🤍 KIITOS!🤍

0

Ostoskorisi on tyhjä

26.02.2020 3 min lukuaika

TÄYSIN LUONNOLLINEN AMMATTITASON VÄRIKOSMETIIKKASARJA

Zuii Organic on ainutlaatuinen ja tinkimätön ammattilaismeikkisarja Australiasta. Meikkituotteiden pigmentit ovat runsaita ja väripeittävyys laadukas. Lopputulos meikissä on hehkuvan samettinen. 

Tuotteet valmistetaan jasmiinin ja ruusun kukkien nupuista, kamomillan kukkien terälehdistä, ruusu-, manteli-, kehäkukka- ja jojobaöljyistä, appelsiininkuoriöljystä ja muista kukka- ja kasviperäisistä, ihoa hellivistä ainesosista sekä ripauksesta mineraaleja. Meikkituotteet suojaavat ihoa vaihtelevilta sääolosuhteilta sekä ilmansaasteilta. Aidot raaka-aineet hoitavat ja kosteuttavat ihoa. Kukat ovat ominaisuuksiltaan rauhoittavia ja auttavat ihoa uudistumaan. 

MADE FROM FLOWER DUST - siinä samettinen salaisuus! 

Zuii Organic on 100% luomusertifioitu. 

Zuii Organic meikkisarja + Lux tuoteperheen meikit sisältävät laajan sävyskaalan, joka on luonnonkosmetiikan parhaimmistoa. Ammattitason meikkisarja tarkoittaa, että meikeillä on rajattomia mahdollisuuksia luoda upeita inspiroivia meikkilookeja. 

Erityisesti Zuii Organic vegaaninen Lux-tuotelinja saa biodellymuidujen sydämet läikkymään. Myös Katja Kokko tituleeraa Zuiita luonnonkosmetiikan MACiksi, eikä suotta! Ne tyypit, jotka tietävät MACin tunnistavat Zuiin Lux huulipunien koostumuksesta, tuntumasta ja etenkin pysyvyydestä huulilla luotettavan tutun tunteen:

Tämä huulipuna pysyy ja täydentää huulia mehukkaan kosteiksi. Tulee kokonaisvaltaisesti aito female fiilis! 

Huulipunan idea on luoda silmiin ja ihoon elinvoimaa. Huulipuna on kuin "se oikea kumppani", joka vahvistaa ja tuo sinusta parhaat puolet esiin, sellaiset joista et ehkä itsekään ennen ollut täysin tietoinen tai erityisemmin osannut arvostaa.

Zuii Organic Lux huulipunat ovat sävyltään puhtaita ja intensiivisiä.  

Kukaan todellinen kosmetiikkadiggari ei ole voinut olla kuulematta kulttimaineisesta MACin huulipunasta sävyssä Ruby Woo. Se oli aikoinaan luottopunani ja viimeisin meikkituote, joka ei ollut luonnonkosmetiikkaa. Ruby Woon taika piilee siinä, että sen sävy sopii kaikille. Sen sävy raikastaa kasvojen ilmettä, ihoa ja hymyä sekä saa hampaat näyttämään valkoisemmilta. 

Vaakakupissa rakkaus punaa kohtaa ei painanut vastuuta enempää. Ajan kuluessa ja tietoisuuden kasvaessa, turhamaisuuteni väistyessä ja mukana sattuma kuin tilauksesta rakas Ruby Woo katosi yhtenä kesäyönä jokilaivan lattiarakoon ja siitä lähtien vaeltelin vuosia ilman luottopunaa, kunnes Biodellyn kuvausviikonloppuna salamarakastuin Zuii Organic Lux Pout huulipunaan. Se muistuttaa ex-huulipunani parhaita puolia, mutta kompensoi tämän päivän ihoani paremmin. 

Viime kesänä Lux-huulipunasävyissä resonoivat sävyt Paris, Scarlet ja Coral Red, joista jälkimäinen päätyi luonnonvaalean ja sinisilmäisen ystäväni suosikiksi ja mainittakoon, että päät kääntyivät tämän daamin suuntaan eräällä kaupunkifestarilla. Entinen YSL-huulipunien suurkuluttaja jäi kaipaamaan vain kullatun överiä huulipunan hylsyä. 

Zuii Organic Lux huulipunia on yhteensä 9 erilaista sävyä.

Huulipunien koostumus on kermainen ja huulipuna levittyy huulille tasaisesti ja kauniisti. Huulipunat aidosti hoitavat ja suojaavat huulia. Mikä parasta, puna pysyy huulilla pitkään ja lopputulos huulimeikissä on samettinen. Huulipuna kuluu pois hiipuen pehmeän huomaamattomasti ilman rumaa rinkulaa huulten reunoilla. 

Kaikissa huulipunissa on napakasti kiinni napsahtava magneetti, joten korkki ei katoa ja huulipuna pysyy puhtaana taskun pohjalla pyöriessäänkin. Huulipuna on meikki, jota kuljettaa mukana, joten pakkauksen tulee olla laadukas ja kestävä. Ulkonäöllä on väliä, se viestittää sisällön laadusta tai ainakin käytettävyydestä. 

Lux-huulipunat ovat kaikki vegaanisia. Huulipunat sisältävät kandelillavahaa mehiläisvahan sijaan. 

Runsaspigmenttinen huulipuna saattaa hieman tahria, mutta asettuu jonkin ajan päästä kauniisti ja... kuten jo sanottu: huulipuna pysyy kauniina pitkään. Malttia pussailuun ja kahvihetkeen just heti huulten punaamisen jälkeen! 

Zuii Organic Lux-meikkivoidekavalkadi jakaantuu kahteen ryhmään:

kuultava puolipeittävä Luminescent ja peittävä Flawless. Sävyjä on molemmissa kolme; Ivory, Dusk ja Driftwood. Ivory on lumikeille. Dusk on täykky meikkivoide kalpealle talvi-iholle, kun taas yleisön suosikki Driftwood sopii parhaiten päivettyneelle iholle.

Feikisti päivetystä voit hankkia Zuii Organicin itseruskettavilla tuotteilla ja meikkivoiteen alle kaveriksi sopii myös hehkua ja sävyä tuova Zuii Organic Flora Luminising Créme hohdevoide, joka toimii upeasti myös rintakehällä ja olkapäillä. 

Zuii Organic Lux Luminescent Foundation meikkivoide kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Antioksidanttirikas ja kasviuutteita sisältävä meikkivoide suojaa ihoa ilmansaasteilta. Luminescent-meikkivoide tuo iholle kevyesti kuultoa ja jättää ihon kauniisti hohtamaan meikin alta.  

Zuii Organic Lux Flawless Liquid Foundation meikkivoide on peittävä tasaisella ja luonnollisella lopputuloksella. Meikkivoiteen sisältämä keltasoihdukin mehu auttaa lisäämään kollageenin tuotantoa ja kiinteyttää ihoa. Tuotteen sisältämät antioksidantit suojaavat ja ravitsevat ihoasi. 

Kumpikin meikkivoide jättää ihon ihanaksi, kosteaksi ja hehkuvaksi, heleäksi ja kuulaaksi...mitä näitä kuvailuja nyt on, yksinkertaisesti: meikkivoide on kuin sun toinen iho tai mitä ylellisin kasvovoide, joka saa ihon tasaiseksi eikä näytä iho meikatulta.

Levitä meikkivoide aina hieman kostealle iholle. Lähtökohtaisesti kaikki luonnonkosmetiikka toimii paremmin näin. Meikkivoiteen voit levittää sormin, siveltimellä tai kostealla meikkiblenderillä painellen. Voit jopa sinetöidä kosteuden ihoon tipalla kasvoöljyä ja sen päälle meikkivoide, tällöin kosteustuote esim. hyaluronihapposeerumi ei saa meikkivoidetta rullaamaan iholla. 

Luonnonkosmetiikka on parasta antia iholle myös meikeissä, koska meikkituotteet, kuten nämä meikkivoiteet todella myös hoitavat ihoa.

Aitous on ylellistä! 

Zuii Organic Lux Finishing Powder Translucent viimeistelypuuteripurkki

saa esteetikon huokailemaan kauneuden kaihossaan. Puuteripurkin pohjasta näkyvät ruusunterälehdet tekevät jokaisesta puuterirasiasta uniikin kappaleen. Läpikuultava ja väritön puuteri sopii kaikille. Viimeistelypuuteri paitsi kiinnittää meikin, se myös rauhoittaa ja tasapainottaa sekä kosteuttaa ihoa, sillä puuteri sisältää taikapähkinäuutetta, kamelliansiemenöljyä ja aloe veraa. Puuteri tuo iholle samettista hehkua ja viimeistele meikin. 

Kerro meille, oletko jo kokeillut Zuii Organic Lux meikkejä? Mitä pidit? 

Zuii Organic koko valikoima on -15% kampanjassa 26.2 - 1.3.2020 asti. 

 

Teksti: Miila Louhikkola

Kuvat: Riikka Lilja-Niemi