Ilmainen kotiinkuljetus kaikille yli 100€ tilauksille!

0

Ostoskorisi on tyhjä

12.09.2019 4 min lukuaika

Joskus ystäväni kysyi, minkä värinen on maanantai. Tiesin vastauksen heti: se on keltainen, toisinaan oranssi. Maanantain nimi voisi yhtä hyvin olla mahdollisuus.  Mahdollisuus tarvitsee kepeän ja iloisen värin! Jokainen maanantai on miniatyyrinen uusi alku elämässä. Maanantai on toistuva tapahtuma, yhtä turvallinen kuin perinteinen kaurapuuro aamuisin. Maanantaina päivitetyt unelmat ja tavoitteet käynnistyvät toteen – jippii, sinulla on kokonainen viikko aikaa työstää pyrkimyksiäsi eteenpäin.

Matkustimme Turun Ruissaloon kuvaamaan Delly-tyyliä, jonka toteutimme yhdessä brändilähettiläämme Emman ja Maanantaimarket second hand-liikkeen kanssa. Saavuttuamme Kuuvannokan tuntumille sää tummeni ja taivas kirjaimellisesti repesi, salamoi ja rytisi.

Aamu antautui maailmanlopun myrskyn tieltä.

Ruissalon telakalta löytyi sateensuoja Sisustusliike Avelian kahvilasta. Parempaa suojaa ei olisi voinut löytyä, koska sadepäivään kuuluu sata kuppia kahvia, ja ah! kanelisokerisia lämpöisiä korvapuusteja. Sekä mutkaton wi-fi yhteys töitä varten ja ympärillä inspiraationa kauniita esineitä. Jäämättä kiinni raivokkaan syyssateen aiheuttamaan harmin tunteeseen, pysyimme maltillisina kuin sanattomasta sopimuksesta tiedostaen, ettei mikään kestä ikuisesti. Saaressa kasvanut tyttö minussa tiesi, että meren takaa noussutta myrskyä ei pidätä mikään, se kyllä ottaa oman tilansa. Be patient!

Yhtä nopeasti kuin tummat pilvet nousivat, vaihtui sää puhtaaseen ja happirikkaaseen ilmaan. Uuteen valoon, joka oli enemmän kuin mitä olimme uskaltaneet päivältä edes toivoa.

Emman meikki toteutettiin pääosin Nui Cosmetics meikeillä. Aavistuksen rokahtava rajaus syntyi uudella Nui Cosmetics Aweiku nestemäisellä rajausvärillä, joka muuten on säänkestävä. Täysin ääriolosuhteita se ei kestänyt, mutta pikku tihkusade tuskin saa tätä eyelineria mustiin kyyneliin. Nui Cosmetics Manaia kakkumainen silmänrajaus ”geeli” on myös uutuustuote. Se on nestemäiseen versioon nähden lopputulokseltaan mattaisempi ja pehmeämpi. Manai rajauksen levittämiseen soveltuu Lily Lolon Smudge Brush-kaksipäinen rajaussivellin. Meikkipohjana on ikisuosikki Nui Cosmetics 03 Taiao, joka levitettiin iholle kostealla meikkiblenderillä. Ihoa ei ollut tarpeen puuteroida erikseen, koska Nui Cosmetics meikkivoide jättää iholle semimattaisen luonnollisen pinnan. Poskilla sormin taputeltuna ja tarkoituksella ripauksen too much poskipunaa sävyssä KaramereMulti-stick poskipunaa voi käyttää myös huulille, ja etenkin sävyt Tiakarete ja Mawhero sopivat myös luomelle. Ripsissä kolme kerrosta Nui Cosmetics pidentävää ripsiväriä. Luomilla Lily Lolon mineraaliluomiväri Sand Dune sekä hentoisena banaanivarjostusvärinä Sticky Toffee. Oivallinen väline banaanivarjostuksen tekemiseen on Lily Lolon Soaked sivellin, ihan täykky! Lily Lolo huulipuna Desire toimi myrskyn jälkeisessä valossa mystisen kauniisti.

Emma on aito Delly-tyttö, 27-vuotias turkulainen muotoilija, joka inspiroituu luonnosta, valokuvauksesta, matkustelusta ja muodista. Hän on herkkä hymyilemään ja saa toisetkin nauramaan pikantilla huumorintajulla. Luova tyyppi ja esteetikko, jonka seurassa voi olla ihan hiljaakin ja ihailla sadepisaran matkaa pisin ikkunaa. Kahvinsa Emma juo simppelisti mustana, toisinaan loraus kauramaitoa tuntuu hyvälle vaihtoehdolle.

Luonnonkosmetiikkaan Emma aka Kosmariini on tutustunut alkuksi hiustuotteiden kautta, mutta pikkuhiljaa kosmetiikkarebertuaari on laajentunut myös ihonhoitotuotteisiin ja meikkeihin.

Mun mielestä kauneutta tulisi korostaa luonnollisin keinoin liiallisuuksiin menemättä, omia kasvonpiirteitä kunnioittaen. Omiin kauneusrutiineihin kuuluu kevyt meikkaus, ihon kosteutus ja kasvonaamioiden säännöllisen epäsäännöllinen käyttö. 

Pukeutumisessa rakastan yhdistellä erilaisia tyylejä, sekä boheemia, klassista ja rokahtavaakin. Lempiyhdistelmäni vaatteissa on esimerkiksi pitkä hippimäinen kukkamekko yhdistettynä rokahtaviin maihareihin ja nahkatakkiin. 

Emma kiteyttää, että vaikka hän seuraan paljon muotia ja valokuvauksessa muotikuvaaminen kiinnostaa, niin omassa pukeutumisessa tyylini näkyy kuitenkin ennemmin rentona ja mukavana sekä kestävät valinnat ovat päivä päivältä tärkeämpiä.

Mitkä asiat tuottavat sinulle tislaamatonta iloa?

Koen aitoa iloa, kun pääsen viettämään aikaa luonnossa ilman, että on kiire minnekkään. Rakkaiden ihmisten läsnäolo on myös tärkeää, sekä oman itsensä toteuttaminen mielekkäiden projektien parissa. Myös ystävälliset ja aidot ihmiset saa mut hyvälle tuulelle.

Mikä kirja on vaikuttanut sinuun? Me biodellyläiset olemme kovia lukemaan kirjoja, joten uudet kirjavinkit lukulistaan ovat aina tervetulleita.

Rehellinen vastaus: Mark Mansonin Kuinka olla piittaamatta paskaakaan on kirja minkä luen varmasti vielä uudelleen. Se on rehellinen ja mustalla huumorilla höystetty opas hyvään elämään, joka opettaa olemaan murehtimatta liikoja.

– Kyllä, lukulistaan lennähtää!

Mikä on lempilausahduksesi? 

Lempilauseita on monia, ja pidän useimmiten hiukan sarkastisista lauseista, kuin kliseisistä. Mut yks ehdoton lemppari ja niin paikkaansa pitävä lause on Gandhin sitaatti suomennettuna ”Onnellisuus on sitä, kun sanasi, tekosi ja ajatuksesi ovat sopusoinnussa”. Se on tatuoitu myös vasempaan käsivarteeni.

Minkä asian kanssa ajantaju katoaa?

Huomaan kadottavani ajantajun usein valokuvia editoidessani tai mökillä luonnossa puuhastellessani. Useimmiten, jos jokin asia tai paikka on oikein mieluinen aika kuluu järisyttävän kovaa vauhtia.
 

Mikä väri vastaa persoonaasi ja miksi?

Kuvailisin itseäni empaattiseksi ja kiltiksi, joten kaikki maanläheiset värit ja sävyt ovat ehkä eniten niitä luonteenpiirteitä kuvaavia. Vastapainoksi koen myös olevani suorapuheinen ja hyvin tyttömäinen, joten sitä yhtälöä voisi kuvastaa räikeä vaaleanpunainen.

Kysyn Emmalta vielä millainen on kaunis ihminen.

Kaunis ihminen on sellanen, joka on sinut itsensä kanssa. Hyväksyy omat piirteensä sellaisena kun ne ovat. Luonnollisuus, itsevarmuus ja aitous ovat piirteitä jotka kiinnittää huomioni.

Totta! Kauneutta on olla oma itsensä, sillä meistä jokainen on täysin ainutlaatuinen. Kosmetiikka on keino luoda hyvää oloa ja vaalia kauneutta, mutta todellinen kauneus kumpuaa sisäisestä tilassa suhteessa omaan itseen. Kauneus tulee ilmi sanoissa ja teoissa. Toisinaan sipaisu huulipunaa nostattaa itsevarmuutta, naisellisuus nousee luontaiseen arvoonsa pehmeiden ja kauniiden hyvinhoidettujen hiusten myötä tai kosteuden lisääminen iholle auttaa saamaan olon kokonaisvaltaisesti hyväksi ja terveeksi.

 

Maanantaimallin korvakorut valmistetaan koivuvanerista ja ne ovat osa Maanantaimarketin Matleena Töhösen kaunista tuotantoa. Ylempänä kuvissa Emmalla on musta Huvitella-niminen korvakoru ja tässä alimaisessa kuvassa korvokorujen nimi on Kaarella.

BIODELLY + MAANANTAIMARKET

Community over competition 13.9-30.9.2019
Jee, Biodelly myymälä palaa Turun katukuvaan yhteistyössä Maanantaimarketin kanssa, koska yhteisöllisyys best! Yhteistyö, vastuullinen kuluttaminen, ekologiset valinnat ja välitön asiakaspalvelu ovat sekä Biodellyn että Maanantaimarketin yhdistävät arvot, puhumattakaan siitä kuinka intohimoisesti tahoillamme suhtaudumme kauneuden luomiseen ja sen kokemisen mahdollistamiseen jokaisen meidän arjessa.
FAQ:
Oho. Missä tämä siis tapahtuu?
Turussa, Kristiinankatu 6. Maanantaimarketin kulmaliikehuoneistossa. Ikkunoissa lukee isoin kirjaimin Maanantaimarket, ja kun astut sisään siellä tuoksuu kahvi ja käy iloinen pöhinä. Biodelly Pop Up Kulma löytyy ovesta tulessa katsahtamalla oikealle.
Mitä ihmettä, eikö teille tulekaan omaa myymälää?
Tämän vuoden muutosten vuoksi keskitymme yhä verkkokaupan kehittämiseen ja sen toiminnan parantamiseen, jonka vuoksi aika ei ole kypsä vielä omalle myymälälle. Emme
kuitenkaan ole unohtaneet Turun myymäläasiakkaita, jonka vuoksi halusimme tarjota mahdollisuuden hypistellä luonnonkosmetiikkaa paikan päällä.
Ooh la laa, no mutta ihanaa! Mitä Dellyn Pop Upista saa?
Tuotetarjoama perustuu myymäläasiakkaiden lemppareihin. Mukana ovat valikoidut palat merkeiltä: Lily Lolo, Nui Cosmetics, Lué, Lovely Day, Avril, Evolve sekä uutuutena maistiaisia BYBIsta. Mikäli sinulla on jokin must have-tuote, niin kerro – katsotaan, miten pystymme toteuttamaan sen paikan päälle.
Kerrassaan mahtavaa! Täytyy mennä käväisemään Maanantaimarketissa, mutta hei kai teitä Biodellyn muiduja sitten näkee taas Turussa!
Todellakin nähdään, TERVETULOA Maanantaimarketiin ja Biodellyn Pop Up Kulmaan.
Parhain terkuin, Miila ja Iina
.
.
.
.
.
Teksti: Miila Louhikkola
Kuvat: Riikka Lilja-Niemi
Malli: Emma//Kosmariini
Tyyli: Matleena Töhönen//Maanantaimarket
.
.
Seuraa Emmaa instagramissa @kosmariini
Seuraa Maanantaimarket @maanantaimarket
Seuraa Maanantaimalli @maanantaimalli

Jätä kommentti

Kommentit on hyväksyttävä ennen julkaisua.

Uutiskirje