Ilmainen toimitus yli 59€ tilauksiin. Ilmainen kotiinkuljetus yli 100€ tilauksiin. Kiitos ja voi hyvin!

0

Ostoskorisi on tyhjä

19.05.2019 4 min lukuaika

 

Kotona on luksusta kävellä paljain varpain ja ihastella juuri lakattuja varpaankynsiä. Näin etäilessä olo ja tehokkuus on toimistopäivien luokkaa, kun  asianmukainen töihin pukeutuminen on suoritettu, ainakin osittain, sillä kotona voi huoletta vilautella säärtä ja heilutella paljaita varpaita omaksi ja kotikavereiden iloksi. Kevätauringon kajastaessa sisälle on ihanaa fiilistellä kesän tuntua ja kuka välittää, vaikka jo pukeutuisi kesävaatteisiin. Kotona kun ollaan! 

Vaatekappaleiden vähentäminen tuo enemmän ihoa näkyviin eikä talven jälkeen vitivalkoinen kuiva iho välttämättä houkuta pukemaan vähemmin.

Pätevän päivetyksen ja iholle kosteutta saat purkista,

helposti ja nopeasti, turvallisesti ilman aurinkoa. 

Zuii Organic itseruskettavat ovat luonnonkosmetiikan p a r h a a t  purkkiruskettajat. Näitä pitkään testanneina me Biodellyssä vannomme  Zuii Organic:n nimeen. Sarja on vegaaninen ja luomusertifioitu. 

Itseruskettavien käyttö vaatii hieman pohjatyötä, suunnittelua ja tavoitteen sekä aikaa. Tätä ei kannata säikähtää, sillä ei purkkirusketusprosessi mitään tähtitiedettä ole, mutta tarkkuus on valttia tässä hommassa tasaisen ja kestävän lopputuloksen varmistamiseksi. 

Aloita vartalon kuivaharjauksella

On tärkeää huolehtia esivalmisteluista, jotta rusketuksesta tulee kaunis, tasainen, kestävä ja raidaton.

Zuii Organicilta löytyy pätevät kuorintahanskat kuivaharjauksen tekemiseen. Vaaleampaan kintaaseen on punottu sekaan kuparilankaa, joka auttaa ihoa tuottamaan kollageenia. Kannattaa hoitaa kuivaharjaus pieteetillä kotiin, mikäli haluat olla tulevan kesän 2020 farkkushortsibeibe. 

Kinnasta pyöritellään iholla napakoin ottein lymfakierron mukaisesti. Hanskaa voi käyttää myös suihkussa ja yhdessä ihoa kosteuttavan kuorinta-aineen kanssa. Pyörittele erityisellä huomiolla vartalon kuivat alueet sekä ne kriittiset kohdat joihin appelsiini-ihoa pakkaa kerääntymään. Ihon harjaaminen elvyttää ihon pintaverenkiertoa ja tekee ihosta kimmoisan.

Kosteuta iho vartalovoiteella kuorinnan  ja/tai kuivaharjauksen jälkeen. Zuii Organic itseruskettava voide on siitä ihana, että sen kanssa voi plutata vaikka joka päivä. 

Päätä millaisen rusketuksen haluat

Millaisen sävyn ja tummuuasteen haluat, miltä näyttää lopputulos? Tärkeää on huomioida myös millä aikavälillä rusketuksen on tarkoitus olla täydellisimmillään. Itserusketusprosessissastep by step-eteneminen on suositeltavaa. Aloita rusketusprojekti ajoissa ennen hoo hetkeä.

Zuii Organic itseruskettavien sarja käsittää kattavan rebertuaarin erilaisia koostumuksia, koska koostumuksella on väliä lopputuloksen kannalta ja erilaisia koostumuksia kannattaa myös käyttää kerrostaen iholle, silloin kun havittelet pitkäkestoista ja mahdollisimman vaivatonta ylläpitoa purkkipäivetyksen kanssa. 

Itseruskettava kasvovesi

Asteittain ruskettava vartalovoide 

Itseruskettava vaahto, light & medium

Rusketusta pidentävä öljy

Vaahdosta on valittavana eri tummusasteita eri ihon pohjaväreille ja hypähtää next levelille rusketuksen kanssa. Helposti ruskettuvat tyypit ovat jo heinäkuun alussa ultra dark-tasolla. Vaahdosta kerrotaan vielä lisää alempana.

Kevään ja alkukesän lumikeille ja luonnollisille punapäille: kasvovesi, itseruskettava voide.

Keskikesän huumassa päivettyneille: kasvovesi, voide, vaahto (1-2) ja rusketusta pidentävä öljy.

Loppukesän (kaura)maitolatteille ja kahvipavuille: kasvovesi, voide, vaahto (2-4) ja rusketusta pidentävä öljy.

Zuii Organic Flora itseruskettava kasvovesi

Kosteuttava geelimäinen koostumus jättää iholle päivettyneen pinnan. Kasvovesi sisältää ihoa tasapainottavaa, ihohuokosia supistavaa ja tasapainottavaa taikapähkinää, mikä on ihanteellinen ainesosa iholle kesällä, jolloin ihon oma luontainen talintuotanto on voimakkaampaa. Kasvovesi sisältää myös kurkkua sekä uniikin kombinaation jäkälää, sammalta ja saniaisuutetta – tulee ihan lapsuuden metsät mieleen!

Itseruskettava kasvovesi on purkki paikallaan talven vaalealle iholle juuri ennen uutta passikuvaa tai mitä tahansa muuta kuvatodistetta, jossa on tarkoitus hehkua elinvoimaa

Itseruskettavan kasvoveden käyttö on iiseistä iiseintä. Kostuta kasvovedellä vanulappu ja levitä neste sen avulla kasvoille, tai lorauta kasvovettä sormenpäille ja pyörittele käsien avulla kasvovesi kauttaaltaan kasvoille, unohtamatta kaulaa, korvia ja mahdollisesti rintakehää.

Zuii Organic asteittain sävyttävä vartalovoide

Helppo.

Nopea.

Tehokas ja toimiva.

Vartalovoide päivettää asteittain ja rusketusprosessissa on mahdollisuus päästä ihan paahdetuksi pavuksi asti vartalovoiteen kanssa. Lopputulos on omasta tavoitteesta ja halusta kiinni. 

Ihoa kosteuttava ja kiinteyttävä vaikutus syntyy vartalovoiteen koostumuksesta, joka sisältää bambumehua, karitevoita, auringonkukanöljyä  sekä antioksidanttista raakakaakaota. Raikas bergamotin, sitruunan ja vaniljan tuoksukombo viimeistelee lopputuloksen.

Zuii Organic asteittain ruskettava vartalovoide on pakattu pumppupulloon, mikä mahdollistaa siistin annostelun ja helppokäyttöisyyden. 

Mitä enemmän käytät sitä intensiivisempi lopputulos, joka ei twistaa oranssiin vaan sävy iholla näyttää sensuellin hehkuvalta kuin kullanhohtoinen kesäillan aurinko. 

Zuii Organic Flora itseruskettava vaahto

Zuii Organic itseruskettavan vaahdon koostumus on pehmeä ja levitys helppoa. Voit käyttää apuna levityskinnasta tai levittää käsin. Suosittelemme levityskintaan käyttöä laajemmille iho-alueille tasaisen lopputuloksen saamiseksi. 

Vaahto on olomuodoltaan helposti imeytyvä ja tarttuu ihoon napakasti. Vitivalkoisena kannattaa aloittaa vaaleammasta vaihtoehdosta tai pohjustaa ihoa asteittain sävyttävän vartalovoiteen kanssa ja edetä tummempaan vaahtoon ihon  sävyn syventyessä. 

Huolehdi ensin ihon kosteustasapainosta. Kauniin tasaisen rusketuksen saavuttaminen kuivalle ja epätasaiselle pohjalle on utopia, jonka korjaamiseen menee enemmän aikaa kuin purkkirusketusprosessin esivalmisteluun ja vaivattomaan ylläpitoon eli kuori ja kosteuta-toimenpiteisiin.

Sävyvalikoimaan kuuluu 4 sävyä: 

light, medium, dark ja ultra dark.

Biodellyn valikoimasta löytyy tällä hetkellä kaksi vaaleinta. Tummemmat sävyt, etenkin ultra dark on itseruskettavien heavy user-käyttäjien suosiossa. Jos haluat ehdottomasti tilata tummemmat sävyt, ole yhteydessä meihin: asiakaspalvelu@biodelly.fi

Vaahtojen pääraaka-aineet:

Vitamiinipitoinen ja mineraalirikas bambumehu, antioksidanttinen raakakaakao ja rikas E-vitamiinipitoinen viinirypäleensiemenöljy. 

Vaahdolla saat iholle välitöntä kiinteyttä ja kauniisti sävytetyn ihon. Vaahtosävytettyjä sääriä kehtaa väläytellä muuallakin kuin kotitoimistolla, kun kohta tämä vaiheikas kevätsää päättää suuntansa kesään ja mahdollistaa culotte-housut ja lopulta kesämekotkin. 

Zuii Organic Flora rusketusta pidentävä kuivaöljy

Valitse tämä itseruskettavien tuotteiden timantti käyttöön viimeistään syksyn taitteessa. Kuivaöljy on sekoitus manteliöljyä, kamelian siemenöljyä ja auringonkukanöljyä sekä vitamiini-ja mineraalirikasta bambumehua. Kuivaöljy ei jätä ihon pintaa rasvaiseksi.

Voit käyttää tätä ihanuutta päivittäin. Kuivaöljy tekee ihosta elastisen, hehkuvan ja hyvinvoivan.

Tuote ei sisällä värjääviä ainesosia, mutta ruskettavia kyllä, joten muista huuhdella huolellisesti käsistä. Tasaisen lopputuloksen saamiseksi pyörittele kuivaöljy ihoon, näin se imeytyy parhaiten.

Kuivaöljy on hajustettu.

Levitä itseruskettava tuote huolellisesti 

Voit levittää itseruskettavaa kaksikin ohutta kerrosta, mutta muista antaa ensimmäisen kerroksen imeytyä hetki ennen toisen kerroksen levitystä. Itseruskettavien minimivaikutus aika on 2h. Zuii Organic itseruskettavat imeytyvät nopeasti, joten voit pukeutua heti kun ihon pinta ei enää tunnu kostealta. Vältä kuitenkin vesileikkejä vähintään tuo pari tuntia. Syvän rusketuksen saat, kun maltat antaa sävyn kehittyä iholla useamman tunnin (6h riittää). Aikaa seuraamalla voit siis itse säädellä mikä on paras taso rusketukselle.

Luonnonkosmetiikan itseruskettavien sävyt ovat pehmeitä ja kauniisti hehkuvia, ilman keinotekoisia väriaineita. On vaikea saada aikaan oranssia feikkiä. Sen sijaan hutiloitu levitys on oma lukunsa, joten tartu hommaan tähtitieteilijän tarkkuudella!

Zuii Organic itseruskettavien tuoteperheeseen kuuluu musta levityskinnas, jonka avulla saa aikaan raidattoman lopputuloksen. Pehmeä kinnas sopii erityisesti vaahdon levitykseen. Pursota vaahtoa suoraan kintaaseen ja pyörittele iholle. Lapasen avulla myös kädet pysyvät tahraamattomina. Jos kuitenkin levität itseruskettavan paljain käsin, muista pestä ja kuoria kädet, etenkin kynsien reunat. Salityypit ja mave-tankojen heiluttelijat muistavat kuoria kämmenpohjien sisäpinnan, huolellisesti levityksen jälkeen. Muista, myös lopuksi kosteuttaa kädet käsivoiteella.

Zuii itseruskettavan vaahdon ja levityshanskan käyttöohjeet tältä videolta.

Muistathan, että itseruskettavat tuotteet eivät suojaa auringolta, joten muista käyttää fysikaalisia aurinkosuojia ja suojautua myös vaatteilla ja asusteilla.

 

Tarjoamme -15% edun koodilla PURKKIBEIBI  ZUII Organic itseruskettavista tuotteista 30.4.2020 asti. 

Edussa mukana myös nämä purkkirusketukseen matchaavat tuotteet: 

Zuii Organic hohdevoide Saturn

Zuii Organic kosteuttava vartalokuorinta

Zuii Organic saippuaton suihkugeeli

_____

 

 

 

Kirjoitus päivitetty 16.4.2020. Etätoimistossa taustamusiikkina soi The Twilight Singers ja ulkona takatalvinen lumisade vaihtui aurinkoon. 

 

Teksti: Miila Louhikkola

Kuvat: Riikka Lilja-Niemi


Jätä kommentti

Kommentit on hyväksyttävä ennen julkaisua.

Uutiskirje