🤍 KIITOS!🤍

0

Ostoskorisi on tyhjä

09.02.2021 4 min lukuaika


9.2.2021

Suomalaisen luonnonkosmetiikan parhaat tuotteet top 10

Me Biodellyssä rakastamme lähikosmetiikan löytöjä, minkä kunniaksi listasimme kotimaisen luonnonkosmetiikan tuotteiden top 10-listan.

Löydätkö uuden suosikkikosmetiikkasi entistä lähempää?

Kirjoittaja | Miila Louhikkola.Kuvat | Riikka Lilja-Niemi

Suomalainen luonnonkosmetiikka on nykyään suosittua. Monet Biodellyn asiakkaat toivovat tuotesuosituksia ensisijaisesti kotimaiselta tuotemerkiltä, mikä on ilo kuulla joka kerta! Suomalaisen luonnonkosmetiikan valmistus ja tuotanto tukee paikallista työtä. Tuotteiden raaka-aineet ovat kestävästi kerättyjä ja paljon suositaan tuttuja ainesosia, innovatiivisesti. Suomalaisen luonnonkosmetiikan tuotevalikoima on ällistyttävän laadukas ja kattava.

Voit rakentaa koko ihonhoitorutiinisi suomalaisella luonnonkosmetiikalla, joka ei tee kompromisseja koostumusten, laadun tai tehokkuuden suhteen. Me Biodellyssä autamme sinua valinnoissa parhaiden tuotteiden löytämiseksi.


" Nykyään suomalainen luonnonkosme-tiikka on suosittua ja valikoima on laaja. Voit koostaa kokonaan kotimaisen ihonhoitorutiinin ihosi tarpeille."


1. Luonkos Infinity Reconnecting öljypuhdistuskakku

Luonkosin öljypuhdistuskakku on kehunsa ansainnut, sillä se putsaa kasvot ja meikit tehokkaasti, mutta samalla ihoa hoitaen. Puhdistushetki tuo metsän ihollesi kirjaimellisesti, sillä palakakku sisältää Reconnecting Nature™ -mikrobiuutetta, joka tutkitusti vahvistaa ihon immuunijärjestelmää.

Suosittelemme “metsäkakkua” kaikille ihotyypille, sillä se ei lainkaan kuivata ihoa.


Sold out

2. Flow Cosmetics Hyaluron & Probiotics syväkosteuttava seerumi

Täydellisyyttä hipova seerumi on tehotuote kuivuuden, juonteiden ja sameuden hoitoon. Monelle ihotyypille sopiva seerumi on hellävarainen ihon heleyttäjä, jonka riittoisa koostumus on pullollaan markkinoiden tehokkaimpia ainesosia.

Syväkosteuttava seerumi on kepeän tuntuinen, mutta vakuuttava ainesosiltaan: monimolekyylinen hyaluronihappo vaikuttaa sekä ihon pinnalla että syvemmällä kudoksissa, ja probiootit boostaavat ihon kykyä suojautua ulkoisilta stressitekijöiltä.


Sold out

3. Yin Your Skin SILEÄ kasvoöljy

Katja Kokon kehittämä SILEÄ on silkinpehmeä kasvoöljy, joka soveltuu täydellisesti kosmeettiseen gua shahan sekä päivittäisen ihonhoidon kulmakiveksi.

Jokaiselle ihotyypille sopiva SILEÄ sisältää valikoituja ja ravinteikkaita kasviperäisiä öljyjä, jotka yhdessä siloittavat, uudistavat, rauhoittavat ja kirkastavat ihoa. Jadenvihreä kasvoöljy ihastuttaa myös huumaavalla aromaterapeuttisella tuoksullaan, joka tuo ihonhoitoon annoksen luonnollista luksusta.

SILEÄ kasvoöljy toimii mainiosti myös meikin alle. Kuiva ihoisille mineraalimeikkipuuterin käyttäjille on silkkaa onnea, kun SILEÄ solahtaa upeasti mineraalimeikkipuuterin sekaan ja levittyy iholle tasaisen pehmeäksi meikkipohjaksi kuin toinen iho.


Sold out

4. Murumuru prebioottinen kasvovesi

Murumurun kasvovesi on ihonhoidon arjen sankari, sillä se hellii ihoasi vesikosteudella ja auttaa sitä vahvistumaan ulkoisia tekijöitä vastaan. Prebiootit tukevat ihon luontaisen suojakerroksen toimintaa, ja Sodium PCA on tehokas kosteuden säilyttäjä. Tätä kasvovettä on lupa lotrata!

Herkälle iholle suunniteltu kasvovesi sopii jokaiselle ihotyypille kuivasta rasvaiseen.


Sold out

5. Moi Forest -tuotteet

Moi Forestin tuotteilla palautat systeemiisi luontoyhteyttä ihosi kautta, sillä Moi Forest-ihovoiteet sisältävät suomalaista metsäpölyä (Reconnecting Nature ™), jolla on tutkitusti kehon immuniteettia sekä ihon mikrobiomia vahvistavia vaikutuksia. Aivan kuten yllämainittu Luonkos puhdistuskakku. Erona tuotteiden erilainen käyttötarkoitus ja koostumus.

Moi Forest -metsäpölyvoiteet sopivat iholle kuin iholle ja monet tyypit ovat saaneet mittavaa arvoa ihonhoidollisesti, kun todistetusti voiteet ovat korjanneet ihon häiriötilaa, kuten atopiaa ja akneakin merkitsevästi. Kuiville ihoalueille tarkoitetut voiteet sopivat päästä varpaisiin, vauvasta vaariin.

Moi Forest -tuoteperheeseen kuuluu kolme ihonhoitovoidetta esteettisesti päteviin pakkauksiin pakattuna, joka muuten on kartonkia ja täysin kierrätettävää matskua.

Moi Forest Nurturing Forest Dust Baby Cream - herkän ihon hoitovoide

Moi Forest Forest Dust Multipurpose Cream -monitoimivoide  

Moi Forest Forest Dust After Care Hand Cream - käsivoide


6. Havu Cosmetics-huulipunat

Täysin biohajoavaa Havu-huulipunaa on vaikea olla rakastamatta! Puukuoriset Havu-huulipunat hurmaavat väreillään, kestollaan ja ekologisuudellaan. Upean pigmenttiset huulipunat kestävät kauniina pitkään, samalla kun ne hoitavat huulia kosteuttavilla kasvivahoilla.

Saatavana myös Biodellyn omat nimikkohuulipunat sävyissä Delly & Darling.


Sold out

7. Pure=Beauty Glow Booster -kasvoöljy

Kasvoöljy on tehococktail iholle, joka kaipaa kirkastusta, kosteutta ja elastisuutta. Tehokkuus piilee marjaöljyissä, jotka sisältävät ihoa hoitavia rasvahappoja, antioksidantteja ja vitamiineja.

Ruusunmarjaöljy on ihosi A-vitamiinipitoinen uudistaja, ja lakansiemenöljy tuo ihollesi myös kirkastavan C-vitamiinin hyödyt. Kokonaisuuden kruunaa mustikansiemenöljy, joka annostelee ihollesi rasvahappojen suojaavan tehon.

Syötävän hyvän kuuloinen kasvoöljy soveltuu monelle ihotyypille, myös herkälle ja akneiholle, sillä se ei tuki ihoa ja auttaa häivyttämään myös aknearpia.

Tämän listan valmistuessa Pure=Beauty -luonnonkosmetiikan sarjaan tuli uusi tuote, joka on nimeltään Youth Booster eli tehokas kasvoseerumi täynnä arvokkaita ainesosia, kuten fermentoitua riisivettä, peptidejä ja antioksidantteja. Ihanteellinen kasvoseerumi ikääntyvälle iholle ja hehkua tavoitteleville.  


Sold out

8. Taika-käsisaippua

Kotimainen käsisaippua on arkikosmetiikan parhaimmistoa, joka piristää käsienpesuhetkiä raikkaalla tuoksullaan. Tehokkaasti pesevä saippua ei kuivata käsiä, sillä se sisältää kosteuttavaa ja suojaavaa glyserolia. Taika on suosikkimme myös edullisen hintansa vuoksi!


Sold out

9. Naviter hoitava käsidesi

Naviterin 71 % alkoholia sisältävä käsidesi on suosikkimme siksi, että se on sekä tehokas, mutta myös iholle ystävällisempi valinta. Glyseriini kosteuttaa ihoa, kotimainen ratamouute tuo iholle hoitavuutta, ja miellyttävyyden kruunaa eteerisestä öljystä peräisin oleva piparmintun tuoksu.


Sold out

10. Hetkinen deodoranttivoide kuusi-seetri


Sold out

Djusie on mehukkaan ihon asialla ja vuoden 2022 paras suomalainen luonnonkosmetiikkasarja

Djusie tuotesarja on aivan omaa luokkaansa, eikä ihme, koska sarjan takana vankka osaaminen ihosta ja luonnonkosmetiikan raaka-aineista. Katja Kokko on varmasti tuttu nimi monille, jotka käyttävät luonnonkosmetiikkaa. Voit lukea hänen haastattelunsa ja lisää Djusiesta tästä linkistä.

Djuisie ihonhoitosarjassa on tällä hetkellä kolme tuotetta: puhdistusöljy, hoitoneste ja kasvoöljy.

Tutustu Djusie tuotteisiin tästä.

Djusie on tuotesarjana kiinnostava, syvällinen ja innostava. Sarjan taustalla on valtavan suuri ymmärrys ihmisestä kokonaisuutena. Djusie on tuotesarja johon Biodellyssä odotamme laajennusta valtavan paljon!

Kirjoittaja

Miila Louhikkola

Miila Louhikkola on Biodellyn tiiminvetäjä, joka on toiminut kauneus- ja kosmetiikka-alalla pikkutytöstä asti. Miilan mielestä kauneus on ajettu liian pinnalle, minkä vuoksi ihminen menettää ainutlaatuista kauneuden kokemusta. Kauneus on monimuotoista ja kokonaisvaltaista. Iho, mieli, keho ja ympäristö kytkeytyvät toisiinsa kauneuden kokemuksessa.

Pohjakoulutukseltaan Miila on estenomi, kohta valmis ylemmän tradenomi ja ikuinen ihmisyyden opiskelija. Naisen sydän läikkyy inhimillisen kasvun asenteelle: ”onnistun, kun ihmiset ympärilläni kokevat merkitystä tekemisessään”. Miila nimeää neljä keskeisintö arvoa elämässä ja työssään näin: vapaus, rakkaus, transformaatio ja sosiaalinen vaikuttaminen.

Paras tapa kaunistua on nukkua riittävästi, koskettaa ja haahuilla luonnossa tai kaupunkireiteillä - "What you seek is seeking you" / Rumi

Miilalle voit lähettää suoraan postia osoitteeseen miila.louhikkola@biodelly.fi