Yli 59 euron tilaukset ilman toimituskuluja. Ilmainen kotiinkuljetus yli 100€ tilauksiin. 

0

Ostoskorisi on tyhjä

Muisk! Punaa huulet naistenpäiväksi

05.03.2018 1 min lukuaika

Tällä viikolla vietettävän naistenpäivän inspiroima meikki on tietenkin naisellisen viettelevä ja vau-kertoimet kattoon ponkaiseva. Punaiset huulet toimivat aina ja ne saavat taatusti muiden katseet kääntymään. Parasta tässä meikissä on se, että se onnistuu takuuvarmasti keneltä tahansa!

Luonnonkosmetiikan huulipunavalikoimat ovat täynnä mitä herkuimpia sävyjä aina pinkistä persikkaiseen ja nudeista tummiin, joilla saa aikaan erilaisia, leikkisiä, suloisia, mystisiä ja klassisia lookeja. Tässä naistenpäivän meikissä tähtäsimme täydellisen klassiseen punaan, mutta voit rohkeasti valita myös omaa luonnettasi välittävä sävy.

Tee meikkipohja huolellisesti tapasi mukaan, siisti kulmat ja korosta silmiä ripsivärillä ja halutessasi rajauksilla. Meikkimallimme Emman meikki tehtiin Nuin tuotteilla, joista löytyy tarpeeksi pigmenttiä ja peittokykyä, mutta lopputulos jää luonnollisen raikkaaksi.

Pohjusta huulet hoitavalla huulirasvalla, kuten Madaran Plum Plum -huulirasvalla. Huulipuna levittyy tasaisemmin ja pysyy parempana koko pitkän päivän, kun huulet ovat kosteutetut ja hyvinvoivat. Huulipunan pysyvyyttä parantaa myös huultenrajauskynä, jolla saat paitsi huuliin tarkat reunat, myös huulille kevyesti levitettynä äärimmäisen kestävän huulimeikkipohjan.

 

Parhaat punaiset huulipunat naistenpäivään:

Glossy: Benecos Just red

Aina varma: Absolution No. 08

Vegaaninen: Nui Aroha (kuvissa)

Pihistä: Avril huulipunakynä Vrai Rouge

Kevyt: Zuii Sheer Stick Lilly


Jätä kommentti

Kommentit on hyväksyttävä ennen julkaisua.

Uutiskirje