Ilmainen kotiinkuljetus kaikille yli 100€ tilauksille!

0

Ostoskorisi on tyhjä

19.05.2019 4 min lukuaika

Viime viikon lauantaina Rauhankadun myymälä oli auki viimeistä päivää. Sulkemisen jälkeen kirmasimme puistoon muiden iloisten alkukesästä nautiskelijoiden joukkoon. Puisto kylpi auringossa, sen lämpö tarttui ihoon ja hiuksiin. Ilmassa leijuvat hahtuvat näyttivät maagiselta lumisateelta, ne sekoittuvat saippuakupliin ja kaiken keskellä lenteli muutama perhonen. Pehmeää pastellista tunnelmaa rikkoi erilaiset äänet, kun naurut, kiljahdukset ja musiikki sekoittuvat toisiinsa. Kevään ja kesän taite on yhtä juhlaa, isosti tai pienesti. Kenkien riisuminen ja paljaiden jalkojen upottaminen vihreään ruohoon tuntuu sekin juhlalta, elämältä.

Vaatekappaleiden vähentäminen tuo enemmän ihoa näkyviin eikä talven jälkeen vitivalkoinen kuiva iho välttämättä houkuta pukemaan valmistujaismekkoa päälle. Toisaalta kevätaurinko on myös äkkikavala ja näpäyttää oitis, jos talven herkistämää ihoa altistaa liian kauan auringon valolle. Turhan punastelun ja auringon haittavaikutuksien välttämiseksi on oiva valinta turvautua purkkirusketukseen.

Zuii Organic itseruskettavat ovat täysin vegaanisia ja sarja on luomuserfioitu.

Itseruskettavat ovat niitä kauneustuunauksia, jotka kannattaa sekä suunnitella että toteuttaa ajan kanssa. Okei – ei purkkirusketusprosessi mitään tähtitiedettä ole, mutta tarkkuus on valttia tässä hommassa.

Aloita vartalon kuivaharjauksella. On tärkeää huolehtia esivalmisteluista, jotta rusketuksesta tulee kaunis, tasainen, kestävä ja raidaton. Zuii Organicilta löytyy pätevät kuorintahanskat kuivaharjauksen tekemiseen. Vaaleampaan kintaaseen on punottu sekaan kuparilankaa, joka auttaa ihoa tuottamaan kollageenia ja sitähän jokainen tulevan kesän 19  farkkushortsipeppu haluaa. Kinnasta pyöritellään iholla napakoin ottein lymfakierron mukaisesti. Hanskaa voi käyttää myös suihkussa ja yhdessä kuorinta-aineen kanssa. Pyörittele erityisellä pieteetillä vartalon kuivimmat kohdat sekä paikat, joihin se pirullinen appelsiini-iho pakkaa kerääntymään. Ihon harjaaminen elvyttää ihon pintaverenkiertoa ja napakoittaa ihoa. On suositeltavaa kosteuttaa iho vartalovoiteella vielä jälkeen kuorinnan ja toki myös itseruskettavan levityskertojen välissä.

Päätä millaisen rusketuksen haluat: mikä on lopputulos ihon sävyn ja tummuusasteen suhteen. Tärkeää on myös huomioida millä aikavälillä rusketuksen on tarkoitus olla täydellisimmillään. Muista kuitenkin edetä step by step – rauhallisesti pitäen mielessä tavoitteen kauniista ja tasaisesta rusketuksesta.

Zuii Organicilla on kattava rebertuaari itseruskettavia erilaisilla koostumuksilla: kasvovesi, lotion/voide (erikseen kasvolle ja vartalolle), vaahto ja öljy. Erilaisista koostumuksista löytyy iholle kuin iholle sopivin vaihtoehto ja erilaisten koostumusten ansiosta voit kerrostaa tuotteita kohti haluttua lopputulosta. Vaahdosta on valittavana eri tummusasteet eli voit hypähtää next levelille rusketuksen kanssa. Helposti ruskettuvat tyypit ovat jo heinäkuun alussa ultra dark-tasolla. Vaahdosta kerrotaan vielä lisää alempana.

Kevään ja alkukesän lumikeille ja luonnollisille punapäille: kasvovesi , voide

Keskikesän huumassa päivettyneille: kasvovesi, voide, vaahto (1-2) ja öljy

Loppukesän (kaura)maitolatteille ja kahvipavuille: kasvovesi, voide, vaahto (3-4) ja öljy

Zuii Organic Flora itseruskettava kasvovesi

Kosteuttava geelimäinen koostumus jättää iholle päivettyneen pinnan. Kasvovesi sisältää ihoa tasapainottavaa, ihohuokosia supistavaa ja tasapainottavaa taikapähkinää, mikä on ihanteellinen ainesosa iholle kesällä, jolloin ihon oma luontainen talintuotanto on voimakkaampaa. Kasvovesi sisältää myös kurkkua sekä uniikin kombinaation jäkälää, sammalta ja saniaisuutetta – tulee ihan lapsuuden metsät mieleen!

Itseruskettava on pätevä tuote talven vaalealle iholle juuri ennen uutta passikuvaa tai muuta sellaista. Tuotteen käytettävyys on iiseistä iisein: kostutus vanulappulle tai sormenpäille ja tasainen pyörittely kauttaaltaan kasvoille, unohtamatta kaulaa, korvia ja mahdollisesti rintakehää.

Kevyesti hajustettu.

Zuii Organic Flora päivettävä vartalovoide

Helppo, nopea, toimiva, sopiva kaikkiin vuodenaikoihin. Vartalolotion päivettää ihoa asteittan ja sen hoitoteho on omaa luokkaansa. Ihana koostumus bambumehusta, karitevoista, auringonkukanöljystä ja raakakaakaosta ja raikas bergamotin, sitruunan ja vaniljan tuoksu. Tuotteen pumppupullosta myös pitkä rivi plussia, siisti ja näppärä käyttää!

Voit käyttää vartalovoidetta päivittäin vartalolle, mitä enemmän käytät sitä intensiivisemmäksi päivetys ruskettuu. Zuii Organicilta löytyy myös oma koostumus kasvoille. Lopputuloksesta tulee luonnollinen ja kullanhohtoinen sävy ilman ei toivottua oranssia twistiä.

Kevyesti hajustettu.

Zuii Organic Flora itseruskettava vaahto

Vaihtoehtoja kevyestä päivetyksestä syvään rusketukseen, sun valinta. Zuii Organic itseruskettavan vaahtokoostumus on pehmeä ja levitys helppoa. Voit käyttää apuna levityskinnasta tai levittää käsin. Vaahto on olomuodoltaan helposti imeytyvä ja tarttuu ihoon napakasti. Vitivalkoisena kannattaa aloittaa vaaleammasta vaihtoehdosta ja edetä tummempaan hipiän sävyn syventyessä.

Sävyvalikoimaan kuuluu 4 sävyä: light, medium, dark ja ultra dark. Biodellyn valikoimasta löytyy tällä hetkellä kaksi vaaleinta.

Vaahtojen pääraaka-aineet ovat vitamiinipitoinen ja mineraalirikas bambumehu, antioksidanttinen raakakaakao ja rikas E-vitamiinipitoinenviinirypäleensiemenöljy tuovat ihoon kimmoisuutta ja kosteutta.

Vaahto on tuoksuton.

Zuii Organic Flora rusketusta pidentävä kuivaöljy

Pidentää rusketuksen kestoa, joten valitse tämä timantti käyttöön viimeistään syksyn taitteessa. Kuivaöljy on sekoitus manteliöljyä, kamelian siemenöljyä ja auringonkukanöljyä sekä vitamiini-ja mineraalirikasta bambumehua. Kuivaöljy ei jä ihon pintaa rasvaiseksi, ei tuki ihohuokosia eikä tahmaa. Voit käyttää tätä ihanuutta päivittäin. Kuivaöljy tekee ihosta elastisen, hehkuvan ja hyvinvoivan.

Tuote ei sisällä värjääviä ainesosia, mutta ruskettavia kyllä, joten muista huuhdella huolellisesti käsistä. Tasaisen lopputuloksen saamiseksi pyörittele kuivaöljy ihoon, näin se imeytyy parhaiten.

Kuivaöljy on hajustettu.

Levitä itseruskettava tuote huolellisesti. Voit levittää itseruskettavaa kaksikin ohutta kerrosta, mutta muista antaa ensimmäisen kerroksen imeytyä hetki ennen toisen kerroksen levitystä. Itseruskettavien minimivaikutus aika on 2h. Zuii Organic itseruskettavat imeytyvät nopeasti, joten voit pukeutuaheti  kun ihon pinta ei enää tunnu kostealta. Vältä kuitenkin vesileikkejä vähintään tuo pari tuntia. Syvän rusketuksen saat, kun maltat antaa sävyn kehittyä iholla useamman tunnin (6h riittää). Aikaa seuraamalla voit siis itse säädellä mikä on paras taso rusketukselle.

Luonnonkosmetiikan itseruskettavien sävyt ovat pehmeitä ja kauniisti hehkuvia, ilman keinotekoisia väriaineita. On vaikea saada aikaan oranssia feikkiä. Sen sijaan hutiloitu levitys on oma lukunsa, joten tartu hommaan tähtitieteilijän tarkkuudella!

Zuii Organic itseruskettavien tuoteperheeseen kuuluu musta levityskinnas, jonka avulla saa aikaan raidattoman lopputuloksen. Pehmeä kinnas sopii erityisesti vaahdon levitykseen. Pursota vaahtoa suoraan kintaaseen ja pyörittele iholle. Lapasen avulla myös kädet pysyvät tahraamattomina. Jos kuitenkin levität itseruskettavan paljain käsin, muista pestä ja kuoria kädet, etenkin kynsien reunat. Salityypit ja mave-tankojen heiluttelijat muistavat kuoria kämmenpohjien sisäpinnan, huolellisesti levityksen jälkeen. Muista, myös lopuksi kosteuttaa kädet käsivoiteella.

Zuii itseruskettavan vaahdon ja levityshanskan käyttöohjeet tältä videolta.

Itseruskettavat vain tuovat väriä ja hoitavat ihoa, eivät suojaa auringolta, joten muista käyttää fysikaalisia aurinkosuojia ja suojautua myös vaatteilla ja asusteilla.

Tarjoamme teille koodilla PURKKIBRUNA 15% alennuksen kaikista Zuiin itseruskettavista tuotteista 31.8.2019 asti.

Lempeää kesän alkua ja hehkuvia hipiöitä!

 

 

Teksti: Miila Louhikkola

Kuvat: Riikka Lilja-Niemi


Jätä kommentti

Kommentit on hyväksyttävä ennen julkaisua.

Uutiskirje