Hehkuva iho, jonka kaikki haluavat. Ota haltuun hyvinvoivan ikinuoren ihon perustarpeet tästä artikkelista.

Kirjoittaja | Miila Louhikkola.Kuvat | Riikka Lilja-Niemi

Toimiva ja edistyksellisen luonnonkosmetiikkasarja ihon erilaisiin tarpeisiin

Ensimmäistä kertaa pullot nähdessäni ajattelin, että onpa pieniä, mutta sittemmin olen huomannut niiden olevan todella riittoisia – hinta ja laatu kohtaavat erinomaisesti! Novexpert -tuotesarja sisältää kuusi erilaista hoitolinjaa sarjan sisällä ihon erilaisiin tarpeisiin, kuten kosteuttavat hyaluronihappolinjan tuotteet, herkkää ihoa tukeva magnesiumlinja ja kuivalle iholle mainiot ravitsevia omega-rasvahappoja sisältävät tuotteet.

Teknisiltä näyttävät tuotteet eivät ehkä heti sykähdyttäneet esteetikkoa, mutta niiden raaka-aineet saavat taatusti muidenkin kosmetiikkadiggareiden sydämet väpättämään! Pullot viestivät tehokkuutta, eivätkä turhaan, koska niiden sisältö lunastaa toimivan lupauksen.

Novexpert -tuotteiden tuntuma iholla on miellyttävä ja niiden tuoksut kivasti raikkaita eivätkä ollenkaan yrttisiä.

Kosmeseuttinen luonnonkosmetiikka on tehokas mutta hellä!

Novexpertin tuotesarja on ranskalaisten tutkijoiden ja tohtorien osaamisen taidonnäyte ja kehittämä cosmeceutical-ihonhoitosarja. Kosmeseuttinen termi tarkoittaa kosmetiikan ja lääketieteen kohtaamista. Tuotesarjan kehittäjät ovat ihonhoidon, kemian ja kosmetiikan rautaisia ammattilaisia. Tuotteet sisältävät raaka-aineita, joilla on lääketieteellisiä ja ihonhoidollisia vaikutuksia. Tulevaisuudessa tällaista tullaan varmasti näkemään yhä enemmän. Novexpert tuotesarja onkin kivasti kasvanut viime vuosina.

Novexpert ihonhoitosarja ei sisällä lainkaan säilöntäaineita. Sarjan maahantuoja kertoo sarjan olevan hypoallergeeninen, mikä tarkoittaa, että tuotteet eivät sisällä sellaisia ainesosia, joiden yleisesti tiedetään olevan allergisoivia.Kosmetiikka on aina subjektiivinen kokemus ja me ihmiset olemme erilaisia, joten huomaathan aloittaa uusien kosmetiikkatuotteiden käytön aina varovaisesti, jos olet herkkäihoinen tai jos sinulla on paljon erilaisia allergioita.


Novexpert tarjoaa helpon vaihtoehdon tutustua luonnonkosmetiikkaan, sillä tuotteiden tuntuma iholla on erittäin miellyttävä eikä tuotteet sisällä lainkaan eteerisiä öljyjä.


Ranskalaista vegaanista luonnonkosmetiikkaa

Me Biodellyssä fanitamme monia ranskalaisia asioita, siksi onkin onni, että niin moni upea luonnonkosmetiikka valmistetaan juuri Ranskassa. Vegaaniset tuotteet ovat ajankohtaisia ja vegaanisuus ilmastokeskustelun keskiössä. Asia koskettaa myös kosmetiikkaa, siksi on hienoa, että modernissa luonnonkosmetiikassa on tuotteiden raaka-aineissa vegaanit arvot.


Novexpert luonnonkosmetiikan avulla saat hehkuvan ja hyvinvoivan ihon

Kuulaan kaunis iho ja hehkuva GLOW iholla on tavoiteltua. Sen saaminen on myös suhteellisen vaivatonta, mikäli esteenä ei ole joitakin tiukempaa iho-ongelmaa, jonka setvimiseen menee oma aikansa. Kostea iho näyttää aina nuorekkaalta ja terveen hehkuvalta. Iholla saa näkyä ihon omaa tekstuuria, sellainen vain lisää mehukkaan ihon vaikutelmaa.


Hehkuvan ihon peruspilarit ja Novexpert tuotesuositukset

1) Kosteus on hyvinvoivan íhon perusta

Kosteutus on kauniin ja hyvinvoivan ihon elinehto.

Ihon tärkeimpiä tehtäviä on suojella ihon alla olevia kudoksia. Iho, jonka kosteuspitoisuus alentunut on karhea ja kiristävä, jopa halkeileva ja rikki. Ihon optimaalisesta kosteustaspainosta on huolehdittava, jotta iho säilyy terveenä ja kykenee suoriutumaan tehtävistään suojata kehoa. Kosteudesta nauttiva iho on pehmeä ja kimmoisa, iki-nuori, vaikka luonnollisia ikääntymisen merkkejä olisikin jo näkyvillä.

Ihosi voi olla kuiva useista syistä. Pintakuiva iho voi johtua kausittaisista sääolosuhteiden vaihtelusta ja sisäilman lämmityksestä. Ihon kuivuus voi johtua myös ravinnon puutteellisuudesta. Pintakuiva iho kiristää ja siitä erottuu helpommin pienet juonteet. Pintakuiva iho on usein myös näppyinen, koska kuivuus estää ihoa ikään kuin hengittämästä, jolloin tiukat epäpuhtaudet pääsevät muodostumaan kuivan ihon alle. Iho näyttää samealta tukkeutumista ja kuivuudesta. Kosteuttaminen vesipitoisilla kosmetiikkatuotteilla auttaa.

Hyaluronihappo - trendaava raaka-aine vai oikeasti iholle hyödykäs aktiiviaine

Hyaluronihappo sitoo tehokkaasti vettä ihoon. Hyaluronihapon teho perustuu sen kykyyn sitoa itseensä suuria määriä kosteutta. Hyaluronihappoa on ihossa luonnollisesti, mutta sen määrä vähenee fyysisen iän karttuessa ja ulkosiista rasituksista, kuten vapaiden radikaalien rällästyksessä ja UV-säteilyn haittavaikutuksena. Hyaluronihapon määrän väheneminen heikentää ihon vastustuskykyä, jonka vuoksi sitä on arvokasta lisätä iholle kosmetiikan avulla.

Ihon kosteuttaminen ennen hyaluronihappopitoisen tuotteen lisäämistä iholle on tärkeää, jotta hyaluronihappo vetää kosteutta ihoon eikä päinvastoin. Hyaluronihappoa sisältäviä tuotteita käyttäessä on tärkeää sinetöidä kosteus ihoon, jonka vuoksi hyaluronihappotuotteiden päälle on tarpeellista käyttää seerumia ja kasvoöljyä.

Summasummarum: levitä aina kostean nahkealle iholle ja lukitse kosteus ihoon kasvovoiteella ja/tai kasvoöljyllä.

Novexpert Hyaluronic Acic smoothing Mist Kasvosuihke

Ihoa suojaava ja pehmentävä ja kosteuttava kasvovesi on ehdottomasti Novexpertin tähtituote. Kyllä kiitos, iho ilahtuu tästä probiootteja, hyaluronihappoa ja fytiinihappoa sisältävästä kasvosuihkeesta. Iho on kehomme suurin elin ja sen uloin suoja ulkoisilta haittatekijöiltä, kuten taudinaiheuttajilta ja ilmansaasteilta. Probiootit ylläpitävät ihon hyvälaatuista bakteerikantaa ja auttavat torjumaan haitallisia bakteereja. Hyaluronihappo kosteuttaa tehokkaasti – yksi suihkaus sisältää miljardi hyaluronihappomolekyylia! Fytiinihappo suojaa vapailta radikaaleilta ja raskasmetalleilta eli kattavasti ilmansaasteilta.

Kasvovedessä on hienojakoinen ja erittäin miellyttävästi toimiva suihke, jota on ihana suihkia pisin päivää kasvoille ja vartalolle.

Novexpert Booster Serum with Hyaluronic Acid Hyaluronihapposeerumi

Novexpertin hyaluronihappotuotteiden linjaan kuuluva tehoseerumi on öljytön ja se sisältää suuren määrän hyaluronihappoa neljässä eri molekyylikoossa. Kasvoseerumi kosteuttaa ihoa kattavasti ja tuloksellisesti eri molekyylikokojen ansiosta. Pienet molekyylikoot pääsevät kosteuttamaan pintaa syvemmältä kuin taas isot jäävät elvyttämään ihon kosteustasapainoa lähempänä ihon pintaa.

Kosteuttava tehoseerumi sisältää ihon bakteerikantaa tukevia hyviksiä eli probiootteja ja kosteuttavaa aloe veraa, joka auttaa hyaluronihappoa imeytymään ihoon. Seerumin avulla saat ihosta täyteläisen ja mehukkaan.

Kasvosuihke ja kosteuttava tehoseerumi kuuluvat Novexpertin hyaluronihappolinjaan, jonka tunnistaa tuotteista punaisesta raidasta.

Novexpert Booster with Vitamin C-seerumi

Novexpertin C-vitamiinituotteiden joukkoon kuuluva tehoseerumi sisältää aimo annoksen eri muotoisia C-vitamiineja, jotka ovat hyvin siedettyjä ja täydentävät tehtäväänsä iholla huikealla tavalla. C-vitamiini on antioksidantti, joka suojaa ihoa vapailta radikaaleilta, häivyttää pigmenttimuutoksia ja tehostaa kollageenin tuotantoa. Vapaiden radikaalien rällästys kohdistuu solujen pintaan jatkuvasti, kyseessä on hapettuminen, mikä on soluille iso stressi. Antioksidantit auttavat soluja puolustautumaan radikaalien mellakalta. Seerumi sisältää myös aminohappoja ja leväuutetta, jotka lisäävät ihon luontaista kollageenin tuotantoa.

C-vitamiini on ainesosana aina hehkuvan ihon asialla, mutta erityisen spesiaalisti C-vitamiini toimii ikääntyvällä iholla. C-vitamiini tehoseerumikuuluu Novexpertin C-vitamiinilinjaan, jonka tunnistaa oranssista väristä.


Loppuunmyyty

Loppuunmyyty

2) Kaksoispuhdistus on ihonhoidon perusta

Kuiva iho ei hehku eikä ole kovin vastaanottavainen ihonhoitotuotteille. Ihonpuhdistaminen pieteetillä on tärkeää, koska ihonpuhdistus valmistaa ihoa saavuttamaan optimaalisen kosteustasapainon ja hyödyntämään kasvoseerumin ja kasvoöljyjen raaka-aineiden hyödyt parhaimmalla mahdollisella tavalla. Vaikka et käyttäisi yhtään meikkiä on iho hyvä puhdistaa aamuin illoin.Kaksoispuhdistus on paras tapa varmistaa täydellinen ihonpuhdistus

Kaksoispuhdistuksella tarkoitetaan ihon puhdistamista ensin puhdistusöljyllä ja sitten puhdistusmaidolla.

Puhdistusöljyn on tarkoitus saada iholta liikkeelle öljyliukoinen meikki ja lika. Rasva liuottaa rasvaa, jonka vuoksi öljymäinen puhdistus kirkastaa tehokkaasti rasvaista ja epäpuhdasta ihoa. Kuiva iho hyötyy öljypuhdistuksen suomista ravinteista iholle jo ihonpuhdistusvaiheessa.

Puhdistusmaidon tehtävä viimeistellä puhdistus ja viedä iholta sille jääneet vesiliukoiset epäpuhtaudet.Kaksivaiheinen puhdistus on äärimäisen lempeä tapa puhdistaa kasvot. Kaikille ihotyypeille sopiva kaksoispuhdistus auttaa monien iho-ongelmien ennalta-ehkäisemisessä ja ongelmien hoidossa. Aamuisin saattaa riittää pelkkä puhdistusmaidolla puhdistaminen, mutta erityisesti illalla suosittelemme kaksoispuhdistusta, koska sen jälkeen iho on ihanasti vastaanottavainen myös muille ihonhoitotuotteille.

Näin teet kaksoipuhdistuksen kahdella eri tavalla

Pihistä - ihonpuhdistusmenetelmä sinulle, joka haluat vetäistä mutkat suoriksi

Nopea ja varsin arkinen tapa toteuttaa kaksoispuhdistus on seuraavanlainen:

1) Aloita hieromalla puhdistusöljy kuivalle iholle.

2) Pyörittele päälle puhdistusmaito. Muista pyöritellä puhdistusaineiden seosta iholla riittävästi, jotta iho puhdistuu kunnolla!

3) Poista puhdistusaineet kasvosienellä, konjac-sienellä tai musliiniliinalla. Novexpert puhdistusöljyn mukana tulee kätevä kasvoliina.

Vaivaton tapa ilman liiallista pihistystä kaksoispuhdistuksen suomista hyödyistä ja vaikutuksesta iholle.

Panosta - ihonpuhdistusmenetelmä sinulle, joka haluat tehdä asiat kuten pitäisi ja nautit kauneudenhoidosta

Oikeaoppinen kaksoispuhdistus etenee vaiheittain:

1) Aloita hieromalla puhdistusöljy kuivalle iholle. Suosi ylöspäin suuntautuvia pyöreitä hierontaliikkeitä. Hieronta elvyttää ihon veren- ja lymfakiertoa kudoksissa, jonka vuoksi ihon hehku ja elinvoimaisuus piristyy. Hieronta myös kiinteyttää ihoa.

2) Kostuta kasvoliina tai muu puhdistuksen apuna käytettävä väline lämpimään veteen ja pyyhi liika öljyisyys kasvoilta.

3) Pyörittele pehmeän kostealle iholle puhdistusmaito vaiheen 1 tapaan.

4) Poista puhdistusmaito kasvojen puhdistussienellä, konjac-sienellä tai musliiniliinalla tai vain huuhtele kasvot ja taputtele kasvot kuivaksi pehmeällä pyyhkeellä.

Jos et ole koskaan tehnyt kaksoispuhdistusta ja ihosi tuntuu nupahtaneelta ja on kuiva, kannattaa kaksoispuhdistukseen panostaa. Kaksoispuhdistuksen jälkeen iholle jää puolimattainen pinta, säämiskämäinen ja hyvinvoiva. Jo muutaman kerran jälkeen ihon luonnollinen hohde on nähtävissä!Novexpert Cleansing oil with 5 Omegas Puhdistusöljy

on parasta just nyt! Rutikuiva iho kaipaa öljypuhdistusta. Puhdistusöljyn hierominen kuiville kasvoille on rentouttavaa ja sen voi nopeasti huuhtoa pois suihkussa, koska Novexpertin puhdistusöljy emulgoituu hyvin veden kanssa. Puhdistusöljy vahvistaa ja ravitsee ihoa ja auttaa ihoa säilyttämään kosteutta pitkäkestoisesti.

Kaikki ihotyypit nauttivat öljypuhdistuksesta!

Novexpert Milky Cleanser Hydro-Biotic Puhdistusmaito

Herkälle iholle ihanteellinen puhdistusmaito on osa Novexpertin Magnesium-linjaa, jonka tunnistaa vaaleanpunaisesta raidasta tuotteessa. Puhdistusmaito ja muut ihoa rauhoittavat magnesiumtuotteet sopivat erityisen hyvin paitsi herkälle ihon myös ihoille joilla esiintyy erilaisia iho-ongelmia, kuten atopiaa, rosaceaa, aknea tai POD:a.

Puhdistusmaito kosteuttaa. suojaa ja vahvistaa iho lempeän pesutehon lisäksi.

Loppuunmyyty

Loppuunmyyty


Tutustu Novexpert -sarjan muihin tuotteisiin ja tuotelinjoihin, kuten herkän iho mineraalikasvosuihkeeseen ja erityisesti akneiholle hyödylliseen kuorivaan kasvoveteen.

Loppuunmyyty

Loppuunmyyty

Haluatko apua tuotevalinnoissa?

Mikäli jokin asia mietityttää sinua olethan yhteydessä meihin. Luonnonkosmetiikan asiantuntijoina osaamme palvella sinua löytämään sinulle parhaat mahdolliset tuotteet.

asiakaspalvelu@biodelly.fi

Whatsapp: 0417303026

Kirjoittaja

Miila Louhikkola

Miila Louhikkola on tutustunut kosmetiikka-alaan jo peruskoululaisena ja sittemmin toiminut alalla yli 17 vuotta. Miila on koulutukseltaan estenomi ja kokonaisvaltaisen kauneuden asiantuntija. Kauneus on elämän arvo, joka kulkee mukana Miilan olemuksessa ja kaikessa tekemisessä. Miila on Biodellyn verkkokauppapäällikkö ja tiimin mukaan Miilan lempilause on ”kauneuden kokemus kuuluu kaikille”.

Miilalle voit lähettää suoraan postia osoitteeseen miila.louhikkola@biodelly.fi

 Jätä kommentti

Kommentit on hyväksyttävä ennen julkaisua.

Uutiskirje