🤍 KIITOS!🤍

0

Ostoskorisi on tyhjä

20.04.2021 2 min lukuaika


20.4.2021

Taiga Cosmetics Unisex Luonnonkosmetiikka, joka tuo Lapin supertehoaineet jokaisen iholle

Se miten elät ja huolehdit omasta hyvinvoinnistasi, vaikuttaa terveyden ja jaksamisen lisäksi myös ihosi hyvinvointiin. Erilaiset ihon oireilut ovat sinulle merkkejä siitä, että on aika pysähtyä ja kääntää katse sisäänpäin. Oletko laiminlyönyt jotain, joka tukee omaa kokonaisvaltaista hyvinvointiasi? Ota avoimin mielin vastaan se, mitä ihollasi on sinulle kerrottavaa.

Kuvat | Taiga Cosmetics

Vuosien tuotekehitystyö

Taiga Cosmetics alkoi rakkaudestamme Suomen Lappiin. Ajatuksenamme oli tarjota päivittäinen kosketus Lappiin, ikään kuin pohjoisen tuulahduksena. Olimme valmistaneet kosmetiikkaa luonnontehoaineista useita vuosia, mutta halusimme kehittää yhä luonnollisempia tuotteita. Tarkoituksenamme oli tuoda Lapin luonnosta saatavat hyvinvointivaikutukset sertifioituun luonnonkosmetiikkaan. Halusimme kehittää luonnonkosmetiikkaa, joka soveltuu sekä miehille että naisille, niin hoitavien ainesosien, tuoksujen ja tuotteiden ulkonäönkin puolesta.

Taiga Cosmetics -tuotesarjan laaja ja kattava kotimainen kehitystyö alkoi vuonna 2018. Ammattitaitoinen tuotekehitystiimimme koostui kehitys-, biotekniikka- ja turvallisuusasiantuntijoista, kuten tuotekehitysosaajista, kemisteistä, kosmetologeista sekä toksikologeista. Kolmen vuoden laajan kehitystyön tuloksena syntyi Taiga Cosmetics, COSMOS Natural -sertifioitu unisex luonnonkosmetiikkasarja.


Kotimainen valmistus

Halusimme tuotekehitysvaiheessa huomioida eri ihotyypit ja tämän vuoksi kehitimme kolme ihonhoitolinjaa: Anti-Age, All Skin Types sekä Sensitive. Jokaisessa linjassa on kuusi tuotetta, joten sarja sisältää yhteensä 18 erilaista kasvojenhoitotuotetta.

Taiga Cosmetics tuotteet valmistetaan tehtaallamme Lempäälässä. Hyödynnämme valmistuksessa alipaineteknologiaa, jolloin esimerkiksi voiteisiin ei muodostu valmistuksen aikana ilmaa ja säilöntäaineiden määrä saadaan minimoitua. Myös voiteiden pakkaukset ovat uutta tekniikkaa, sillä ne ovat hygieenisiä Airless-pakkauksia.



Tehoaineita Lapin puhtaasta luonnosta

Taiga Cosmetics tuotteiden teho perustuu pääosin Lapin puhtaan luonnon tehoaineisiin, jotka ovat erityisen ravinnerikkaita Lapin yöttömän yön ja arktisten olosuhteiden ansiosta. Tuotteissa hyödynnetään Lapin marjojen siemenöljyjä mustikasta, puolukasta ja tyrnistä sekä puiden uutteita koivusta, kuusesta ja männystä.

Myös Lapin luonnon supertehoainetta pakurikääpää sekä ruusunjuurta on hyödynnetty. Sarjan Chaga Night Cream Sensitive –tuote on tiettävästi ainoa luonnonkosmetiikkasertifioitu pakuria sisältävä kasvovoide. Lisäksi olemme hyödyntäneet muita kotimaisia tehoaineita, kuten monitehoista kauraöljyä, ravinteikasta hamppuöljyä ja kosteuttavaa betaiinia. Kehitimme myös moderneja luonnonkosmetiikkatuotteita kuten PHA-happoa sisältävän ihoa kevyesti kuorivan yövoiteen (Taiga PHA Night Cream), tehokkaan C-vitamiinia sisältävän seerumin (Vitamin C Serum) ja hyaluronihappoa sisältäviä tuotteita.

Tehoaineisiin voit tutustua tarkemmin Taiga Cosmetics verkkosivuilta.


Laatulupauksemme

Toimintaamme ohjaavat arvot ovat: kotimaisuus, ympäristö, turvallisuus ja korkea laatu. Valitsemalla Taiga Cosmetics tuotteen, tuet suomalaista työtä. Todisteena kotimaisesta työstä, sarjalle on myönnetty Avainlippu-tunnus. Teemme ympäristöystävällisiä valintoja mm. käyttämällä tuotannossa aurinkoenergiaa ja tukemalla Suomen Luonnonsuojeluliiton toimintaa. Taiga Cosmetics tuotteilla on COSMOS Natural -standardin mukainen sertifiointi. Sertifikaatti takaa, että tuotteemme täyttävät luonnonkosmetiikan kriteerit raaka-aineiden, tuotannon, pakkausten, eettisyyden ja ympäristöystävällisyyden osalta.

Laatulupauksiamme ovat:

  • Suosimme valmistuksessa luonnollisia raaka-aineita, joita on tuotteissamme 99–100 %
  • Raaka-aineet ovat mahdollisimman vähän prosessoituja ja käsiteltyjä
  • Villikasvit on kerätty luonnosta vastuullisesti
  • Emme salli geenimanipuloituja raaka-aineita
  • Tuotteet ovat vegaanisia, ne eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia
  • Tuotteitamme / raaka-aineitamme ei testata eläimillä
  • Tuotanto on ympäristöystävällistä, käytämme esim. tuotannossa aurinkosähköä
  • Tuotteet aiheuttavat mahdollisimman vähän haittaa ympäristölle tuotannon, käytön ja hävittämisen aikana
  • Pakkausmerkinnät ja markkinointiviestintä tarjoavat kuluttajalle täsmällistä ja oikeaa tietoa
  • Pakkaukset ovat turvallisia, täsmällisesti merkittyjä, vastuullisesti tuotettuja ja kierrätettäviä

Taiga Cosmetics tuotteet ovat turvallisia, laadukkaita, eettisiä ja kaikille sopivia luonnonkosmetiikan raikkaita uutuuksia.

Taiga Cosmetics

Yrittäjät Susanna ja Harri Vaismaa

Taiga Cosmeticsin kehitystyössä ovat olleet keskiössä tietysti yrittäjät Susanna ja Harri Vaismaa, mutta myös osaava joukko alan erikoisasiantuntijoita.

 

Tutustu Taiga Cosmeticsiin verkkosivuillamme, josta löydät rutkasti lisää tietoa sertifikaatista, tehoaineista ja tuotteistamme.  https://taigacosmetics.com/

 

Vastaamme mielellämme myös kysymyksiin, laita rohkeasti viestiä info@taigacosmetics.com