Lupa olla luonnollinen -kesäkampanja. kaunis. luonnollisesti.

0

Ostoskorisi on tyhjä

Mitä eroa on misellivedellä ja kasvovedellä?

06.08.2017 3 min lukuaika

Misellivedet ilmestyivät muutama vuosi sitten ihonhoitosarjoihin. Blogeista ja naistenlehdistä saattoi lukea suurta hehkutusta misellivesistä (on muuten ranskalaista alkuperää tämäkin kosmetiikan innovaatio). Misellivedet vakiinnuttivat nopeasti paikansa, niiden helppokäyttöisyys ja ihotuntuma ihastuttaa. Oletko jo kokeillut?

Misellivesi on koostumukseltaan sekä pakkauksen käytettävyydeltä yleensä hyvin samanlainen kuin kasvovesi, jonka vuoksi tuotteet monesti sekoitetaankin toisiinsa. Juuri kun niin monet ovat tunnustaneet  kasvoveden käyttämisen merkityksen ihon kosteustasapainon ylläpitämiseksi sekä voiteiden imeytymisen tehostajana, valikoimaan ilmestyy uusi tuote joka on jokin vesimäinen sekin, mutta ei kuitenkaan kasvovesi

Misellivesi puhdistaa.

Kasvovesi kosteuttaa.

Mikä ihme on misellivesi?

Misellivesi on tarkoitettu ihon puhdistamiseen eli misellivesi on puhdistustuote. Veden koostumus onkin usein hieman vaahtomaista. Misellivesi poistaa iholta lempeästi, mutta tehokkaasti lian, rasvan ja meikin. Erinomainen tuote mukaan minne tahansa: treenikassiin, mökille, kaupunkilomalle…

Puhdistustuotteet sisältävät erilaisia tensidejä eli pinta- aktiivisia aineita, jotka toimivat iholla rasvaa poistavana tekijänä. Vesi ja rasva eivät sekoitu keskenään, näin ollen pelkkä kasvovesi ei riitä puhdistamaan iholta meikkiä sekä ihon omaa luontaista tuotantoa. Misellivesi sisältää tensidejä, jotka vedessä hakeutuvat yhteen pieniksi palloiksi eli miselleiksi, jotka sisältävät tensidille ominaiseen tapaan kaksi päätä: Hydrofiilinen pää on vesihakuinen ja Hydrofobinen vettä kaihtava, joka hakeutuu iholla lian, talin ja rasvan ympärille imaisten ne vanulappuun = misellipuhdistus.

Misellivesi on iholle ystävällinen ja lempeä miedon koostumuksensa ansiosta, jonka vuoksi sitä ei tarvitse erikseen huuhdella. Misellivesi ei heilauta ihon omaa hydrolipiditasapainoa.

Kuinka sitä käytetään?

Misellivettä on helppo käyttää. Kastelet vain vanulapun misellillä ja pyyhit kasvoja, kunnes vanulappuun ei jää epäpuhtauksia. Iholle jää kosteutettu pinta, joka on valmis seerumille ja voiteelle. Misellivesi on iholle ystävällinen ja lempeä miedon koostumuksensa ansiosta, jonka vuoksi sitä ei tarvitse erikseen huuhtoa iholta.

Toki lisäkosteuden tuomiseksi kannattaa päälle lorauttaa kasvovettä kämmenelle ja taputella kasvovesi kasvoille, jonka päälle seerumi ja voide. Hyvin kosteutettu iho on hyvin vastaanottavainen seerumeille ja voiteille, sitä ei voi liiaksi olla korostamatta. Etenkin hyaluronihapposeerumi tykkää toimia paremmin, kun iho on kunnolla kosteutettu ennen seerumia.

Misellivesi sopii ihan kaikille, erityisesti herkkäihoisille sekä nuorille, jotka aloittavat ihonpuhdistusta. Mikäli käytät paljon meikkiä tai ihosi kaipaa syvempää puhdistusta, silloin kannattaa valita putsariksi jokin muu vaihtoehto tai käyttää miselliä puhdistuksen viimeistelyyn, esimerkiksi puhdistusöljyn tai balmin jälkeen. Miselli on oivallinen tuote kevyeen ihonpuhdistukseen, jolloin se sopii mitä parhaiten reissutuotteeksi, esimerkiksi mökille.

Naturativ sarjasta löytyy täydellinen misellivesi, joka toimii iholla kuin kosteutusemulsio. Se on pehmeä ja raikas koostumus, joka poistaa iholta sameuttavan talin, meikin ja lian tehokkaasti. Misellivesi sekä puhdistaa että rauhoittaa ihoa. Yhdessä saman sarjan kasvoveden kanssa iholle jää kaunis hehku ja säämiskämäinen tuntuma, joka on valmis ottamaan vastaan seerumien, kasvoöljyjen ja voiteiden tehot. Näistä tuotteista on helppo aloittaa tutustuminen miselliveteen ja kokea kuinka syväkosteutus iholla tuntuu kasvoveden avulla.

Ihastut, sen voimme taata!

Madaran misellivesi on kätevä: sen voi ottaa mukaan mihin vain ja koska vain mukaan. Misellivedelle ominaiseen tapaan myös tämä rauhoittaa ja tasapainoittaa ihoa, tietysti tehokkaan puhdistuksen lisäksi. Kaiken lisäksi Madaran misellivesi sisältää myös hyaluronihappoa, jonka lisä on monille hyaluronihappofaneille silkkaa iloa miselliveden valinnassa. Yhdessä Madaran suihkutettavan nokkosveden kanssa iholle jää puhdas ja rauhallinen olo kuin kesäyön kasteen jälkeen. Suihkutettavien kasvovesien etu on siinä, että ne kosteuttavat ihoa kevyesti kauttaaltaan ja niiden virkistävä vaikutus on välitön. Kuivaihoisille tämä tuote on välttämätön, koska sitä on niin helppo suihkia iholle pisin päivää.

Sukin kirkastava kasvovesi on epäpuhtauksista kärsivän ihon pelastus. Kasvovesi toimii mutkattomana jatkeena mille tahansa misellivedelle, kun iholta halutaan nitistää epäpuhtauksia kohteliaalla tavalla, se on kuin lempeä käskytys olla riehaantumatta. Sukin kasvovesi sisältää pajun salisyylihappoa, joka kuorii kevyesti ja samalla hillitsee tulehdusta. Moniin iho-ongelmiin vesipuhdistus ja kasvovesien imeyttäminen on paljon tehokkaampi vaihtoehto kuin karski ote hinkkaamalla ihoa tuotteilla, jotka vain pahentavat ongelmaa saaden ihon enemmän epätasapainoon.

Miselli <3 kasvovesi + seerumi = kaunis iho!

Vinkki: kokeile Biodellyn ihonhoitovalmennusta, kun haluat varmuutta ihosi tilasta ja täsmällistä apua ihonhoitotuotteiden valinnassa.


Jätä kommentti

Kommentit on hyväksyttävä ennen julkaisua.

Uutiskirje