🤍 KIITOS!🤍

0

Ostoskorisi on tyhjä

Multimasking – mitä ja miksi?

12.03.2018 2 min lukuaika

Ensin kaikkialla puhuttiin sheet maskeista ja nyt multimaskingistä. Taas yksi naamiotrendi, josta olla täysin pihalla! Niinkö? Mitä se on, miten sitä tehdään ja ennen kaikkea miksi sitä kannattaa kokeilla? Ei huolta, näihin aiheisiin perehdytämme sinut tänään.

Kuten multimasking nimestä voi päätellä, on multimaskingissä kyseessä tapa käyttää montaa naamiota. Naamioita ei suinkaan sekoiteta keskenään, vaan tekniikka perustuu eri ihoalueiden täsmähoitamiseen, jokaisen alueen tarpeet huomioiden ja ihon hoitaminen optimaalisesti. Oletkin saattanut tuskailla naamion valinnan kanssa; minkä naamion valitsisi, kun osa kasvoista tuntuu kuivalta, osaan puskee epäpuhtauksia ja osa näyttää samealta? Multimasking on ratkaisu juuri tähän dilemmaan. Käytä usean eri ominaisuuden naamiota rinnakkain.

Klassinen esimerkki multimaskingistä on t-alueelle levitetty puhdistava naamio ja muualle kasvoille levitetty hoitava ja kosteuttava naamio. Näin naamioilla pääsee käsiksi täsmällisesti eri ihoalueiden ongelmiin, jolloin lopputuloskin on onnistuneempi. Täydellisen multimasking-parin saa Lovely Dayn puhdistavasta Charcoal Manuka ja kosteuttavasta Hyaluron + Bloom naamioista. Lovely Dayn molemmat naamiot sisältävät mietoja PHA-happoja, jotka kuorivat ihoa hellästi, jotta naamioiden aktiiviaineet pääsevät tehoamaan täydellä potentiaalilla.

Syväpuhdistava Charcoal Manuka naamion PHA-pitoisuus on näistä kahdesta suurempi ja naamio detoxaakin ihoa tehokkaasti aktiivihiilen ja rasulsaven avulla, joiden tunnetaan imevän ihosta epäpuhtauksia ja ilmansaasteita magneetin tavoin. Naamion antibakteerinen manukaöljy on tehokas ainesosa rauhoittamaan ihon epäpuhtauksia ja auttaa vähentämään niiden syntyä, kuitenkaan kuivattamatta ihoa. Levitä Charcoal Manuka -naamiota t-alueelle tai niihin kohtiin, jossa sinulla esiintyy runsaimmin rasvoittuvuuta ja epäpuhtauksia.

Muita ihoalueita kosteuttamaan ja kirkastamaan levitetään Hyaluron + Bloom -naamiota. Pieni määrä PHA-happoja herättelee ihon pintaa kirkastaen kasvoja. Vaaleanpunainen savi syväpuhdistaa ihoa hellästi ja imeyttää ihoon mineraaleja, jotka tasoittavat ja heleyttävät ihon sävyä. Tehosekoitus vadelman- ja ruusunsiemenöljyjä, hibiskuksen kukkauutetta, ruusuvettä ja hyaluronihappoa sitovat ihoon runsaasti kosteutta ja estävät kosteuden haihtumista iholta.

Anna naamioiden vaikuttaa 25 minuuttia (tai valitsemasi naamion vaikutusajan), joiden aikana huomaat Charcoal Manuka naamion imevän itseensä ihon epäpuhtauksia, kun taas Hyaluron + Bloom naamio alkaa paikoitellen imeytyä ihoon. Vaikutus on enemmän kuin osiensa summa: lopputulos on tasaisempi, rauhoittunut, kosteutettu ja hehkuva!

Pyyhi naamiot kostealla liinalla tai huuhtele haalealla vedellä. Muista viimeistellä kasvohoitosi runsaalla kädellä kasvovettä (esimerkiksi Lovely Dayn rauhoittava Mermaid kasvosuihke on oivallinen valinta), kosteuttavalla seerumilla ja kasvoöljyllä tai voiteella.

Kokeile rohkeasti erilaisia naamioyhdistelmiä ihosi omiin tarpeisiin perustuen ja leikittele yhdsitelmillä päivän ja vuodenajan mukaan. Kaipaako ihosi tällä hetkellä kosteutta, tasapainoittamista, kiinteytystä, syväpuhdistusta tai jotain muuta? Valitse 2-3 naamion setti ja pidä hauskaa! Koko Biodellyn naamiovalikoiman löydät täältä.


Jätä kommentti

Kommentit on hyväksyttävä ennen julkaisua.