🤍 KIITOS!🤍

0

Ostoskorisi on tyhjä

Mádaran uutuusherkut – pihlajabuustia syysiholle!

16.10.2017 1 min lukuaika

”Miksi ruokkisit ihoasi synteettisesti, kun olet itse 100% luonnollinen?” Tämä kysymys on painettu Noora Shinglerin nimeä kantavaan Pihlaja vartalovoipurkkiin, joka on pihlaja- tuotteista tuoksuvin ja viestittää raikkaudellaan sitä kuinka sarja kaikkineen palauttaa elinvoimaa iholle sekä suojaa sitä näissä pohjoistuulissa.

Nyt kun syksy selkeästi taittuu pimeän puolelle, värit murtuu ja päikkärit kiinnostaa päivästä riippumatta todella – kaiken lakastuminen näkyy myös iholla, joten ovat Mádaran uudet tulokkaat: Pihlaja Drops Glow Booster sekä Pihlaja Daily Moisture- kasvovoide enemmän kuin tervetulleita!

Pihlaja Drops Glow Booster tuo hetkessä iholle kaunista ja kuulasta hehkua. Voit käyttää sitä niin aamulla kuin yölläkin, kasvovoiteen kanssa tai sellaisenaan. Kasvoöljyseerumi on vitamiinipitoinen cocktail kauneusvitamiineja A ja E sekä gammalinoleenihappoa eli GLA- öljyä, jonka tehtävä on rauhoittaa ja vähentää ihoärsytyksiä yhdessä helokkiöljyn kanssa. Ihan pienen pieni tippa pihlajan taikaa riittää kosteuttamaan, ravitsemaan ihoa sekä suojaamaan sitä syysviimoilta.

Pihlaja Daily Moisture -kasvovoide on perinteistä pihlajavoidetta kevyempi versio, jolle onkin ollut tilausta sillä se perinteinen on melko tuhtia massaa joidenkin iholle, vaikka mainita täytyy että on se must- tuote kun lähdetään ulkoilemaan kipakkaan säähän pidemmäksi toviksi. Ainakin täällä Turussa, jossa tuntuu tuo merituuli kosteudellaan pureutuvan piukkaan iholle. Kasvovoide sisältää reilusti E- vitamiinia ja C- vitamiinia sekä purasruohon GLA- öljyä.

Nämä Mádaran uudet ”pihlikset” ovat mutkattomia ja simppeleitä, niin aitoja, että niihin rakastuminen on helppoa!

 


Jätä kommentti

Kommentit on hyväksyttävä ennen julkaisua.