🤍 KIITOS!🤍

0

Ostoskorisi on tyhjä

Pippurisen pehmeä rasvakahvi

01.11.2021 1 min lukuaika


1.11.2021

Pippurisen pehmeä rasvakahvi

Jotkin tahot tituleeraavat rasvakahvia trendijuomaksi, mutta me Biodellyssä kumoamme tämän väittämän - kyllä rasvakahvi on jo vuosia ollut osa energisiä aamuja.

Tällä reseptillä loihdit suloisutta aamuihisi ja virität vireystasosi ylälukemiin.

Laadukas oliiviöljy tekee ihmeitä paitsi ruokalautasella, myös aamukahvissa. Kyllä, luit aivan oikein! Neitsytoliiviöljy lataa aamun rakastetuimpaan eliksiiriin potkua ja hedelmäistä pippurisuutta, joka koukuttaa. Kahvi viimeistellään aidolla kanelilla ja vaniljalla, jotka kietovat makumaailman harmonisen syleileväksi ja pehmeäksi kokonaisuudeksi. Viitseliäimmät viimeistelevät juoman vielä kermavaahdolla – tosin kahvi toimii täydellisesti ilmankin.

Suosittelemme kahviin lempeän aromikasta Early Harvest -neitsytoliiviöljyä, mutta koska tätä primaa on saatavana vain kerran vuodessa rajoitettu erä (seuraava on tulossa joulukuun 2021 puolivälissä), niin sydämellä suosittelemme kahviisi myös Terra Cretan luomulaatuista Ekstra - neitsytoliiviöljyä, jonka hedelmäisestä mausta erottuu aavistus pippuria ja lämpimiä aromeja.


Pippurisen pehmeä rasvakahvi


1 annos

 

1 ¾ dl vahvaa luomukahvia

2 rkl Terra Creta Early Harvest -neitsytoliiviöljyä

½ tl Foodin ceyloninkanelijauhetta

¼ tl Foodin vaniljajauhetta

2-3 rkl vatkattua kuohukermaa, jossa on ripaus vaniljaa (valinnainen)


Reseptiin sopii parhaiten tummapaahtoinen ja suklaisia makunuotteja sisältävä kahvi. Valmista kahvi haluamallasi tavalla. AeroPressillä tai pressopannulla saat helposti intensiivisen lopputuloksen, vaikka kahvinpuruja olisi vähemmän. Mikäli käytät tavallista kahvinkeitintä, annostele kahvinpuruja hieman tavallista enemmän.

Annostele korkeaan astiaan oliiviöljy, mausteet ja kahvi. Surauta käsivispilällä tai maidonvaahdottimella sekaisin. Vatkaa kerma, mausta vaniljalla ja viimeistele herkkukahvi vaahtokiekuroilla ja kanelijauheella. Nauti, tämä hetki on sinun!Haluatko apua tuotevalinnoissa?

Mikäli jokin asia mietityttää sinua olethan yhteydessä meihin. Osaamme palvella sinua löytämään sinulle parhaat mahdolliset tuotteet.

asiakaspalvelu@biodelly.fi

Whatsapp: 0417303026