🤍 KIITOS!🤍

0

Ostoskorisi on tyhjä

Georganics – aktiivihiiltä parhaimmillaan

06.08.2017 2 min lukuaika

Kuluvan vuoden kiihkein puheenaihe ja todellinen tehoyllättäjä on ollut aktiivihiili. Väitämme, ettei yksikään (luonnon)kosmetiikkadiggari ole voinut olla kuulematta tämän hiilen toimivuudesta, etenkin luonnonmukaisten hampaidenvalkaisujauheiden kohdalla.

Aktiivihiili ei sinänsä ole mikään uusi juttu, sehän on ikiaikainen keksintö jo luolanaisen ajoilta, sillä hiilen puhdistava ja toksiineja imevä vaikutus on tiedetty kauan ja hiilen voimaa hyödynnetään moniin käyttötarkoituksiin. Hiili kykenee imemään moninkertaisesti itseensä epäpuhtauksia, myrkkyjä sekä muita haitallisia aineita, kuten mm. ilmansaasteita sekä kahvin/teen/punaviinin jättämiä muistutuksia iholla ja hampaissa. Lisäksi hiilellä on antibakteerinen sekä antimykoottinen (sienen kasvua hidastava/tappava) vaikutuksia. Koostumukseltaan huokoinen aktiivihiili toimii kuin mitä vetovoimaisin magneetti epäpuhtauksille, siihen perustuu myös monen mustapäälaastarin salaisuus.

Luonnonkosmetiikassa hiiltä valmistetaan kookospähkinän kuoresta tai bambusta.

 

Biodellyn valikoimasta löytyy tänä syksynä kolme erilaista hampaidenvalkaisujauhetta: Warpaint, Black & White sekä uusin tulokas Georganics.

Jauheet ovat väriltään mustia, joka jo yksinään aiheuttaa hämmästystä siitä uskaltaako tätä tuotetta oikeasti käyttää. Monet myös kysyvät, kuinka paljon hampaidenvalkaisujauhe kuluttaa kiillettä. Hiilenmustasta väristä ei tarvitse välittää, muistat vain pyyhkiä suupielet ja hampaiden harjaus jauheella kannattaa tehdä aina ennen meikkausta. Ja mitä hankaukseen tulee niin kyllä aktiivihiili on ”kuoriva” aine, joten malttia kannattaa olla kuinka kovaa painaa hammasharjaa ja kuinka usein käyttää hampaidenvalkaisujauhetta, vaikkakin se on täysin turvallista ja hoitavaa, sillä luonnonkosmetiikan hampaidenvalkaisujauheella ei pystytä vaikuttamaan pintaa syvemmälle.

Aktiivihiilihymy näyttää siltä kuin herkuttelu lakritsipussin kanssa olisi hieman karannut hyppysistä, mutta hurjuuden takaa löytyy kiillotettu rivistö helmiä.

Vinkki helmen vaaleaan hymyyn: Harjauksen jälkeen puskuttele Oil Pullingilla ja muista käyttää hammaslankaa.

 

GEORGANICS suunhoitosarja on syksyn uutta!

Tuotteita löytyy yhteensä 5, joista 3 sisältää tätä megasupertehokasta aktiivihiiltä. Kaikissa tuotteissa on miellyttävä suutuntuma, ne ovat hoitavia ja raikkaita ja kaikki tuotteet ovat pakattu lasiin, mikä on jo oikea ekoteko.

Georganics Aktiivihiili Hammastahna

Luonnollinen valkaiseva hammastahna, joka aktiivihiilen avulla poistaa pinttymät hampailta. Tahna sisältää myös mineraaleja, kalsiumia, kaliumia, magnesiumia ja piidioksidia, jotka ennaltaehkäisevät epäpuhtauksien muodostumisen. Hammastahnalla voit pestä hampaat normaaliin tapaan, kaksi kertaa päivässä. Kokeile myös sarjan fressimpää hammastahnaa, joka sisältää pikantisti piparminttua.

Georganic Hampaiden Valkaisujauhe

Tehoputsari, jonka avulla syksyn fiilistelijät voivat olla hymyillä huoletta rauhallisissa tunnelmissaan kynttilöiden ja punaviinin kera. Luonnonmukainen valkaiseva jauhe on hinta- laatusuhteeltaan erinomainen! Aktiivihiilivalkaisujauhe sisältää hiilen lisäksi myös ruokasooda sekä hoitavaa ja raikastavaa appelsiininkuorijauhetta sekä piparminttuöljyä. Jauhe on hienojakoista ja miellyttävän tuntuista.

Georganic Aktiivihiili Oil Pulling Suuvesi 

Georganicin tuoteperheen kaksi suuvettä: aktiivihiili ja piparminttu ova astetta hifimpää suunhoitoa kuin perinteinen ayurvedinen kookosöljypurskuttelu. Aktiivihiili Oil Pulling on kevyesti valkaiseva ja piparminttu selkeästi raikastava, molemmista jää purskuttelun jälkeen hampaisiin ja ikeniin ihana puhdas tuntu. Suuöljyt sisältävät antibakteerista kookosöljyä sekä eteeristä (pipar)minttua. Aktiivihiili Oil Pullingiin on vielä lisätty aimo annos, 1g/100ml, aktiivihiiltä, joka niin ikään vetää haitallisia bakteereja itseensä, dream match yhdessä kookosöljyn kanssa kun tavoitellaan kirkasta hymyä, joka takuulla huomataan! Suun hyvinvointi ja siitä huolehtimen on koko terveyden edellytys. Purskuttelussa tärkeää on malttaa purskuttaa tarpeeksi pitkän aikaa, noin 10-15min sekä kannattaa muistaa olla nielemättä öljyä, johon on purskuttelun aikana kerääntynyt tuhti kasa bakteereja.

Pearlbar hammasharjat ja hammaslankain sisältävät kumpikin aktiivihiiltä ja viimeistelevät puhdistuksen – täydellisesti!

 


Jätä kommentti

Kommentit on hyväksyttävä ennen julkaisua.