🤍 KIITOS!🤍

0

Ostoskorisi on tyhjä

Kahvia, kyllä kiitos!

14.02.2017 2 min lukuaika

Toisinaan on aamuja, jolloin herää tyynynjälki poskella, hiukset sojottavat joka ilmansuuntaan ja iho tuntuu nahkealta – kaikki nämä yöllisen unimaailman seikkailun merkit eikä millään malttaisi herätä todellisuuteen. Näinä aamuina tuntuu ettei pannullinen kahvia yhteen naiseen ole yhtään liioittelua.

Body Blendz- kahvikuorinta aamusuihkussa virkistää varmasti ainakin sen puolen pannun verran. Mukavan lämpöinen suihku pehmentää ihoa, jolloin pinttynytkin kuollut ihosolukko katoaa, kun hienohko kahvirouheseos kuorii ihoa lempeästi.  Iholle jää pyyhekuivauksenkin jälkeen kosteutettu samettimainen pinta kuorinnan sisältämistä öljyistä. Tuloksena todellinen supersmooth- hipiä, joka on valmis vastaanottamaan vartalovoiteiden ja – öljyjen tehot.
Hiero kahvirouhetta kaikkialle vartaloon, uskaltaa tällä kasvojakin kuoria, ja huuhtele pois. Helppoa ja nopeaa hemmottelua, mikä sopii mainiosti arkiaamunkin kiireessä, koska tämä tapa herätä on takuulla torkutusta tehokkaampaa.

Body Blendz kahvikuorintoja on neljä erilaista:

Coconut delight  – sisältää kahvin puruja, merisuolaa, kookoshiutaleita- ja öljyä sekä lisäksi manteli-, makadamia- ja jojobaöljyjä. Kuivastikin korppuihosta kuoriutuu hetkessä silkkiä.

Suga Daddy – kahvi ja ruokosokeripohjainen kuorinta, joka on raikkaan makea kombo kahvin, appelsiinkin ja kookoksen tuoksua. Tehokas kuorinta, joka auttaa poistamaan sisäänpäin kasvaneita karvoja sekä ennaltaehkäisee niiden syntyä.

Coffee Scrub – sisältää Arabica-kahvin puruja, merisuolaa sekä puhtaita kasviöljyjä (oliivi-, manteli-, makadamia- ja jojobaöljy sekä appelsiinin eteerinen öljy). Ylellinen vastapaahdetun kahvin tuoksu. Tyypeille, jotka juo kahvin kahvina!

Oats Oats Baby – Lempeä kuorinta sisältää kauraa, kahvia ja merisuolaa. Kuorinta sopii erityisesti kuivalle ja kutisevalle iholle. Tämä kuorinta heittää hetkessä hyvästit hilseileville säärille, lempeästi mutta tosissaan!

Kaikki Body Blendzin kuorinnat sisältävät korkealaatuista Arabica- kahvia.

Kuorinnoilla on hyvä kaunistautua juhliin ja valmistautua mahdollisiin bikinikeleihin, vaikka onhan kesään vielä tovi matkaa, mutta ehkä jollain on vielä talviloma pitämättä ja bikinit matkalaukussa. Kaikki kahvikuorintaseokset takaavat iholle kauniin pinnan silottamalla appelsiini-ihoa ja antavat heleän sävyn hipiään. Säännöllinen kuoriminen takaa tuloksia!

Kokeile, täydellisen sunnuntaiaamun resepti voisi olla tällainen:
1. Lämmin suihku tai kylpy sekä kuori kahvikuorinnalla ihoa muutamasta minuutista kymmeneen pyörivin liikkein. Pyllyä, reisiä ja mahdollisesti vyötärön aluetta uskaltaa hieroa kuorinnalla hieman napakammin.
2. Kosteuttava ja ravitseva vartalovoi- tai öljy koko vartalolle, ehkä jotain mandariinintuoksuista.
3. Mikäli hyvän olon fiilikset eivät vielä ole huipussaan, kokeile tanssia ja laulaa Robbie Williamsin biisiä ”Love my life”, aivan totta, kahvikuorinnan jälkeinen olotila voi tosissaan yllyttää pikkuhullutteluihin! Kuivahtaa siinä samalla tuo vartalovoikin iholle.
4. Aamiaisella luomukahvia, ehkä yksi mimosa, maapähkinä voita ja hedelmiä…

Vau, mikä energia päivään!


Jätä kommentti

Kommentit on hyväksyttävä ennen julkaisua.