🤍 KIITOS!🤍

0

Ostoskorisi on tyhjä

Kevään kaunein meikki

02.04.2018 1 min lukuaika

Vuodenaikojen vaihdos on aina kova isku iholle, jolla kestää hetken sopeutua vaihtuviin olosuhteisiin. Iho saattaa reagoida kevääseen monella eri tavalla; iho voi olla kuiva tai näyttää samealta. Paras apu kevätiholle on runsas kosteutus ja kirkastavat naamiot, mutta myös meikeillä saa tuotua kasvoille pika-apua.

Kauden imartelevimmassa meikissä on panostettu heleään meikkipohjaan, joka saa ihon näyttämään kosteutetulta ja hehkuvalta. Muutamalla niksillä saa piilotettua ihon sameuden, sekä tuotua kasvoille loistetta ja raikkaan lopputuloksen. Tämä meikki saa läheisesi takuulla toteamaan, miten näytätkään tänään niin hyvältä!

 

Esivalmistele iho levittämällä sille kosteusvoidetta ja/tai mattavoidetta, ihotyyppisi mukaan. Äärimmäisen kauniin viimeistelyn iholle jättää Nuin meikkivoide, joka peittää ihon sameuden, pienet (tai vähän suuremmatkin) virheet runsaalla pigmenttisyydellään, kuitenkin jättäen iholle terveen hehkuvan pinnan. Sen aineosat suojaavat ihoa myös kevään ensimmäisiltä auringonsäteiltä.

Poskipäiden korkeimmalle kohdalle, josta valo luonnostaankin taittuu, levitetään kevyesti Nuin voidemaista luomiväriä, joka on myös erinomainen korostusvoide. Voidemaiset luomivärit eivät sisällä lainkaan kimalletta, vaan lisäävät iholle luonnollisen näköistä valoa, joka on hyvinvoivalle iholle tunnusomainen. Valitse poskipäille shampanjan sävyinen Piari tai runsasta valoisuutta tavoitellessasi vaalea Hukarere.

Tuo poskille myös hieman väriä raikkaalla poskipunasävyllä. Kuvien meikissä on käytetty Nuin Multi-stickiä kuulaassa sävyssä Mawhero, jota on tehostettu sipaisulla pinkin persikkaista Pititiä. Nuin voidemaisten luomivärien lisäksi voit sipaista myös haluamaasi Multistick-sävyä luomillesi.

Huolittele kulmat Nuin kulmavahalla ja sipaise huuliin aavistus mieluista huulipunaa. Kuvien huulipuna on sävyä Nyree, jonka päällä Lily Lolon Peachy Keen  huulikiiltoa. Viimeistele look ripsivärillä.

 


Jätä kommentti

Kommentit on hyväksyttävä ennen julkaisua.