🤍 KIITOS!🤍

0

Ostoskorisi on tyhjä

Heleä meikki kesän juhliin

17.07.2017 2 min lukuaika

Luonnonkosmetiikka on siitä(kin) ihanaa, että meikkisävyillä- ja tuotteilla saa kauniita kuultavia sävyjä kuin iholle olisi ripoteltu tuhansia kimmeltäviä jalokiviä, lisäksi tuotteet kunnioittavat ihoa, mikään ei yksinään vain peitä vaan tuotteet myös aidosti hoitavat ihoa.

Meikatessa saa leikkiä, saa kokeilla, kuten elämässä rento ote on parasta. Kesän valossa sävyt ovat pehmeitä ja meikeissä saa olla twistiä, joka tuo pilkkeen silmäkulmaan. Olitpa menossa häihin tai festareille hohtoa ja kimalletta saa olla iholla välkkymässä, toimii sateenvarjon alla ja auringossa.

 

RMS Beautyn ”Un” Cover Up- meikkivoide on yksikertaisuudessaan t ä y d e l l i n e n. Meikkivoiteen inci on lyhyt eikä sieltä löydy kuin ihoa hehkuttavia ainesosia. Tämä meikkivoide on erityisesti kuivalle ja pintakuivalle iholle se oikea valinta. Tuote ikään kuin sulaa ihoon, jolloin ihon kaunis oma pinta jää terveennäköiseksi säämiskäksi, näin iho näyttää ja on hyvin hoidettu sekä nuorekas. Meikkivoidetta voi myös käyttää iholla peiteaineen tapaan, esimerkiksi tummien silmänalusten peittämiseen, pieni määrä meikkipohjaa vaaleampaa sävyä silmänirkon kolmioon tuo maagisella tavalla valoa katseeseen.

Tähän meikkiin miksattiin kahta, itseasiassa suosituinta, meikkivoiteen sävyä 11 ja 22. Miksaamalla sävyjä RMS Beautyn meikkivoiteiden väriskaala on laaja, joten jokaiselle varmasti löytyy oma sävynsä, ihon sävylle vuodenajan vaihtelun mukaan. Meikkivoiteen voi aivan hyvin levittää iholle sormin, jolloin kosketuksen lämpö auttaa tuotetta sulautumaan ihoon kuin unelma. RMS Beautyn valikoimasta löytyy myös välineitä, joilla voi meikkivoidetta työstää iholle. Siveltimellä saakin iholle peittävämmän ja tiiviimmän kerroksen. Kokeile: Skin2skin Foundation Brush- meikkivoidesivellintä tai Kabuki Polisheria.

Meikkivoiteen kiinnitys ja pieni kuullon himmennys onnistuu RMS Beautyn ”Un” Powder- irtopuuterilla, jonka nimi voisi yhtä hyvin olla nothing and everything, koska sen taika piilee siinä että tuotteella on mahtava teho kaikessa hiljaisuudessa ja silkkisessä keveydessään. Se on hassu tunne, kun sinulla on samaan aikaan kaikki, iho ja ei mitään. Kuvan meikkiin käytettiin kevyesti sävytettyä puuteria RMS Tinted ”Un” puuteria 0-1, koska meikkipohja on ihon sävyn mukaan vielä keväisen vaalea, mutta näin heinäkuussa saa jo olla lämpöä hipiällä.

Kun perusasiat ovat kunnossa, voi vähän hassutella – hohteella ja kimalteilla, tietenkin! Rakkaus luonnonkosmetiikan meikkeihin piileekin ehkä juuri näissä hohdetuotteissa, joita Biodellyn valikoimasta löytyy lähes kaikilta meikkibrändeiltä.

Kaunista ihoa korostettiin RMS Beautyn Magic Luminizerilla sekä Lily Lolo Illuminator sävyllä Champagne. Näillä tuotteilla saatiin valoa kasvojen korkeimpiin kohtiin: poskipäille, otsan kolmioon, amorinkaarelle. Poskipuna loihtii iholle aina freesiä hehkua, tässä meikissä Zuiin poskipuna Mango sopi meikattavan luontaiseen värimaailmaan mainiosti.

Hohtava luomiväri syntyi kerrostamalla kahta tuotetta, RMS Beautyn voidemaisella luomivärillä sävynä Lunar sekä yllättäen Lily Lolon Doll Face– poskipunalla, joka paineltiin luomelle voidemaisen luomivärin päälle luomiväriaplikaattorilla, näin saatiin luomen pinnalle peilimäinen kiilto. Koska voidemaisen luomivärin ja poskipunan miksaus on melko raskas, on syytä muistaa pohjustaa luomi ennen meikkausta kunnolla, tässä Lily Lolon silmämeikinpohjusvoide on täydellinen valinta. Tässä pieni vinkki morsiusmeikkiin.

Meikkaamisessa parasta on leikittely, ei ole sääntöjä tai turhan vakavaa puuhaa ja kaikki varmasti osaa homman, kunhan pitää mielen avoinna ja tarttuu meikkisutiin pilke silmäkulmassa.

Luomiväriä varjostettiin sekä ripsirajaan tuotiin tummempaa syvyyttä Avrilin silmämeikkikynällä, joka on tarpeeksi pehmeä, jotta väri voi pehmentää pienellä siveltimellä tai jopa kevyesti sormin.

Huulissa kevyt sipaus Madaran ihanaa Plum Plum- huulivoidetta, joka tekee huulista pehmeät ja kauniit. Huulivoidetta kannattaa lisätä hieman huulipunan alle, jolloin se pysyy paremmin ja mattainenkin huulipuna levittyy notkeammin sekä saa kostean kiillon.

Heleä kesämeikki on hetkessä valmis kesän juhliin!


Jätä kommentti

Kommentit on hyväksyttävä ennen julkaisua.