🤍 KIITOS!🤍

0

Ostoskorisi on tyhjä

Avril – luonnonkosmetiikan meikkiuutuudet!

06.07.2017 1 min lukuaika

Avril on ranskalainen luonnonkosmetiikan meikkisarja. Tarkkasilmäiset ovatkin ehkä huomanneet, että Biodellyn verkkokaupassa ja myymälässä hyllyt suorastaan notkuvat näistä meikkiuutuuksista. Rakastuneena sitä vähän hullaantuu, kuten me nyt näihin ranskattariin, joissa on kattava sävyvalikoima runsaspigmenttisiä meikkejä. Avril:n  meikeissä on hyvä hinta-laatusuhde, joka tavoittaa helposti jokaisen: aloittelevan meikkaajan tai kokeneen meikkifriikin – ranskalaiseen tyyliin Avrilin sävyt kaunistavat raikkaalla tapaa, chic!

Mainitkoon Avril meikkisarjasta muutamia tähtituotteita:

  • Molemmat kaksi ripsiväriä, ei varise eikä liukene, nämä ripsarit todella pysyvät ja pitävät ripset kaarella aivan koko päivän.
  • Runsaspigmenttiset peiteaineet, jotka levittävät iholle kuin unelma. Saatavilla kolme eri sävyä.
  • Suukottelun kestävät huulipunakynät, valikoimassa useita erilaisia sävyjä. Huulista tulee houkuttelevia kuin ruusunterälehdet.
  • Nestemäinen eyeliner, jossa kapea sivellin, toimii todella hyvin kissamaisiin rajauksiin.

Cheap & Chic!

Avril tarkoittaa ranskaksi sanaa huhtikuu, joka on jo kuin lupaus tulevasta kesästä. Meikkisarjan luonnollinen sävymaailma sopiikin täydellisesti yhteen auringon kanssa.

Sun kissed– meikki

Silmät: Avril luomiväri sävyillä  Aurore ja Or Venititien saatiin aikaan leikkisä yhdistelmä, joka sopii heinäkuun auringon alle. Näitä sävyjä tehostettiin kevyellä ruskealla banaanimaisella varjostuksella, sävyllä Noisette Irisé. Pehmeä rajaus aivan ripsien tyveen tehtiin Duo silmämeikkikynällä, sävyllä Terre brulee/ Cuivre Irisée, jonka ruskea pää tuo sävyttää ja kultainen sopivasti hohtoa.

Kulmat: Kulmaluulle sipaistiin Avrilin korostuspuuteria ja kulmat muotoiltiin kynällä nimeltä Chatain Clair

Huulet: Huulipunakynä Corail antaa lopullisen säväyksen meikin värimaailmaan.

Meikkipohjana Avril BB-voide , joka sisältää SPF 10- aurinkosuojan ja peittää hyvin. Kasvoja ei puuteroitu mattaiseksi kivipuuterilla, mutta isolla puuterisiveltimellä sipaistiin aurinkopuuteria sekä kevyttä hohtoa korostusalueille: otsan kolmioon ja poskipäille samalla korostuspuuterilla, jota käytettiin myös kulmaluulle. Kesä iholla saa näkyä kevyttä kosteutta, hehkua ja raikkautta! Mahdolliset näpyt ja epätasaisuudet saavat kuultaa kevyen meikin alta, jos tahtovat, voit aina tainnuttaa niiden lamaavaan vaikutuksen – Aurinkoisella hymyllä!

Oletko jo kokeillut Avril meikkiuutuuksia?

Kannattaa, koska heinäkuun hehku on näillä taattu, vaikka aurinko ujostelisikin koko kesän.


Jätä kommentti

Kommentit on hyväksyttävä ennen julkaisua.