🤍 KIITOS!🤍

0

Ostoskorisi on tyhjä

09.07.2020 4 min lukuaika

Joskus ystäväni kysyi, minkä värinen on maanantai. Tiesin vastauksen heti: se on keltainen, toisinaan oranssi. Maanantain nimi voisi yhtä hyvin olla mahdollisuus.  Mahdollisuus tarvitsee kepeän ja iloisen värin! Jokainen maanantai on miniatyyrinen uusi alku elämässä. Maanantai on toistuva tapahtuma, yhtä turvallinen kuin perinteinen kaurapuuro aamuisin. Maanantaina päivitetyt unelmat ja tavoitteet käynnistyvät toteen. Jippii, sinulla on kokonainen viikko aikaa työstää pyrkimyksiäsi eteenpäin, arkena ja lomalla. 

Matkustimme Turun Ruissaloon kuvaamaan Delly-tyyliä, jonka toteutimme yhdessä brändilähettiläämme Emman ja Maanantaimarket second hand-liikkeen kanssa. Saavuttuamme Kuuvannokan tuntumille sää tummeni ja taivas kirjaimellisesti repesi, salamoi ja rytisi.

Aamu antautui maailmanlopun myrskyn tieltä.

Ruissalon telakalta löytyi sateensuoja Sisustusliike Avelian kahvilasta. Parempaa suojaa ei olisi voinut löytyä, koska sadepäivään kuuluu iso kuppi kahvia, ja ah! kanelisokerisia lämpöisiä korvapuusteja. Sekä mutkaton wi-fi yhteys töitä varten. Kauniit esineet ja asetelmat ympärillä nostavat luovuuden tasolla aivan uudelle tasolle. Jäämättä kiinni raivokkaan syyssateen aiheuttamaan harmin tunteeseen, pysyimme maltillisina kuin sanattomasta sopimuksesta tiedostaen, ettei mikään kestä ikuisesti. Saaressa kasvanut tyttö minussa tiesi, että meren takaa noussutta myrskyä ei pidätä mikään, se kyllä ottaa oman tilansa. Voimme vain odottaa. 

Lopulta sää vaihtui puhtaaseen ja happirikkaaseen ilmaan. Uuteen valoon, joka oli enemmän kuin mitä olimme uskaltaneet päivältä edes toivoa.

Emman meikki toteutettiin pääosin Nui Cosmetics meikeillä.

Silmämeikki

Aavistuksen rokahtava rajaus syntyi uudella Nui Cosmetics Aweiku nestemäisellä rajausvärillä, joka muuten on säänkestävä. Täysin ääriolosuhteita se ei kestänyt, mutta pikku tihkusade tuskin saa tätä eyelineria valuttamaan mustia kyyneliä. Nui Cosmetics Manaia kakkumainen silmänrajaus ”geeli” on myös uutuustuote. Se on nestemäiseen versioon nähden lopputulokseltaan mattaisempi ja pehmeämpi. Manai rajauksen levittämiseen soveltuu Lily Lolon Smudge Brush-kaksipäinen rajaussivellinRipsissä kolme kerrosta Nui Cosmetics pidentävää ripsiväriä. Luomilla Lily Lolon mineraaliluomiväri Sand Dune sekä hentoisena banaanivarjostusvärinä Sticky Toffee. Oivallinen väline banaanivarjostuksen tekemiseen on Lily Lolon Soaked kynämallinen silmämeikkisivellin, ihan täykky!

Meikkipohja

Meikkipohjana on ikisuosikki Nui Cosmetics 03 Taiao, joka levitettiin iholle kostealla meikkiblenderillä. Ihoa ei ollut tarpeen puuteroida erikseen, koska Nui Cosmetics meikkivoide jättää iholle semimattaisen luonnollisen pinnan.

Poskipuna

Poskilla sormin taputeltuna ja tarkoituksella too much poskipunaa sävyssä KaramereMulti-stick poskipunaa voi käyttää myös huulille, ja etenkin sävyt Tiakarete ja Mawhero sopivat myös luomelle.

Huulimeikki

Lily Lolo huulipuna Desire toimi myrskyn jälkeisessä valossa mystisen kauniisti.

Voisiko mökillä olla chic kissamaisissa rajauksissa, huulet punattuna ja jalassa kumpparit?

HEINÄKUUN TARJOUS

Heittäydyimme villiksi ja päätimme, että jokaisen yli 60€ tilaukseen lisäämme matkakokoisen yllätystuotteen! Ah, mitä hemmottelua. Tartu tarjoukseen, koska tuotteita on rajoitetusti ja yllättävä tarjous päättyy tuotteiden loputtua. Aika sun! 

Tarjous voimassa 16.-19.7.2020. Tai niin kauan, kunnes tuotteet loppuvat. 

Emma on aito Delly-tyttö, 28-vuotias turkulainen muotoilija, joka inspiroituu luonnosta, valokuvauksesta, matkustelusta ja muodista. Hän on herkkä hymyilemään ja saa toisetkin nauramaan pikantilla huumorintajulla. Luova tyyppi ja esteetikko, jonka seurassa voi olla ihan hiljaakin ja ihailla sadepisaran matkaa pisin ikkunaa. Kahvinsa Emma juo simppelisti mustana, toisinaan loraus kauramaitoa tuntuu hyvälle vaihtoehdolle.

Luonnonkosmetiikkaan Emma aka Kosmariini on tutustunut alkuksi hiustuotteiden kautta, mutta pikkuhiljaa kosmetiikkarebertuaari on laajentunut myös ihonhoitotuotteisiin ja meikkeihin. Tutustu luonnonkosmetiikan dellypaketteihin ja erityisesti ihastuttavaan The Glow Skin -hehkusettiin kaikille ihotyypeille. 

Mun mielestä kauneutta tulisi korostaa luonnollisin keinoin liiallisuuksiin menemättä, omia kasvonpiirteitä kunnioittaen. Omiin kauneusrutiineihin kuuluu kevyt meikkaus, ihon kosteutus ja kasvonaamioiden säännöllisen epäsäännöllinen käyttö. 

Pukeutumisessa rakastan yhdistellä erilaisia tyylejä, sekä boheemia, klassista ja rokahtavaakin. Lempiyhdistelmäni vaatteissa on esimerkiksi pitkä hippimäinen kukkamekko yhdistettynä rokahtaviin maihareihin ja nahkatakkiin. 

Emma kiteyttää, että vaikka hän seuraan paljon muotia ja valokuvauksessa muotikuvaaminen kiinnostaa, niin omassa pukeutumisessa tyylini näkyy kuitenkin ennemmin rentona ja mukavana sekä kestävät valinnat ovat päivä päivältä tärkeämpiä.

Mitkä asiat tuottavat sinulle tislaamatonta iloa?

Koen aitoa iloa, kun pääsen viettämään aikaa luonnossa ilman, että on kiire minnekkään. Rakkaiden ihmisten läsnäolo on myös tärkeää, sekä oman itsensä toteuttaminen mielekkäiden projektien parissa. Myös ystävälliset ja aidot ihmiset saa mut hyvälle tuulelle.

Mikä kirja on vaikuttanut sinuun? Me biodellyläiset olemme kovia lukemaan kirjoja, joten uudet kirjavinkit lukulistaan ovat aina tervetulleita.

Rehellinen vastaus: Mark Mansonin Kuinka olla piittaamatta paskaakaan on kirja minkä luen varmasti vielä uudelleen. Se on rehellinen ja mustalla huumorilla höystetty opas hyvään elämään, joka opettaa olemaan murehtimatta liikoja.

– Kyllä, lukulistaan lennähtää tämä! Sateen kanssa jo onnistuneesti noudatettiinkin kirjan nimen mukaista ideologiaa, heh. 

Mikä on lempilausahduksesi? 

Lempilauseita on monia, ja pidän useimmiten hiukan sarkastisista lauseista, kuin kliseisistä. Mut yks ehdoton lemppari ja niin paikkaansa pitävä lause on Gandhin sitaatti suomennettuna ”Onnellisuus on sitä, kun sanasi, tekosi ja ajatuksesi ovat sopusoinnussa”. Se on tatuoitu myös vasempaan käsivarteeni.

Minkä asian kanssa ajantaju katoaa?

Huomaan kadottavani ajantajun usein valokuvia editoidessani tai mökillä luonnossa puuhastellessani. Useimmiten, jos jokin asia tai paikka on oikein mieluinen aika kuluu järisyttävän kovaa vauhtia.
 

Mikä väri vastaa persoonaasi ja miksi?

Kuvailisin itseäni empaattiseksi ja kiltiksi, joten kaikki maanläheiset värit ja sävyt ovat ehkä eniten niitä luonteenpiirteitä kuvaavia. Vastapainoksi koen myös olevani suorapuheinen ja hyvin tyttömäinen, joten sitä yhtälöä voisi kuvastaa räikeä vaaleanpunainen.

Kysyn Emmalta vielä millainen on kaunis ihminen.

Kaunis ihminen on sellanen, joka on sinut itsensä kanssa. Hyväksyy omat piirteensä sellaisena kun ne ovat. Luonnollisuus, itsevarmuus ja aitous ovat piirteitä jotka kiinnittää huomioni.

Totta! Kauneutta on olla oma itsensä, sillä meistä jokainen on täysin ainutlaatuinen. Kosmetiikka on keino luoda hyvää oloa ja vaalia kauneutta, mutta todellinen kauneus kumpuaa sisäisestä tilassa suhteessa omaan itseen. Kauneus tulee ilmi sanoissa ja teoissa. Toisinaan sipaisu huulipunaa nostattaa itsevarmuutta, naisellisuus nousee luontaiseen arvoonsa pehmeiden ja kauniiden hyvinhoidettujen hiusten myötä tai kosteuden lisääminen iholle auttaa saamaan olon kokonaisvaltaisesti hyväksi ja terveeksi.

Lupa olla luonnollinen -kesäkampanja on inspiraatiota varten! 

Löydät kaiken täältä.

Maanantaimallin korvakorut valmistetaan koivuvanerista ja ne ovat osa Maanantaimarketin Matleena Töhösen kaunista tuotantoa. Ylempänä kuvissa Emmalla on musta Huvitella-niminen korvakoru ja tässä alimaisessa kuvassa korvokorujen nimi on Kaarella.

BIODELLY + MAANANTAIMARKET

Community over competition! 
Ooh la laa, kuinka ihanaa. 🧡 Tiesitkö, että Lily Lolon meikkejä ja Bybi Beautyn luonnonkosmetiikkatuotteita saa nykyään Maanantaimarketin myymälästä Turusta, Kristiinankatu 6, 20100 Turku. 
Mikäli teet kesäisen visiitin, niin kerro terkkuja Biodellystä! 🧡
.
.
⛱⛱⛱
.
.

HEINÄKUUN TARJOUS

Heittäydyimme villiksi ja päätimme, että jokaiseen yli 60€ tilaukseen lisäämme matkakokoisen yllätystuotteen! Ah, mitä hemmottelua. Tartu tarjoukseen, koska tuotteita on rajoitetusti ja yllättävä tarjous päättyy tuotteiden loputtua. Aika sun! 

Tarjous voimassa 16.-19.7.2020. Tai niin kauan, kunnes tuotteet loppuvat. 

⛱⛱⛱

Herkullinen kesäale! on voimassa koko kesän. 

Dellypaketit ilahduttavat myös syksyyn asti. Hanki omasi ja ihastu ikihyviksi! 

⛱⛱⛱

Mökillä voit olla myös chic! on inspiraatiota varten. Jos innostut ilmentämään omaa mökillä voit olla myös chic - tyyliä, meikillä, hiuksilla tai vaattein ja asustein,  niin tägää meidät @biodellynatural mukaan. Inspiroidutaan yhdessä! 

.

.

 

Teksti: Miila Louhikkola
Kuvat: Riikka Lilja-Niemi
Malli: Emma//Kosmariini
Tyyli: Matleena Töhönen//Maanantaimarket
.
.
Seuraa Emmaa instagramissa @kosmariini
Seuraa Maanantaimarket @maanantaimarket
Seuraa Maanantaimalli @maanantaimalli