🤍 KIITOS!🤍

0

Ostoskorisi on tyhjä

Kesän rouhea surffitukka – näin käytät suolasuihketta

01.07.2018 2 min lukuaika

Kesästä ja hiuksista tulee välittömästi mieleen rento surffarimimmi, jonka hiukset ovat meriveden jäljiltä rosoisen huolettomilla laineilla. Tyyli toimii sekä hiukset auki, vapaasti hulmuten, taikka korkealla ponnarilla. Harvalla on kuitenkaan mahdollisuutta viettää koko kesää meren äärellä, mutta rantalaineet saa onneksi huijattua myös suolasuihkeella.

Yksinkertaisimmillaan suolasuihke koostuu vain vedestä ja suolasta, sekä mahdollisesti tuoksua tuovasta eteerisestä öljystä. Näiden lisäksi valittavana ovat myös monimutkaisemmin rakennetut koostumukset, joissa nähdään erilaisia hoitavia tai pysyvyyttä parantavia ainesosia, sekä mitä vastuttamattomia tuoksuja. Suolasuihkeen käyttöä helpompaa hiusten laittamista ei olekaan; suihkuta suolasuihketta pyyhkekuiviin hiuksiin, rutistele tuote hiuksiin ja anna hiusten kuivua (tai föönaa hiukset)! Erityisen rosoista tekstuuria saat aikaiseksi suihkuttamalla suolasuihketta kuiviin hiuksiin. Suolasuihke tuo hiuksiin karheutta ja kuohkeutta, jolla etenkin pohjoismainen liukas lasinen hiuslaatu saa aivan uutta runsautta. Surffarimimmin asennetta.

Biodellystä löydät neljä erilaista suolasuihketta, joista kahta on saatavilla myös sopivassa rantakassiin sujautettavassa matkakoossa. Kaikki suolasuihkeemme löydät täältä.

Dabba Baltic Sea Spray  vegaaninen, 16,50 € / 100 ml

Dabban suolasuihkeessa vesipohja on korvattu hiuksia hoitavalla männynneulasvedellä, joka ravitsee hiusta ja hillitsee rasvoittumista. Suihke tuo hiuksiin kevyttä pitoa ja sen kruunaa raikas piparminttuinen tuoksu. Saatavilla myös 30 ml matkakoossa.

 

Unique Haircare Sea Salt Spray  16,00 € / 150 ml

Uniquen suolasuihkeen pito tulee suolan sijaan sellakasta, jonka ansiosta suihkeessa on erittäin voimakas pito. Hyvin mieto tuoksu. Suosittelemme jatkuvassa käytössä pesemään hiukset välillä syväpuhdistavalla shampoolla.

 

John Masters Organic Sea Salt Spray with Lavender  vegaaninen, 30,00 € / 266 ml

Kampaajien keskuudessa kehuttu John Mastersin suolasuihke on yhdistelmä vettä, merisuolaa ja rauhoittavaa laventelin eteeristä öljyä. Lähes tuoksuton suihke, jonka hento laventelin tuoksu viipyy vain hetken. Saatavilla myös 60 ml matkakoossa.

 

Rahua Enchanted Island Salt Spray  vegaaninen, 39,00 € / 124 ml

Paratiisisaarilta inspiraationsa saanut Rahuan suolasuihkeen hedelmäisen pirteä tuoksu vie mennessään! Suihke sisältää vaaleanpunaista merisuolaa ja runsaasti kosteuttavia ainesosia ja uutteita aloe verasta, hedelmistä ja kukista.

Nappaa sinäkin kesäkassiisi suolasuihke ja nauti huolettomasta surffitukkakesästä!


Jätä kommentti

Kommentit on hyväksyttävä ennen julkaisua.