🤍 KIITOS!🤍

0

Ostoskorisi on tyhjä

30.04.2020 2 min lukuaika

Sävyttävä kasvovoide pitää ihon pehmeänä ja kosteana. Monikäyttöiset kasvovoiteet taipuvat moneen erilaiseen käyttötarkoitukseen ja kaikille ihotyypeille. Sävyttävillä voiteilla saat helposti heti hehkuvan ihon.

Sävyttävä kasvovoide palauttaa ihosi hehkun!

Sävyttävä kosteusvoide tekee ihosta kuultavan kauniin, kuin mitä innovatiivisin blur-filtteri. 100% Pure sävyttävän voiteen kanssa saat luonnollisen selfien ja voit huoletta tägäta #nofilter ja #aunaturel, niin luonnollinen pinta ihollesi syntyy. 

Ihoa kaunistavat luonnolliset hedelmä- ja vihannespigmentit ovat kevyesti peittäviä.

Tämä ihanuus sopii nuoren naisen ensimmäiseksi meikkituotteeksi tai ikääntyvän daamin sävyttäväksi päivävoiteeksi. Kasvovoiteen ihoa napakoittava koostumus on mainio meikkivoiteen tai mineraalimeikkipuuterin alla.

Saatavana 5 sävyä.

49,90€/50ml

Sävyttävä kasvovoide suojaa ihoa auringolta

Alga Maris -sävyttävä aurinkovoide kasvoille SK30 on täydellinen vaihtoehto, kun haluat suojata ihoa UVA- ja UVB-säteiltä sekä saada päivettyneen sun kissed-fiiliksen iholle. Fysikaalinen aurinkosuoja muodostuu luonnollisista mineraalioksideista, jotka heijastavat auringonsäteet pois iholta.

Must have-aurinkosuoja keväälle ja kesälle myös vuonna 2020!

21,50€/50ml

Biodellyssä saatavilla 3 erilaista sävyä.

Asteittain ihoa ruskettava kasvovoide

Pulpe De Vie Feel on the Beach sävyttävä kasvovoide päivettää kasvojen sävyä ilman ikäviä oranssivivahteita. Kasvovoiteen sisältämät raaka-aineet tekevät ihosta kesäisen hehkuvan olipa vuodenaika tai säätila mikä tahansa. Kesä on mielentila. Mikset näyttäisi leppoisaa lomahymyäsi tämän ihoa sävyttävän kasvovoiteen kanssa, vaikka heti!

15,90€/40ml

Sävyttävä värineste paljastaa ihosi olemuksen

Dr.Hauschka Sävyttävä värineste on näppärä tuote, joka taipuu moneen käyttötarkoitukseen ja antaa aina kasvoille raikkaan värin, korostaa ihon luonnollista sävyä ja olemusta. Ja arvatkaas mikä ihaninta; sävyttävä värineste sopii upeasti epäpuhtaalle ja helposti tukkiutuvalle iholle, jes! Ainutlaatuiselle iholle ainutlaatuisen laadukas sävyttävä värineste moneen käyttötarkoitukseen.

26,50€/18ml.

Sävyttävä kasvovoide, joka tekee ihollesi sen minkä lupaa!

Ihoa tehokkaasti suojaava ja upeasti kaunistava sävyttävä kasvovoide suojakertoimella SPF20.  Antioksidanttinen puolukka sisältää huikean määrän kauneusvitamiineja ja polyfenoleja. Non-nano sinkkioksidi suojaa ihoa ja tekee voiteesta meri- ja ympäristödiggarin valinnan.

Valitse tämä sävyttävä kasvovoide, jos kaipaat voiteelta kaikkea, kuten peittävyyttä, pysyvyyttä, suojaa ja hoivaa... Laadukas sisältö ja esteettinen putelin ulkoasu ovat omiaan puhumaan puolestaan; sanoja ei tarvita, koska tunne sen kertoo! Kokeile ja ihastu.

34,90€/50ml.

Säväytä hohdevoiteella

Kauniisti sävytetty iho näyttää upeaakin upeammalta, kun sipaiset iholle ohuelti hohdevoidetta. Tämä silkkisen hohtava voide sopii monien voiteiden ja meikkituotteiden kanssa. Voit kokeilla hohdevoidetta myös säärille ja olkapäille.

Oispa juhlat, kaunis sinä! 

19,90€/80ml.

 

 

 

----

 

Teksti: Miila Louhikkola

Kuvat: Riikka Lilja-Niemi ja valmistajat