🤍 KIITOS!🤍

0

Ostoskorisi on tyhjä

Korento by Flow Cosmetics -luonnonmukainen meikkisarja Suomesta

18.11.2018 5 min lukuaika

Luonnonkosmetiikka on ollut iso trendi Suomessa jo pitkään, mutta tänä vuonna on markkinoille alkanut tulla kiihtyvään tahtiin myös Suomessa valmistettuja ja suunniteltuja sarjoja. Otamme Biodellyssä nämä tuotteet ilolla vastaan, mikäs sen mukavampaa kuin myydä lähellä tuotettua kosmetiikkaa! Korento by Flow Cosmetics on ensimmäinen suomalainen meikkisarja, joka on täysin luonnonmukaisesti valmistettu, lähituotantona Hyvinkäällä. Punaiset hameet hulmuten hihkuimme innosta nähdessämme nämä meikit ensimmäistä kertaa messuilla lokakuussa, ja siltä seisomalta sovimme Flow Cosmeticsin ihanan Suvin kanssa Korento-meikkien jälleenmyynnistä Biodellyssä:o) Nyt ne ovat täällä ja koska instagramin puolella saimme toiveita kattavammasta Korento-meikkien esittelystä, tässä se tulee:

Korento-meikkisarja on luonnonkosmetiikalle ominaiseen tapaan ihoa hoitava. Korennon oma Berry Active Complex -marjaöljyseos tuo iholle antoksidantteja ja ravinteita. Berry Active Complex sisältää Pohjolan marjoja kuten puolukkaa, mustikkaa ja tyrniä. Antioksidanttisen vaikutuksen lisäksi se kosteuttaa ja suojaa ihoa päivän aikana. Korento-meikit keskittyvät aluksi meikkipohjaan eli meikkivoiteisiin ja poskipuniin. Sarja tulee laajenemaan myöhemmin myös muihin tuotteisiin.

Voidemainen meikkipohja

Tyylikkääseen lasipurkkiin pakattu meikkivoide on puolipeittävä ja se sopii myös vegaaneille. Voidetta on helppo kerrostaa. Meikkivoidetta kannattaa ottaa purkista hiukan spaattelilla, lämmitellä hetki sormien välissä ja sitten levittää kasvoille. Jos ihosi on kuiva, voit käyttää myös kostutettua meikkisientä levitykseen. Lopputuloksena on kauniin tasainen ja kuultava, puolimatta meikkipohja, joka kannattaa vielä kiinnittää värittömällä viimeistelypuuterilla.

Kenelle: Sinulle, joka kaipaat meikkivoiteelta peittokykyä ja pidät puolimattaisesta lopputuloksesta. Sinulle, joka toivot meikiltä myös hoitavia ominaisuuksia (Berry Active Complex!). Sinulle, jolla kärsivällisyys riittää meikin levittämiseen osio kerrallaan, sillä tämä voide vaatii pientä työstöä.

Sävyvalikoima on kattava, sävyjä löytyy yhteensä kahdeksan, neljä lämmintä ja neljä viileää. Näistä sävyistä löytyy varmasti vaihtoehto myös kaikkein vaaleimmalle iholle, sillä Warm 01– ja Cool 01 -sävyt ovat erittäin vaaleita. Näin mututuntumalla voisi sanoa, että todennäköisesti 02-sävyt tulevat olemaan Suomessa suosituimpia ja myydyimpiä! (Ja muistathan testeripalvelumme, jos iskee ihan mahdoton tenkkapoo sävyjen kanssa.)

Jos olet käyttänyt aiemmin Flow kosmetiikan mineraalimeikkipohjaa, tässä kaavio josta näet vastaavan sävyn voidemaisena meikkivoiteena:

Warm 01 – Flow IVORY
Warm 02 – Flow PEACH
Warm 03 – Flow AMBER
Warm 04 – Flow HONEY
Cool 01 – Flow BABY FACE
Cool 02 – Flow PORCELAIN
Cool 03 – Flow VANILLA
Cool 04 – Flow SUN

Lämmin vai viileä ihonsävy?

Kaikki Korento-sarjan meikit on jaettu viileisiin ja lämpimiin. Jos et tiedä oletko lämmin vai viileä, sen voi testata nopeasti käsiin katsomalla. Helpoin tapa selvittää, kuulutko puna- vai keltasävyisiin, on kiinnittää huomio ranteiden verisuoniin – viileillä punasävyisillä verisuonet kuultavat ihon läpi sinertävinä kuin taas lämpimillä keltasävyisillä vihertävinä. Mikäli verisuonten analysointi tuottaa hankaluutta voit miettiä pukisitko yllesi mieluummin kylmää hopeaa kuin lämmintä kultaa, mikäli molempia olet luultavasti onnekas neutraali.

Seerumimeikkivoide

Ihanaan lasiseen pipettipulloon pakattu Korento seerumimeikkivoide eli Age Defying Tinted Serum on kevyttä peittoa tuova vitamiinipommi iholle. Koostumus on kuin ”vesimäinen öljyseerumi”, eli se ei ole ihan emulsio, ei öljy, ei vettä, vaan näiden sekoitus. Tätä vegaaneillekin sopivaa seerumimeikkivoidetta kannattaa ravistella hyvin ennen käyttöä. Kaksi tai kolme tippaa riittää hyvin koko kasvoille, ja lopputulos on erittäin luonnollinen ja heleä. Seerumimeikkivoide levittyy parhaiten sormin. Mattaisempaa lopputulosta saat levittämällä seerumimeikkivoiteen päälle viimeistelypuuterin.

Kenelle: Sinulle, joka kaipaat vain kevyttä peittoa ja pientä tasoitusta iholle. Sinulle, joka olet glow-lookin ystävä ja haluat ihon näyttävän (korealaiseen tapaan) jopa märältä. Sinulle, joka toivot meikkipohjalta tehoja myös ihonhoidon suhteen (Berry Active Complex!). Sinulle, joka haluat meikata nopeasti ja helposti ilman ylimääräistä kikkailua.

Seerumimeikkivoiteessa on neljä eri sävyä. Ja juuri kun edellä ennustimme, että voidemaisen meikkipohjan suosituimmaksi sävyksi tulee varmasti kaikki 02-sävyt niin tässä seerumivoiteessa suosituimpia tulevat todennäköisesti olemaan 01-sävyt. Nimittäin tässä sävyjä on vain neljä: Warm 01, Warm 02, Cool 01 ja Cool 02. Sävyasteikko on selkeästi tummempi kuin voidemaisessa meikkipohjassa. Eli jos käytät voidemaisesta meikkipohjasta sävyä 02, seerumimeikkivoiteesta oikea sävy on luultavasti 01.

Viimeistelypuuteri

Yksinkertainen, väritön, talkiton, helppokäyttöinen, vegaani…mitä muuta täydelliseltä irtopuuterilta voi toivoa? Tämä kaikille ihosävyille sopiva puuteri on valmistettu riisijauheesta. Se kiinnittää meikin, jättää ihon mattaiseksi ja antaa ihon hengittää. Voit käyttää meikin kiinnittämiseen tai lisäillä päivän mittaan. Levitä isolla puuterisiveltimella.

Kenelle: Sinulle, joka pidät mattaisesta lopputuloksesta. Sinulle, jonka iho kiiltelee päivän mittaan ja haluat korjailla tuotteella, joka ei tee pakkelimaista pintaa iholle. Sinulle, joka olet herkistynyt kosmetiikan ainesosille ja haluat käyttää mahdollisimman yksinkertaisia tuotteita.

Mineraalimeikkipuuteri

Onko tämä nyt samaa tavaraa kun Flow kosmetiikan ”vanha” mineraalimeikkipohja mutta vain kalliimpi? Korvaako tämä tuote Flow kosmetiikan mineraalimeikkipohjan? Vastaus on ei ja ei. Flow:n huippusuositun mineraalimeikkipohjan ystäville tiedoksi:  tuote tulee jatkossakin pysymään valikoimissa ja suosittelemme sitä etenkin nuorelle iholle.

Uuden Korento mineraalimeikkipohjan pigmentit on päällystetty lesitiinillä, joka tekee siitä ihanan ”kermaisen” ja helposti levittyvän. Lisäksi tähän meikkipohjaan on lisätty micaa, joka tuo kasvoille kaunista kuultoa ja valoa sekä huijaa juonteita pienemmän näköisiksi. Suosittelemme tätä meikkipohjaa etenkin ikääntyvälle iholle, mutta mikään ei toki estä nuorempiakaan kokeilemasta! Levitä mineraalimeikki helposti kabukisiveltimellä: kaada jauhetta hieman purkin kanteen ja siitä siveltimeen. Kopauta ylimääräiset pois ja pyörittele kasvoille. Voit halutessasi kerrostaa lähes rajattomasti!

Kenelle: Sinulle, joka rakastat meikkaamisen helppoutta ja nopeutta; mineraalimeikki on kuin kolme tuotetta yhdessä (pohjustus, meikkivoide & kiinnityspuuteri)! Sinulle, jonka iho on herkkä; lyhyt aineosaluettelo minimoi ihoreaktion mahdollisuuden (ei toki poista kokonaan). Sinulle, jonka iho on helposti rasvoittuva ja kiiltelevä; mineraalimeikin aineosat hillitsevät tulehdusta iholla ja vähentävät kiiltelyä.

Korento mineraalimeikkipohjassa on runsaasti sävyvaihtoehtoja. Jos olet aiemmin käyttänyt Flow kosmetiikan mineraaleja, tästä näet miten sävyt vastaavat toisiaan. Vasemmalla Korento mineraalimeikkipohjan sävyt ja oikealla Flow kosmetiikan sävyt:

Warm 01 – Vaaleampi kuin Flow IVORY
Warm 02 – Flow IVORY
Warm 03 – Flow PEACH
Warm 04 – Flow AMBER
Warm 05 – Flow HONEY
Cool 01 – Flow BABY FACE (neutraalimpi sävy)
Cool 02 – Flow PORCELAIN
Cool 03 – Flow PORCELAIN ja VANILLA välillä
Cool 04 – Flow VANILLA
Cool 05 – Flow SUN

Huuli- & poskiväri

Korento huuli- & poskiväri eli Lip & Cheek Tint on IHANA pikkupurkki, jonka avulla teet helposti taikoja kasvoillesi, ai että! Näissä värinapeissa on väriä riittävästi ja kuitenkin juuri sopivasti, joten meikin annostelu ja levittäminen helppoa. Ei muuten aina ihan itsestäänselvää voidemaisten huuli- ja poskipunien kanssa! Korennon voidemainen huuli- ja poskiväri on helppo levitää sormin hieman töpötellen. Se sopii poskipunaksi, huulipunaksi ja kokeilumme perusteella myös luomiväriksi, mikäli punertava sävymaailma luomilla kiinnostelee. Toki tästäkin tuotteesta löytyy Korennon signature-yhdistelmä eli Berry Active Complex: emmehän halua unohtaa tehokasta ihonhoitoa edes silloin, kun levitämme vain nuppineulan pään verran tuotetta!

Kenelle: Sinulle, joka arvostat meikkaamisen helppoutta; yksi tuote, kolme eri käyttötarkoitusta. Sinulle, joka haluat että meikki ei ole liian mattainen vaan jää ”terveen heleäksi”. Sinulle, joka rakastat söpöjä pieniä purkkeja!

Korento huuli- & poskivärejä löytyy kuusi eri sävyistä, kolme lämmintä ja kolme kylmää. Sävyistä Cloudberry ja Heather ovat vegaanisia:

Vasemmalla kylmät ja oikealla lämpimät sävyt.

Seerumiposkipuna

Korento seerumiposkipuna on erittäin pigmenttipitoinen ja heleyttävä poskipuna. Tämä unelman kevyesti levittyvä, Berry Active Complex -marjaöljy-yhdisteen sisältävä poskipuna sopii hyvin kuivallekin iholle ja ikääntyvälle iholle. Vain pieni, siis aivan olemattoman pieni pisara riittää luomaan raikasta ilmettä kasvoille. Tuote on niin riittoisa, että se todennäköisesti kestää sinulla koko loppuelämäsi! Suosittelemme tipauttamaan pienen pisaran kämmenselälle, ja siitä ottamaan väriä hieman sormenpäällä. Levitä poskipäille kevyesti taputellen. Muista pullon ravistelu ennen levitystä!

Kenelle: Sinulle, joka rakastat pigmenttipitoisia tuotteita joista tulee väriä helposti ja nopeasti. Sinulle, joka haluat poskipunan jäävän kauniin ”kostean” näköiseksi. Sinulle, jonka iho on superkuiva ja johon mikään ei oikein tunnu levittyvän kauniisti.

Sävyjä on kaksi, lämmin Pumpkin ja viileä Raspberry.

Pari meikki-ideaa

Arkeen: Levitä Korento seerumimeikkivoide, sipaus viimeistelypuuteria ja huuli- & poskiväriä poskille ja huulille. Kevyt ja nopea arkimeikkipohja on valmis. Viimeistele ripsivärillä ja kulmavärillä.

Juhlaan: Levitä Korento voidemainen meikkipohja tai seerumimeikkivoide, ja sipaus viimeistelypuuteria T-alueelle. Levitä poskille seerumiposkipunaa ja huulille voimakas Poppy tai Cranberry huuli- & poskiväri. Levitä vaaleampaa huuli- & poskiväriä luomille (koko luomelle) ja kiinnitä viimeistelypuuterilla. Viimeistele ripsivärillä ja kulmavärillä. Heleä ja näyttävä juhlameikki on valmis, vain muutamalla tuotteella!

VASEMMALLA: seerumimeikkivoiteen sävy Warm 01. Poskilla ja huulilla Lip & Cheek Tint sävy Heather. OIKEALLA: seerumimeikkivoiteen sävy Warm 01, jonka päällä viimeistelypuuteri. Poskilla seerumiposkipuna Pumpkin ja huulilla Lip & Cheek Tint sävy Poppy.


Jätä kommentti

Kommentit on hyväksyttävä ennen julkaisua.