🤍 KIITOS!🤍

0

Ostoskorisi on tyhjä

26.03.2020 3 min lukuaika

Pienissä päätöksissä piilee suuria mahdollisuuksia. Kun me kaikki teemme tietoisia valintoja on niiden yhteinen lopputulos vaikuttava. Luonnonkosmetiikkaa on yhä enemmän tarjolla, ja se on hyvä, koska silloin hän joka ei tietoisesti valitse luonnonkosmetiikkaa hygienia- ja kauneustuotteissa, saattaa vahingossa tehdä luontoa ja ympäristöä kunnioittavan valinnan. 

Vesi on yksi elämän elinehdoista. Veden kulutusta ja vesistöjen sekä merten suojelua omalla toiminnalla tulee tarkkailla, mutta tämän palstan ei ole tiedottaa tai kaataa valintoja yksilön vastuulle. Koostimme sinulle inspiraatioksi siniseksi miellettyjä luonnonkosmetiikkatuotteita sekä sellaisia ihanuuksia, jotka muistuttavat järvistä ja merestä ja luonnosta meissä ihmisissä ja meidän ympärillä. 

Sun suomuissa on tarina

1) Vapauta sisäinen luonnonlapsesi ja suihki hiuksiin suolavettä. Laineikkaat kiharat syntyvät sorminäppäryydellä, pinneillä ja

BRUNS Products suolasuihkeella.

Toimi näin: Tee jakaus haluamaasi kohtaan, suihkuta hiuksiin suolasuihketta, kierrä hiukset osio kerrallaan kahden sormen ympäri ja kiinnitä osio pinnillä sen alareunasta, anna suolasuihkeen kuivahtaa hiuksiin. Kun hiukset ovat kokonaan kuivat ja suolan jämäköittämät: avaa hiusosiot yksi kerrallaan, haro hiukset käyttäen sormia (viispiikkisiä!) tai harvalla kammalla hellästi osioita availlen. Vie kädet hiuksiin ja sheikkaa hiuksia päänahkaa myöten, jotta osioiden jaot sekoittuvat. Käännä pää alaspäin ja puristele hiuksia kämmeniin. Viimeistele kampaus silottavalla voiteella tai kiiltoa antavalla hoitosuihkeella. Kampauksen pohjalle, ennen suolasuihketta voit puristella muotovaahtoa, muista silloin että hiusten on oltava vähintään pyyhekuivat. 

Muista! Mitä ohuemmat ja hennommat hiukset sitä vähemmän tuotetta. Suolasuihke yleensä riittää kiinnittämään kiharat, mutta hiuslakka saattaa olla paksuille hiuksille tarpeellinen lisä.

Helppo merenneito-kampaus on hetkessä valmis. Voit jättää hiukset auki tai kiinnittää osin tai kokonaan hain hampaalla. 

Saltspray-suolasuihketta on saatavilla kahta eri kokoa ja eri hintaa. Myös tuoksuttomana ja tuoksullisena. 

2. Mádara Ocean Love (Limited Edition) käsivoide on iho-ja meriystävällinen valinta. Tuotelinjan putelit on tehty kierrätetystä merien muovijätteestä ja kasvisperäisistä aineksista. Innovatiivisuudesta kiittää sekä meren elävät että koko planeetta Maa. 12,90€/75ml.

3. Neal´s Yard Remedies Ruusu kosteuttava kasvovoide pitää ihon tilanteen hallussa - myös myrskysäällä elämä saattaa olla silkkaa ruusuissa lillumista! 36,50€/100ml.

4) AQUIS sininen turbaani suojaa hiuksia ja kestää vuosien kulutusta.

Laatuun panostaminen kannattaa kierrättämistä enemmän, ajattelee luottoystävä. 

Veden värit 

Moni asia harvoin on sitä miltä se ensisilmäyksellä näyttää. Näin on värienkin laita, sillä valon ja varjojen heijasteet vaikuttavat värien kokemiseen tehden väreistä ainutlaatuisia ja hetkistä uniikkeja. Tällainen moninaisuus on kaunista. 

5) BYBI Beauty 100% mustikkabooster on superfoodia suoraan iholle. Sen korkea antioksidantti-ja rasvahappopitoisuus suojaa ihoa hyvin ja pipetillinen booster on myös tosi riittoisa. 21,90€/15ml.

6) Senja Nordic Nectar hoitoneste muistuttaa juhannuksesta. Sen sisältämä koivumahla saa ihosi hehkumaan. Syväkosteuttava hoitovesi on kotimaista luonnonkosmetiikkaa. Tumman sinivihreä pullo on täynnä suomalaisia ainesosia suoraan metsästä. 

7) Mukti Organics 2-in-1 Resurfacing Exfoliant syväpuhdistava kuorinta sisältää AHA hedelmähappoja, antioksidantteja, mineraaleja, C-vitamiinia, sitruuna- ja omenahappoa, sekä näiden ihanuuksien lisäksi myös ainesosia mekaanisen kuorinnan pyörittelyyn, kuten jojobaöljyä ja bambupartikkeleja. Kuorinta lisää ihon kollageenin tuotantoa ja haalentaa ihon pigmenttimuutoksia.  Vihreä valinta! 

Jos et halua tai jaksa meikata joka päivä, satsaa ihonhoitoon ja panosta kulmakarvoihin. 

Nakunaaman 3 vinkkiä: 

1. Hanki iho, joka ei tarvitse kuin korkeintaan kevyen tasoituksen ja suojan, esimerkiksi sävyttävällä auringonsuojavoiteella. Satsaa ihon syväpuhdistavaan kuorintaan, sijoita kosteuttavaan seerumiin ja päivävoiteeseen. Opettele gua sha-kasvohoito ja tee se vähintään kerran viikossa. 

2. Luonnollista sävyä tummemmat kulmat tuovat kasvoille ryhtiä. Huolehdi kulmakarvojen muodosta nyppimällä ne muotoonsa. Ylläpito sujuu huomaamattomasti, kun nyppäset hajakarvan sieltä ja toisen täältä joka päivä. Lisää väriä kulmiin kestävällä kulmavahalla

3. Paljasta kauniit kasvosi hiuspehkon alta! Vedä hiukset ponnarille tai muuten pois kasvoilta. Tämä teko raikastaa ilmeen hetkessä. Sojottavat hahtuvat ohimoilla saat kuriin pienellä määrällä hiusvahaa

Jos kaipaat meikkamattomaan lookiin lisäboostia: lakkaa ja vahvista kynsiä nude-sävyllä, joka kestää kynsissä kauniina ptkään ja hipaise iholle hieman luonnollista tuoksua

Huoliteltuna ja luonnonkauniina! 

Luonnonlapsi on aina valmiina kreisibailaamaan,

vaikka omassa olohuoneessa.

Valmistele villit kiharasi, loihdi överin sininen silmämeikki ja väännä volyymit kaakkoon, anna kasariklassikoiden tulvia pintaan ja liikuttaa luovat liikkeesi ulos kehosta. 

Näillä tuotteilla takuulla onnistut pitämään hauskaa: 

8) Lily Lolo mineraaliluomivärillä saat kestävän ja näyttävän rajauksen. Kostuta rajaussivellin Lily Lolo Makeup Mist-meikkisuihkeen kanssa, dippaa mineraaliluomiväriin ja luo rajaus. Kokeile sävyä Pixie Sparkle (kuvassa). 7,90€/1,5-4g (koko vaihtelee sävystä riippuen).

9) Nui Cosmetics luomiväri turkoosi Hana on valloittava! Kokeile koko liikkuvalle luomelle ja täydennä silmämeikki tuuheuttavalla ripsivärillä. 25,50€/2,5g

10) Lily Lolo Corallista poskipunaduo näyttää iholla kuin iholla hyvältä kevään ja tulevan kesän pehmeässä valossa. Paletin vaaleampaa sävyä voit käyttää korostustuotteena ja luomivärinä. Persikkaisena hehkuva poskipuna on kasvoilla chic! 18,20€/10g.

Mitä hurjempi aallokko sitä enemmän mahdollisuuksia, joten vapauta sisäinen luontosi, tee mitä täytyy ja mihin se sinua kutsuu ja elä täysillä! 

 

Teksti: Miila Louhikkola

Kuvat: Riikka Lilja-Niemi